جنجال دوباره در مجلس بر سر کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم/بررسی CFT دو ماه در مجلس مسکوت ماند

تعدادی از نمایندگان که اکثرا عضو فراکسیون ولایی مجلس هستند به محض ورود مجلس به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT با در دست داشتن پلاکاردهایی و پهن کردن چندین طومار در صحن فضای مجلس را متشنج کردند.
کد خبر: ۸۰۶۷۷۹
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ 10 June 2018
|
20913 بازدید
|

حذف کارت‌های سوخت، زمینه سازی برای افزایش قیمت بنزین است/ حرکت چراغ خاموش دولت برای چند نرخی کردن بنزینصبح امروز جلسه علنی مجلس کار خود را با بررسی دو لایحه مهم لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فرا ملی و لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم از آغاز کرد.

به گزارش «تابناک»؛بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) با حواشی متعددی در مجلس روبرو بود به طوریکه در همان ابتدای ورود به رسیدگی به این لایحه، طومارهایی در صحن مجلس پخش شد و تعدادی از نمایندگان نیز پلاکاردهایی در دست داشتند که خواستار بررسی نشدن این لایحه بودند.

در نهایت بعد از صحبت‌های مخالف و موافق و معاون وزیر خارجه در مورد این لایحه، امیرحسین قاضی‌زاده عضو هیات رییسه مجلس گفت که تعدادی از نمایندگان در نامه‌ای خواستار مسکوت ماندن این لایحه حداقل برای دو ماه تا روشن شدن نتیجه مذاکره با اروپایی‌ها شدند.

بررسی CFT دو ماه در مجلس مسکوت ماند
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۵۸

نمایندگان مجلس موافقت کردند که لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم دو ماه یعنی تا زمان روشن شدن نتیجه مذاکرات با اروپایی‌ها مسکوت بماند.

موضوعی که نمایندگان با آن با ۱۳۸ رای موافق، ۱۰۳ رای مخالف و شش رای ممتنع از مجموع ۲۵۳ نماینده حاضر در مجلس، موافقت کردند.

بر این اساس حداقل دو ماه بررسی این لایحه در مجلس به تعویق می‌افتد.

بعد از تصویب این تقاضا، لاریجانی رییس مجلس گفت: در این زمینه آقای بروجردی هم گفته که ملاحظاتی در این زمینه وجود دارد، دو ماه وقت است که ملاحظات را اعمال کنند.

عراقچی در مجلس:
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۵۱

با پیوستن به CFT، هیچ تهدید امنیتی متوجه ما نمی‌شود

معاون وزیر خارجه با تاکید بر اینکه ایران به محض احساس خطر و تهدید از کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم خارج می‌شود، ‌گفت: شورای عالی امنیت ملی گواهی داده که حق شرط‌ها و تحفظ‌ها، هیچ تهدید امنیتی متوجه ایران با پیوستن به این کنوانسیون نمی‌شود.

سیدعباس عراقچی در جلسه علنی در دفاع از لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT)، گفت:‌ در اینجا و در پشت تریبون مجلس با زبان روزه شهادت می‌دهم که جز حرف حق نگویم.

جنجال دوباره در مجلس بر سر کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۵۰

جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس زمانی که وارد بررسی کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم شد، متشنج گردید. چند نماینده عضو فراکسیون ولایی طومارهایی را در صحن مجلس و حتی روی مانیتورها در اعتراض به بررسی این لایحه پهن کردند.

این اقدام با اعتراض علی لاریجانی رئیس مجلس مواجه شد، وی خطاب به این افراد گفت: مجلس جای این کارها نیست. مجلس جای بیان، گفت و گو و بحث است به‌جای این کارها صحبت کنید و در نهایت یکدیگر را قانع کنید تا مجلس رای دهد.

در این هنگام طوماری جلوی لاریجانی انداخته شد که او آن را پایین انداخت و به این اقدام اعتراض کرد که پژمانفر خطاب به او گفت، شما خلاف آیین نامه عمل می کنید. لاریجانی در پاسخ به او گفت این کارهای شما خلاف آیین نامه است به جای آن صحبت کنید نه این که مجلس را از نظم عادی خارج کنید.

کواکبیان در موافقت با پیوستن به CFT:
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۴۹

پیگیری اقدامات سازمان مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی با تصویب CFT

مصطفی کواکبیان در جریان بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون تامین مالی تروریسم در موافقت با این لایحه گفت: مجلس امروز در یک تصمیم گیری بسیار جدی قرار دارد، تصمیم گیری که منافع ملت ایران در آن مطرح است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان گفت: همانطور که می دانید دبیر شورایعالی امنیت ملی که از ما دلسوزتر است در جلسه غیرعلنی مطرح کرد که تصویب این لایحه نوعی مقابله با آمریکاست. آیا کسی دلسوزتر از آقای شمخانی برای امنیت ملی کشور است؟

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در روز 14 خرداد یک ساعت و نیم سخنرانی فرمودند و حتی یک کلمه در مورد 4 لایحه نکته ای نفرمودند و این مسئله را به مجلس و دولت واگذار کردند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما هم دلسوز کشور و از خانواده شهدا هستیم، ادامه داد: نماینده وزارت اطلاعات در کمیسیون امنیت ملی مطرح کرد که عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی بیشترین ناراحتی را در مورد اینکه ما به این کنوانسیون بپیوندیم، دارند، چه کسی گفته که اگر این لایحه تصویب شود باید قاسم سلیمانی را تحویل دهیم؟ با حفظ شروط قرار است به این کنوانسیون بپیوندیم و برخی ضررهای احتمالی آتی را مطرح می کنند و توجه ندارند که باید ضرر قطعی را دفع کرد، اگر این لوایح تصویب نشود به نوعی خودتحریمی کرده ایم.

کواکبیان با بیان اینکه 188 کشور به این کنوانسیون پیوسته اند، افزود: تعریف سازمان ملل از تروریسم؛ القاعده، طالبان، جبهه النصره و داعش بوده و اگر قرار است فلسطین به عنوان تروریسم معرفی شود، ما اقداماتی انجام خواهیم داد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با پیوستن به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم می توان سازمان مجاهدین خلق را تعقیب و اقداماتی که علیه جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد، را پیگیری کرد، خطاب به مخالفان گفت: نگرانی و دلواپسی ها هیچ ربطی به برجام ندارد، زیرا مقام معظم رهبری فرمودند که «در قالب برجام غنی سازی 190 هزار سو را هدفگذاری کنید».

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی قرار داریم که انسجام داخلی ما اقتضا می کند به این لایحه رأی مثبت دهیم.

نقوی در مخالفت با CFT :
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۴۸

در نظر گرفتن حق تحفظ در خصوص FATF بلااثر است

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هدف از دیپلماسی انجام مراودات بین المللی و عضویت در کنوانسیون ها باید تامین منافع ملی باشد.

وی افزود: ایران در توافقنامه برجام نشان داد اهل منطق، گفت وگو و پایبندی به تعهد است و بالعکس آمریکایی ها نشان دادند غیرمنطقی بوده و براساس منافعشان رفتار می کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه موضوعاتی نظیر حق تحفظ، بیانیه تفسیری و غیره از لحاظ حقوقی بلااثر است، ادامه داد: به عبارتی اگر یکی از اعضا نسبت به حق تحفظ در نظر گرفته شده اعتراض کند آن حق تحفظ در مورد مراودات به آن کشور مورد قبول نیست.

نقوی حسینی افزود: بیانیه تفسیری نیز به هیچ وجه قابل اعمال در حقوق بین الملل نیست؛ حدود 60 کشور با حق تحفظ عضو کنوانسیون شدند اما نتوانستند از آن حق استفاده کنند به عنوان مثال مصر برای استفاده از حق تحفظ در نظر گرفته شده با مخالفت هلند مواجه شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عضویت در کنوانسیون مذکور الزاماتی را در چارچوب تعیین شده توسط دشمنان برایمان رقم می زند به عنوان مثال اختیارات نظام پولی و مالی را با پیوستن به این کنوانسیون محدود می کنیم لذا آن وقت نمی توانیم با تحریم ها مقابله کنیم.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هم اکنون قانون داماتو، برجام، کاتسا و غیره در حال اجرا شدن است، افزود: بنابراین پیوستن به FATF تاثیری بر رفع تحریم ها ندارد و در واقع خودتحریمی انجام می دهیم.

این نماینده مردم در مجلس گفت: اطلاعات کامل کشور مطابق با بلایی که در سوئیفت سرمان آمد در اختیار غربی ها قرار می گیرد؛ در واقع نهادها، ارگان های کشور به دو بخش تقسیم می شود که براین اساس نهادهایی که تحریم نشده اند نمی‌توانند با نهادهای تحریم شده همکاری داشته باشند.

وی اظهار کرد: ایران با مذاکره مخالف نیست اما باید بدانیم عضو چه کنوانسیونی می شویم از این رو کنوانسیون مذکور ما را به بن بست می رساند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: براساس برخی اخبار حاصله شورای امنیت ملی نیز در این خصوص به جمع بندی نرسیده است.

نماینده مردم ورامین در مجلس دهم خاطرنشان کرد: باید یادآور شد وزارت خزانه داری آمریکا جزو چارت سازمانی FATF است.

نامه نمایندگان مجلس برای تعویق 2 ماهه بررسی FATF
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۴۴

برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه ای خواستار به تعویق افتادن 2 ماهه بررسی FATF شدند.

این نمایندگان خواستار این شدند که به دلیل شرایط فعلی برجام و خروج آمریکا از آن بررسی FATF به تعویق بیفتد.

حضور عراقچی در صحن علنی مجلس در جریان بررسی لوایح مرتبط با FATF
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ - ۱۰:۴۱

معاون سیاسی وزیر امور خارجه برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم در صحن علنی مجلس حضور یافت.

عباسعلی عراقچی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 20 خردادماه) مجلس شورای اسلامی برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم در صحن علنی مجلس حضور یافت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۳۳
انتشار یافته: ۹۶
ناشناس
|
Sweden
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
از فراکسیون ولایی و حزب پایداری، چیزی جز تخریب ، هوچی گری، سنگ اندازی آنهم به نام اسلام و انقلاب ندیدم. والسلام
پاسخ ها
ناشناس
| Bulgaria |
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اینا چه غمی دارن ما بدبخت ها هستیم که دارو گرون شده همه چی گرون شده توان خریدمون به صفر رسیده کمرمون شکسته
سلام عزیزان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
خودتحرمی معنا ندارد
مخالفت دانشگاهیان و مردم و تهدید آبستراکسیون 100 نماینده با تعهد ، کار خودش را کرد
خدا را شکر
روشنک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
و اینک عراقچی وارد میشود
همون اولی رو دفن کن دومی پیشکش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
تابی جنجال؟
چرا اینجوری تیتر میزنی؟
زنده باد حزب الله
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
خجالت بكش از حرفهاي زشت و نادرستت در اين ماه مبارك رمضان...
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اگر در زمان تصویب برجام به همین به قول شما هوچی گری ها بها داده بودند الان عاقبت برجام این نبود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اونوقت از فراکسیون امید چی دیدی ؟
از اسکو
| - |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
وای بر تصویب کنندگان طرح
FATH
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
کاربر از اسکو ! حتی اسمش رو هم درست بلد نیستی . fatf . Financial action task force .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
یکشنبه 20 خرداد ساعت 10 صبح یورو 8000 تومان را رد کرد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
درودبر نمایندگان شجاع وسازش ناپذیر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
دولتی ها چقدر عصبانی اند اوه اوه چقدر منفی خخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
درود بر نماینده خوش خیال آقای کواکبیان که گمان می کند با پذیرفتن می توانیم مجاهدین خلق را پیگیر و اقداماتی علیه آنان انجام داد.
اروپا تاکنون آنها را پناه داده و عضو این کنوانسیون هم هست. با چه توجیهی؟!!
مارگزیده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
آقای عراقچی بعضیا حرفشان قابل باور نیست دیگر
سجادحسيني
|
Jordan
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اقاي لاريجانی مجلس جاي تفكرهم هست؟؟؟؟اگه هست چرا برجام؟؟؟؟چرابيست دقيقه؟؟؟؟تابناك هم كه معلوم الحاله
پاسخ ها
ناشناس
| Sweden |
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اون 20 دقیقه معروف مربوط به بررسی صفر تا 100 بر جام نیست. قبل از اون برجام در کمیسیون های تخصصی بررسی شده بود . نتیجه رو کمیسیون ها به صحن علنی ارائه کردند و رای گیری شد. همه قوانین به همین صورت است. اول در کمیسیون های مربوطه بررسی میشه. این ها سمپاشی علیه نمایندگان و برجام است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
بیان تصویب 20دقیقه ای برجام ،ظلم به کل مجلس،حتی نمایندگان ولایی است.چون مثل امروز حق اعتراض داشتند.
ناشناس
| Saudi Arabia |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
برجام چهل روز در دست همه بود و قابل هرگونه بررسی و نقد. رای گیری در بیست دقیقه هم کافیه. وای بحال نماینده ای که چهل روز هیچ کاری نکرده بخواد با صحبت بقیه تصمیم بگیره
سهند
| - |
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
در کمیسیون های تخصصی بررسی شده بود . نتیجه رو کمیسیون ها به صحن علنی ارائه کردند و رای گیری شد

چه عجیب و با تخصص بالا بررسی شده بود که هیچ گرهی باز نکرد.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
تعجب میکنم از دوستانی که میگن برجام دقیق در کمیسیون بررسی شده بود.. برجام در کمیسیون ویژه ای که برای بررسی آن تشکیل شده بود بررسی دقیق شد اما در یک حرکت بسیار عجیب رئیس مجلس موضوع رو به کمیسیون امنیت ملی ارجاع داد و در آنجا تصویب شد..
ناشناس
| France |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
عزیزم بیست دقیقه نبود.تصمیمش از زمانی که دلار از ۹۰۰تومن پرکشید،دارو ولوازم خودرو نایاب شد،بنزین سرطانزا تولید شد،پایه های نارضایتی مردم که در ۹۶ نمود وبروز کرد چیده شد،شکمهایی که خالی شد وایمانهایی که بر باد رفت،مردان وزنان عادی که به دزدی وتن فروشی ناچار شدند و هزاران مساله دیگر که شما ژن خوبها وحقوق نجومی بگیرها ندیدید ونفهمیدید، گرفته شده بود.خیلی بیشتر از ان بیست دقیقه اثارش بر جامعه نشان داده بودند.هر چند شما اصولا مایل به فهم مساله نیستید.
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
آمار مخالفین رو دیدم.خدا رو شکر که تصویب نمیشه.این لایحه سودش برای غرب و ضررش برای ماست.مگه بتونیم دورش بزنیم.تو این منطقه خطرناک با این همه مرز مشترک و هزارتا داستان این کشورو حفظ کردیم حالا بیایم اطلاعاتمون رو بدیم دست اونا.با این واگذاری ها هیچی گیر ایران نمیاد.دنیا داره تمام معاهده هاش به هم میخوره.پس صبر کنید لطفا.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
هرکی منفی میده بی سواده بی سواده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
با همین کنوانسیون های بی ربط دهها قطعنامه را بر کشور خود روا داشته ایم
مثل الحاق به ان پی تی که پاکستان و هند به آن نپیوستند و هیچ قطعنامه ای را برخود نخریدند. ما داوطلبانه پیوستیم و سالها بخاطرش تحریم شدیم
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
مجلس نیست که مهدکودکه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
خودزنی نکن . بالای 90 درصد مجلس دست رفقای اصلاح طلبتونه که
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
ناشناس ۱۳:۰۳
کمی مطالعه و داشتن حداقل اطلاعات بد نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
گاهی تو تاریخ میخونیم فلانی به زعم خودش اومده به ایران خدمت کنه به فکر خودش بالاترین اندیشه رو داشته در تصورش این بوده کسی بیشتر از من نمفهمه و نمیتونه درک کنه این کار چقدر میتونه به مردم و ایران کمک کنه، افسوس از اینکه تاریخ نشون داده ناکارامدترین ترین فرد همون فرد بوده.
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
بشینید استدلال کنید حرفتونو به کرسی بشونید ... این کارها یعنی چی؟!
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
حرف شما درسته بطور عادی.. اما اگر خاطرتون باشه در ماجرای برجام کمیسیون برجام خیلی منطقی و با بررسی دقیق و دعوت از همه طرف ها کار رو انجام داده بود که به یکباره با دخالت بیجای رییس موضوع به کمیسیون امنیت ملی ارجاع شد و بیست دقیقه ای در صحن تصویب شد و به کشور تحمیل شد.. متاسفانه در چنین مجلسی گاها چاره ای جز این حرکات نیست..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اتفاقاً خیلی هم خوبه ! چون آن هایی هم که تا به حال متقاعد نشده بودند پشت پرده چه خبر است ، حالا متوجه می شوند . شتر سواری دولا دولا نمیشه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
همان روز که پرچم آتش زدند باید مقابله می شد. امروز هم همان رفتار با موضوعی دیگر.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟