مغزدانه‌ها مانع مرگ زودرس می‌شوند

کد خبر: ۵۰۹۵۶۵
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶ 16 June 2015
|
3092 بازدید
مطالعه‌ای در هلند نشان می‌دهد که خوردن نیم مشت مغزدانه (گردو، فندق، بادام، بادام زمینی، بادام هندی) در روز خطر مرگ زودهنگام را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مطالعات قبلی ارتباط میان سلامت قلب و عروق با مصرف مغزدانه‌ها را نشان داده بود اما مطالعه تازه اولین مورد بررسی ارتباط مغزدانه‌ها و بیماری‌ها است.

متخصصان دانشگاه ماستریخت دریافتند که خطر مرگ در جریان یک دوره 10 ساله در کسانی که روزانه حداقل 10 گرم مغزدانه می‌خوردند 23 درصد کمتر از سایرین بود.

در سال 1986 بیش از 120 هزار مرد و زن هلندی 55 تا 69 ساله اطلاعات مربوط به تغذیه و سبک زندگی خود را ارائه کردند و 10 سال بعد آمار مرگ در آنها بررسی شد. خطر مرگ زودرس به دلیل عواملی مثل سرطان، دیابت، بیماری‌های تنفسی و دژنراسیون سیستم عصبی در میان کسانی که مغزدانه مصرف می‌کردند کمتر بود.

به گزارش بی‌بی‌سی، میزان کاهش خطر مرگ در اثر همه بیماری ها به طور متوسط 23 درصد کمتر بود و علاوه بر آن خطر مرگ ناشی از دژنراسیون عصبی 39 درصد، مرگ ناشی از بیماری تنفسی 30 درصد و خطر مرگ ناشی از بیماری دیابت 45 درصد پایین‌تر بود.

پروفسور «پیت ون دن برانت» که مطالعه را سرپرستی کرده گفت:‌ خیلی قابل توجه بود که درصد خیلی پایین تر مرگ و میر در اثر مصرف به طور متوسط 15 گرم مغزدانه یا بادام زمینی مشاهده شد.

پروفسور ون دن برانت گفت که متخصصان این موضوع را که مصرف‌کنندگان مغزدانه‌ها، میوه و سبزی بیشتری هم مصرف می کردند در محاسبات خود وارد کردند. به علاوه آنها دریافتند زنانی که مغزدانه‌های بیشتری می‌خوردند اغلب لاغرتر بودند.

نتایج این مطالعه در نشریه بین‌المللی اپیدمیولوژی منتشر شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟