رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
فلای تو دی- صفحه خبر

31درصد آمریکایی‌ها هرگز وارد دانشگاه نمی‌شوند

کد خبر: ۸۱۹۲۴۵
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵ 24 July 2018
|
1637 بازدید

نتایج یک پژوهش منتشر شده حکایت از آن دارد، ۳۱ درصد آمریکایی‌ها هرگز و در هیچ سنّی وارد دانشگاه نمی‌شوند.

به گزارش دانشجو، نتایج یک پژوهش منتشر شده در سایت «quora» حکایت از آن دارد که 31 درصد آمریکایی‌ها هرگز و در هیچ سنّی وارد دانشگاه نمی‌شوند.

کوشا خودرو بین متن خبر

مرکز ملی علوم و تحقیقات آمریکا پس از یک دهه بررسی دریافته است، هر سال تعداد افرادی که برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه می‌شوند، با کاهش رو به رو است.

این آمار نشان داده است، کاهش تمایل افراد برای ورود به دانشگاه به میزانی است که ظرفیت دانشگاه‌ها بیشتر از افراد متقاضی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

دانشجویان آمریکایی به این باور رسیده‌اند، رفتن به دانشگاه و داشتن تحصیلات دانشگاهی هیچ تضمینی برای اشتغال یا مؤفقیت نیست.

پژوهش‌های متعددی نشان داده است، آموزش عالی و داشتن تحصیلات دانشگاهی برای جوانان آمریکایی‌ها نه تنها هدف نیست، بلکه اولویت هم نیست.

محققان باور دارند، عدم تضمین برای اشتغال، هزینه‌های زیاد تحصیلات دانشگاهی، هزینه زیاد کتاب‌ها و تعلق نگرفتن وام دانشجویی به اکثریت دانشجویان منجر به کاهش تمایل آنها برای ورود به دانشگاه‌ها شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟