دولت موظف به ارائه شبکه‌های اجتماعی باکیفیت و کم‌هزینه به مردم است

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی خارجی ناامنی‌های خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی را به همراه دارند، گفت: دولت باید با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت شبکه‌های اجتماعی داخلی را به مردم ارائه دهد.
کد خبر: ۷۶۳۱۷۲
|
۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵ 10 January 2018
|
3691 بازدید

 

نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به لزوم برقراری اینترنت داخلی در کشور، گفت: حاکمیت و دولت باید خدمات مختلف را در تمام زمینه‌ها برای جامعه فراهم کنند؛ ایجاد فضای مجازی مناسب یکی از موضوعاتی است که به ضرورت در ایران تبدیل شده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت موظف است خدمات را به گونه‌ای ارائه دهد که مردم با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت شبکه‌های اجتماعی داخلی را داشته باشند.

وی بیان کرد: شبکه ملی اطلاعات در کشور راه‌اندازی نشده است و به همین دلیل بی‌کیفیت‌ترین خدمات خارجی در حوزه فضای مجازی با گران‌ترین قیمت و ناامن‌ترین وضعیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

پژمانفر با اشاره به ناامنی‌هایی که شبکه‌های خارجی دارند، اظهار کرد: این شبکه‌ها ناامنی‌ها خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی را به همراه دارند؛ حجم انبوهی از پرونده‌های دادسراها و پلیس فتا به دلیل ناامنی این شبکه‌های اجتماعی خارجی است و کسی در این زمینه پیگیر برقراری حقوق مردم نیست.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون روحانیت مجلس در ادامه بیان کرد: پیام‌رسان‌های اینترنتی جزء جدایی‌ناپذیر جامعه هستند و در بسترهای مختلف به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند اما متاسفانه علیرغم ظرفیت‌ها و توانایی‌های کشور ما در توسعه این پیام‌رسان‌ها، اقدامات کافی و درستی برای ایجاد شبکه‌های اجتماعی داخلی انجام نگرفته است.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات باید درباره عدم وجود شبکه‌های اجتماعی مناسب پاسخگو باشد، ادامه داد: وزیر باید در این رابطه پاسخگو باشد که چرا تا به امروز پیام‌رسان‌های داخلی گسترده نشده است تا هنگامی که با تشخیص رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی برای امنیت کشور شبکه‌های اجتماعی خارجی فیلتر شد، جایگزین داخلی برای این شبکه‌ها در کشور وجود داشته باشد.

پژمانفر در ادامه تاکید کرد: بی‌توجهی به ایجاد شبکه‌های اجتماعی داخلی مردم را با چالش مواجه کرده است مردمی که در تلگرام و اینستاگرام کسب و کار اقتصادی داشتند بیش از 400 هزار میلیارد تومان در این مدت به علت فیلتر این دو شبکه متضرر شده‌اند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان افزود: وزارت ارتباطات باید در این زمینه ورود و سرورهای داخلی را برای راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی داخلی تقویت کند؛ اگرچه وزیر ارتباطات اقدامات مناسبی در این زمینه انجام داده است اما باید با تمام توان وزارت در این مسیر حرکت کرد تا نتایج مطلوبی حاصل شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟