هیئت دولت لایحه دو دوازدهم بودجه را تصویب کرد

هیئت دولت لایحه دو دوازدهم بودجه سال 1395 را با قید دو فوریت تصویب کرد.
کد خبر: ۵۷۳۷۸۹
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳ 09 March 2016
|
4760 بازدید
هیئت دولت لایحه دو دوازدهم بودجه سال 1395 را با قید دو فوریت تصویب کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه روز چهارشنبه هیأت دولت، با برشمردن ورزش عمومی و قهرمانی به عنوان ضرورت‌های مهم سلامت و نشاط ملی، اظهار داشت: مردم با حساسیت مسأله ورزش و قهرمانی را دنبال می‌کنند و موفقیت ورزشکاران برای مردم ایران بویژه جوانان از اهمیت خاصی برخوردار است.

رییس جمهور اظهارداشت: وزارت ورزش و جوانان به عنوان دستگاه تخصصی و مسئول، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌ها به عنوان حامی و پشتیبان این وزارتخانه موظفند که حداکثر مساعی را برای پاسخگویی شایسته به این خواسته ملی بکار گیرند و روند پیشرفت کار را به طور منظم به اینجانب گزارش نمایند.

در ادامه جلسه، هیأت وزیران تعرفه‌های سود بازرگانی کالاهای مشمول قانون مقررات صادرات و واردات را با رویکرد حمایت از تولید داخلی در بخش‌های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات جهت استمرار تولید و خدمات با کیفیت و رقابتی در بازارهای داخلی و خارجی و جلوگیری از قاچاق کالا و توسعه تجارت خارجی در چارچوب اقتصاد مقاومتی تعیین کرد. این تعرفه‌ها از ابتدای سال 1395 اجرا خواهد شد.

همچنین بر اساس اصلاحات انجام شده در تعرفه‌های مربوط به واردات خودرو، بار دیگر بر ممنوعیت ثبت سفارش و ورود خودروهای سواری با حجم موتور بیش از 2500 سی سی تأکید شد.

تصویب لایحه دو دوازدهم بودجه سال 1395 از دیگر مصوبات هیأت وزیران در جلسه امروز بود که با قید دو فوریت تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

دولت همچنین به وزارت کشور اجازه داد نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقتنامه همکاری در زمینه مبارزه با جرایم سازمان یافته بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری لهستان ظرف مدت سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه اقدام نماید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟