توصیه‌های سازمان غذا و دارو در ایام محرم

کد خبر: ۷۳۳۶۵۲
|
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 26 September 2017
|
20478 بازدید
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بر لزوم رعایت اصول بهداشتی و توجه به سلامتی در تهیه و توزیع نذورات تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس نسترن محمدی گفت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی است، توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی  است.

وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه‌ها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمدی در ادامه اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه می‌شود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ توصیه می‌شود؛ مانند لیوان کاغذی به جای لیوان‌های پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره. همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟