یک متخصص طب سنتی بابیان اینکه مصرف ادویههای تند، غذاهای شور، نمک زیاد، سرخکردنیها، گوشتها، غذاهای دارای کالری زیاد و نشاسته از قبیل الویه، ماکارونی و لازانیا باعث عطش میشود، گفت: شربت سکنجبین و خاکشیر، آلو، کاهو، تخم خرفه، سبزی خرفه، کاسنی، لیمو و شربت آبلیمو باعث کاهش عطش در مدتزمان روزهداری خواهد شد.
به گزارش ایسنا، عبدالله کشاورز اظهار کرد: به دلیل خشک بودن معده باید در هنگام افطار به صورت تدریجی حرارت معده را بکاهیم که این امر با نوشیدنیهای ولرم ازجمله آب جوش و یا شیر ولرم انجام میشود.
وی تشریح کرد: در هنگام افطار با توجه به روزهداری میزان قندخون پایین است که در این صورت باید غذایی مصرف شود که قندخون را افزایش دهد ضمن اینکه بار آن زیاد نباشد؛ بنابراین روزهدار از غذاهای سنگینی مانند زولبیا، آش رشته و حلیم به صورت مداوم استفاده نکند بلکه باید برای افطار آب جوش ولرم یا شیر به همراه یک نوع شیرینی ساده مانند خرما و یا یک قاشق عسل مصرف کند.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه بین افطار و وعده بعدی غذایی باید 15 تا 20 دقیقه فاصله باشد تا حرارت معده کاهش پیدا کند، تشریح کرد: روزهدار در افطار نباید پُرخوری و رویهم خوری داشته باشد و فواصل بین غذاها باید رعایت شود به نحوی که بین هر وعده دو ساعت فاصله باشد.
وی عنوان کرد: گاهی مشاهده میشود در هنگام افطار سفرههای رنگین چیده میشود اما مختلف خوری در یک وعده معده را دچار مشکل خواهد کرد چراکه معده قادر به هضم مواد غذایی مختلف نخواهد بود.
کشاورز عنوان کرد: در وعده بعد از افطار غذای سبک و چیزی که در روزهای عادی بهعنوان شام سبک صرف میشد مورداستفاده قرار گیرد.
وی گفت: مصرف ادویههای تند، غذاهای شور، نمک زیاد، سرخکردنیها، گوشتها، غذاهای دارای کالری زیاد و نشاسته از قبیل الویه، ماکارونی و لازانیا باعث عطش میشود.
این متخصص طب سنتی در پایان عنوان کرد: شربت سکنجبین و خاکشیر، آلو، کاهو، تخم خرفه، سبزی خرفه، کاسنی، لیمو و شربت آبلیمو باعث کاهش عطش در مدتزمان روزهداری خواهد شد.