آقای رئیس جمهور دعوای اصلی،اتفاقا «دعوا برای نان است»!

مشکل عمده مردم این است که مطالباتی اقتصادی دارند و معتقدند این دولت و دیگر نهادهای موجود توانایی حل این مشکلات را ندارند!دولت در کنار تلاش برای رفع فیلترینگ تلگرام، تلاش کند تا این تصور ایجاد شود که دولت و دیگر نهادها قادر خواهند بود،مشکلات را حل کنند! آقای رئیس جمهور باور کنید مردم نیاز دارند که شما به آنها ثابت کنید می توانید مشکلاتشان را حل کنید.
کد خبر: ۷۶۲۹۱۷
|
۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۷ 09 January 2018
|
14839 بازدید
|

تابناک؛لیلا تیموری؛روز گذشته رئیس جمهور در وزارت امور اقتصادی و دارایی در سخنانی خطاب به مراجع نامشخص، اظهار داشت که به مردم آدرس غلط ندهیم، فروکاستن مطالبات مردم به مباحث اقتصادی،توهین به مردم است؛رئیس جمهور همچنین به صورت تلویحی تهدید کرد که اگر مجلس،افزایش قیمت حامل های انرژی را نپذیرد،باید خودش پاسخگوی مردم باشد!

به گزارش«تابناک» طبیعتا چون رئیس جمهور تصور می کند که کاستن مطالبات مردم به بحث اقتصاد،توهین به مردم است،در مورد مطالبات اقتصادی مردم،حرف چندانی بر زبان نیاورد و باز هم طبیعتا بحث داغ فضای مجازی و البته شما بخوانید،تلگرام را باز کرد؛سئوال اما این است که آیا در مقطع کنونی، دغدغه معترضان فضای مجازی،باز یا بسته بودن آن است؟آیا فروکاستن مطالبات مردم به تلگرام، توهین به آنانی نیست که صدایشان را حتی با تلگرام، به گوش دولت نمی رسد؟این درست است که عده ای از مسئولان، به اشتباه ،مخالف فضای مجازی و ایجاد محدودیت بر آن هستند؛این درست است که برخی از مشاغل بر بستر همین شبکه سازماندهی شده ولازم است که برای احیای آن مشاغل،بستر آن،یعنی تلگرام،برگردد،اما دعوای اصلی،آیا تلگرام هست یا معیشت مردم؟نمی شود تلگرام باشد و وعده های رئیس جمهور هم بعد پنج سال عملی گردد؟

ضمن اعلام حمایت از رفع فیترینگ شبکه های اجتماعی، می خواهیم بپرسیم که آقای رئیس جمهور،شما فرمودید در دولت شما،چنان رونقی در اقتصاد ایجاد خواهد شدو چنان از لحاظ درآمدی جیب مردم سرشار خواهد شد که مردم اصلا به این 45 هزار تومان نیاز نخواهند داشت! اینکه رئیس جمهور می گوید،مردم نیاز دارند که حرف شان شنیده شود؛علاوه بر رفع فیلترینگ تلگرام،شامل پاسخگویی در این باره این وعده هم می شود،آقای رئیس جمهور آیا چنان رونقی ایجاد کرده اید،آیا چنان درآمد مردم را سرشار کرده اید که مردم خودشان می گویند،همین 45 هزار تومان را نمی خواهیم؟پاسخ این سئوال را احتمالا مردم با گوش و پوست و استخوان خویش درک کرده اند!اما قضاوت با شما!اگر معتقدید که اینگونه است، خدا را شاکریم؛اگر نه نتوانسته اید به وعده خود عمل کنید و احساس می کنید مردم از خلف وعده هایتان عصبی هستند،همانگونه که خود گفته اید مردم به شنیدن حرف هایشان نیاز دارند،با آنان حرف بزنید!

آقای روحانی شما در برنامه هایتان به مردم وعده دادید، همین چند ماه پیش،حتی پس از روی کارآمدن ترامپ، گفتید که نه تنها تحریم های هسته ای را برخواهید داشت،بلکه تحریم های غیر هسته ای هم برخواهید داشت؛البته همان زمان هم این وعده،مشخص بود که قابل تحقق نیست و احتمالا خیلی از مردم آن را باور نکردند،اما شخص شما،لازم است،اکنون با مردم در این باره صحبت کنید،به آنها توضیح دهید!کاش یک برنامه تلویزیونی بگذارند در دو بخش؛بخش اول شما انتقادات ها و طعنه های لازم به سایر قوا و نهادها را مطرح کنید و مشکلات آنان را بگویید و بخش دوم به خود و وعده هایتان برگردید و بگویید که چرا بعد از گذشت پنج سال،هنوز برای اشتغال زایی،بر روی جیب مردم حساب کرده اید و مجلس را تهدید می کنید اگر از مردم نگیرند،باید پاسخگو باشد!

شاید یکی از مسائلی که اجازه نمی دهد،دولت به صورت واقعی به مردم پاسخ بگوید،وجود خیل فراوان بهانه هایی است که اتفاقا برخی مخالفان دست دولت می دهند و او هم به راحتی از این بهانه ها برای عدم پاسخگویی استفاده می کند؛مساله کنسرت ها، ورود زنان به ورزشگاه ها، تلگرام و شبکه های اجتماعی، رویکردصدا و سیما و .... بهانه های همیشگی هستند که مخالفان ایجاد می کنند و دولت هم به خوبی بر آن سوار می شود!

اینکه چرا فلان نهاد پاسخگو نیست،اینکه چرا فلان نهاد کارآمد نیست و امثال چنین ادعاهایی،رفع مسئولیت از دولت نمی کند،(آنها هم باید پاسخگو باشند از قوه قضائیه گرفته تا نهادهای انتصابی ) دولت باید بپذیرد که اتفاقا مشکل عمده مردم این است که مطالباتی اقتصادی دارند و معتقدند این دولت و دیگر نهادهای موجود توانایی حل این مشکلات را ندارند!دولت در کنار تلاش برای رفع فیلترینگ تلگرام، تلاش کند تا این تصور ایجاد شود که دولت و دیگر نهادها قادر خواهند بود،مشکلات را حل کنند! آقای رئیس جمهور باور کنید مردم نیاز دارند که شما به آنها ثابت کنید می توانید مشکلاتشان را حل کنید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۶۴
انتشار یافته: ۱۰۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
دکتر من بهت رای دادم هردودوره.اما پشیمونم.شمایی که دخترت دراطریش زندگی میکنه غم داخل نداری.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
اگر می بینید که قیمت یک تخم مرغ در امریکا 400 تومان است ولی در ایران 800 تومان. اگر می بینید که یگ ماشین در خارج از ایران 30 هزار دلار است ولی در ایران 100 هزار دلار . اگر می بینید عوارض خروج یا هزینه پاسپورت در ایران از همی دنیا بیشتر است. اگر می بینید قیمت اجناس و محصولات غذایی در ایران بیشتر از حتی امریکا و ژاپن است و.... فقط به این دلیل است که قیمت واقعی دلار باید همین حدود تفاوت یعنی دو تا سه برابر کنونی باشد. ولی دولتها برای اینکه بگویند ما موفق بودیم دلار را به نفع خروج سرمایه ایران توسط ژنهای برتر و مافیای واردات و ماشین سازی و... ارزان نگه می دارد و عوض ان همه خدمات و کالاها و سرویسها مورد نیاز 90 درصد مردم ایران را گران میکند. هیچ سرمایه گزار ژاپنی و المانی و خارجی نمی اید سرمایه خود را به یک سوم ارزش واقعی ان بیاورد ایران و نتیجه همین گرانی بیکاری و گسترش فقر است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
بقول خودت دولتها همه سرویسهای مورد نیاز 90 درصد مردم رو گرون کردن، ولی آیا این قضیه به خود مردم هم ربط نداره؟
مردمی که گاها از زیر مالیات دادن در میرن؟ برای نمونه ببینین چقدر از مردم میگن تلگرام فیلتر شد، کلی آدم بیکار شدن، اما آیا قبلا میگفتن تو کسب و کارهای اینترنتی مالیات میده کسی؟
من برای کارم مالیات میدم، اما اونا چی؟ تازه من اگر خلافی مرتکب بشم، پلیس کل اطلاعات منو داره، اما اونا چی؟
دولت گفت یارانه رو قطع کنیم، پولش رو میذاریم روی خدماتی که میدیم، چقدر از مردم همکاری کردن؟
یسری با احتکار اجناس قیمت رو میکشن بالا، همه بجای تحریم اون کالا، میرن ده برابر نیازشون میخرن، خوب این یعنی چی؟
یه سوزن به خودمون هم بزنیم بد نیست
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
دولت و اقتصاد ایران هیچ راهی نداره تا این نقدینگی 1500 هزار میلیاردی متورم شده در بانکها را اب کند و از بین ببرد و برای این منظور هیچ چاره ای نیست تا نرخ دلار به 7 تا 8 هزار تومان برسد. اگر کسی بگه که نرخ دلار با وجود این نقدینگی می تواند تثبیت شود مانند این می ماند گه بگوید دو به علاوه دو میشود یک!!! فقط وزیر پیشین اقتصاد با بالا بردن موهوم سود بانکی برای چهار سال توانست این اب شدن نقدینگی را به عقب بیاندازد که نتیجه ان انهدام سیستم بانکی کشور و خالی شدن صندوقهای باز نشستگی بود و اگر جای حساب باشد او باید به خاطر این تصمیمات ویرانگر در دادگاه حضور یابد نه اینکه به خاطر بهانه عشق به کار دانشگاهی و علمی که حتی به اندازه یک ارزن به هنگامی که وزیر بود از علم برای تصمیماتش استقاده نکرد الان به راحتی از بار مسولیت شانه خالی کرده باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
ناشناس جان مثل اینکه خیلی دلار خریدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
عموجان مثل اینکه دلار زیاد جمع کردی میخواهی یکشبه تیلیاردر بشی به فکر فقیر و فقرا هم باش
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
اگر تقویت و حتی تثبیت پول ملی یک کشور به این سادگی و گفتن بود حالا پول ملی همه کشورهای جهان به اعتبار المان و ژاپن بود.یک ملت از صدر تا ذیل حداقل دهها سال باید کار بسیار سنگین علمی اقتصادی نو اوری صنعتی شفافیت و... انجام دهد تا بتواند در مرحله اول به پول خود اعتبار دهد و در مرحله بعدی ان را به صورت واقعی قدرتمند کند. کره جنوبی چین تایوان و... دهها سال است که رشد دو رقمی و تورم زیر 2 درصد و بیکاری زیر چهار درصد و هزاران میلیارد دلار صادرات واقعی صنعتی و فکری دارند ولی هنود پول ملی انها از نظر اعتبار اصلا به ین ژاپن یا یورو یا دلار نمی رسد و تازه به مرحله تثبیت پول ملی خود رسیدند!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
تمام اسناد و مدارک نشان می دهد که مسولیت اقای هاشمی و خانواده و یار همیشگی ایشان اقای روحانی در چهل سال اخیر با تصمیمات به غایت فاجعه بار در وضیعت امروز ایران اگر بیشتر از دیگران نباشد یقینا کمتر نیست. به عنوان نمونه تصمیم هاشمی برا ی سهمیه بندی و خودی کردن دانشگاه ها و یا برای گسترش بی ضابظه دانشگاه ازاد یا اجازه ورود دستگاههای امنیتی به کار تجاری و ای فروش تراکم و قانون شهر سازی ایران و... تصمیماتی بود گه برای همیشه کشور ایران را با فاجعه مدیریتی و معماری و اختلاسها و عدم شقافیت و رانتخواری روبرو ساخت. هرگز چنین افرادی را بزرگ نه انگارید تا دوغ و دوشاب یکی نباشد. قیاس هاشمی باامیر کبیر همانقدر خطا و ظلم به امیر کبیر است که قیاس ظریف یا کرباسچی یا روحانی با امیر کبیر!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
اون كسي كه فكر ميكنه كسي (چه چپ چه راست چه اصلاح طلب چه اصولگرا چه كاگزار چه مشاركتي چه اعتدالي) تو اين مملكت ميتونه اقتصاد رو درست كنه معلومه كه خيلي آشنايي با مسايل سياسي - اقتصادي نداره

حل مسايل اقتصادي نياز به اصلاح ساختار داره حالا كسي جراتشو داره براي اصلاح ساختار اقدام كنه.

پس رييس جمهور قربون دستت همون دستتو از رو فيلترينگ برادار بقيه اشم خدا كريمه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
هیچکام نمی تونن درست کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
با ترسوندن مردم رای جمع کردی اقای روحانی و هنوز هم مشغول بازی دادن مردم هستین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
نترسوند . واقعیت را گفت . احمدی نژاد وقتی در شهرداری بود آسانسور ها را زنانه مردانه کرد . آقای قالیباف فرمود چه معنی دارد زنی بیشتر از آنچه که پیش همسرش هست در اداره پیش مرد نامحرم باشد . اینها توهم نیست آقا .
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
«تظاهرات اولیه در مشهد توسط یک گروه شناخته شده شکل گرفت!» از دادستان باید پرسید که چرا نام این گروه را اعلام نمی کنید؟ اگر این گروه نقش اولیه را داشته، دیگر چرا پای اسرائیل و امریکا و عربستان را به میان می کشید؟ و اگر این گروه با این سه کشور در ارتباط بوده چرا آن را مستند اعلام نمی کنید و مشتی جوان کم سن و سال را گرفته اید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
مثل اینکه شما باخبر هستید، میشه بفرمایین؟ دیگه نیازی به دادستان و ... نیست! ما به شما اعتماد کامل داریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
ناشناس 15:53 یعنی تو نمیدانی یا خودت را به نادانی زده ای؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
مسایلی همچون نجومی بگیری -وام کلان بگیری و پس ندی -رانت اقتصادی- انحصار اقتصادی وغیره ریشه ای هست و رییس جمهور به تنهایی توان مقابله با آنها را ندارد.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
این حرف رئیس جمهور که خواسته ها و مشکلات مردم فقط اقتصادی نیست کاملا حرف درستی است . دولت که فقط وزارت اقتصاد ندارد ، کلی وزارت خانه و سازمان و نهاد دیگر دارد در نتیجه کلی وظیفه دیگر هم دارد . انسان ها که فقط نیاز اقتصادی ندارند . کشور های توسعه یافته جهان فقط وضع اقتصادیشان خوب نیست ، چیز های دیگرشان هم خوب است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
شکم که گرسنه باشد دنبال فرهنگ و هنر نمیرود، دنبال غذا میرود تا زنده بماند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟