هزار و پانصد و چهل و هشتمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

یک شایعه فوتبالی در جام ملت‌های آسیا/ماجرای تحصن مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران چه بود؟/چند درصد افزایش دستمزد در سال ۹۸ به نفع کارگران است؟

رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند؛ اژه‌ای: با قوه قضائیه مطلوب فاصله داریم/مخالفان FATF در لولاگر تحصن کردند/روایت فرمانده سپاه از پروژه شکست خورده «تابستان داغ»/ تأثیر گرم شدن زمین روی نرخ تولد دختر و پسر/زمان تصمیم گیری مجمع تشخیص درخصوص پالرمو و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۷۲۷۲۶
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۵ 24 January 2019
|
33319 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

یک شایعه فوتبالی/احتمال حذف قطر از مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا با شکایت عراق به فیفا

مشاور فدراسیون فوتبال عراق: تیم ملی فوتبال قطر مطابق قانون مدنی فیفا حق استفاده از بسام الراوی در ترکیب خود را نداشت. در صورتی که اعتراض عراق به فیفا مورد پذیرش قرار بگیرد ما به جای قطر به مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا صعود خواهیم کرد. الراوی زننده گل پیروزی قطر به عراق، اصالتا عراقی است.

از چه ماشین‌هایی بیشتر استقبال می‌شود؟

رئیس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه‌داران خودرو گفت: با توجه به بالا بودن قیمت خودرو‌های داخلی خریدار در بازار بسیار کم است و خرید و فروش به ندرت صورت می‌گیرد. در حال حاضر خریداران ترجیح می‌دهند از خرید خودروی خارجی صفر اجتناب کنند و بیشتر به فکر تعویض خودرو با خودرو‌های کارکرده هستند. / میزان

اژه‌ای: با قوه قضائیه مطلوب فاصله داریم

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه با نقطه مطلوب خود فاصله دارد، اظهار داشت: اذعان داریم کار‌های خوبی انجام شده است. موارد زیادی در قوه قضائیه برای عرضه داریم، ولی توان آن را نداشته و نداریم. علیرغم رشد بیشتر و پیشرفت‌های خوب در این سال‌ها هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم. وی با طرح این سؤال که آیا این برخورد قوه قضائیه توانسته فساد را به حداقل برساند، ادامه داد: پاسخ منفی است؛ متأسفانه این طور نیست و با همه برخورد‌های قضایی هنوز به نقطه مطلوب نرسیده است. علت هم این است که صرفاً با برخورد قضایی و انتظامی نمی‌توان جلوی فساد را گرفت. برخورد یک راه است. سایر اقدامات و اصلاح ساختار‌ها و امور اجرایی و اداری هم از سایر مسیر‌ها محسوب می‌شود.

مخالفان FATF در لولاگر تحصن کردند

جمعی از دانشجویان، طلاب و قشرهای مختلف مردم در مخالفت با لوایح مربوط به FATF (پالرمو و CFT) از دقایقی پیش در مسجد لولاگر تهران (روبروی متروی آذربایجان) تحصن کردند. گفتنی است، مطالبه راه حل‌های اقتصادی هم از دلایل دیگر تحصن دانشجویان، طلاب و اقشار مختلف مردم در مسجد لولاگر تهران است. تحصن کنندگان از روز‌های گذشته با روش‌های مختلف مخالفت خود را با تصویب پالرمو و CFT اعلام کردند. لازم به ذکر است ۱۲ ظهر امروز زمان رسمی آغاز تحصن اعلام شده است.

روایت فرمانده سپاه از پروژه شکست خورده «تابستان داغ»

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمن با سوار شدن بر مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم در دی ماه سال ۹۶ در صدد پیگیری فتنه‌ای دیگر برای مقابله با نظام اسلامی و ملت ایران در آمده بود، گفت: آن جماعت ضد انقلاب آموزش‌دیده پس از شکست در برابر هوشمندی و بصیرت مردم، در پی آن بودند تا نیات شوم خود را تحت فرمان و پشتیبانی آمریکایی‌ها در تابستان امسال موسوم به "تابستان داغ" دنبال کنند که با آگاهی مردم شکست دیگری را تجربه کردند. وی با تأکید بر اینکه امروز دشمن به شدت از درگیری با ایران اسلامی پرهیز می‌کند، گفت: همان گونه که جوانان مؤمن و انقلابی در دوران دفاع مقدس و در برابر متجاوزان بعثی حماسه‌ای بزرگ را رقم زدند، امروز نیز با برخورداری از ۳۶ میلیون جوان، با مدیریت صحیح و معتقد به بکارگیری جوانان مومن انقلابی از این ظرفیت عظیم می‌توان به بهترین شکل استفاده کرد.

ماجرای تحصن مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران چه بود؟

نشریه خط حزب الله در یکصدو شصت و نهمین شماره خود در بخش خاطرات رهبری به نقل خاطره‌ای از رهبر معظم انقلاب با عنوان "ماجرای تحصن رهبر انقلاب در دانشگاه تهران" پرداخت. فکر تحصن در تهران بی‌ارتباط به تجربه‌ی تحصن در مشــهد نبود، یعنی تجربــه‌ی موفق تحصن بیمارستان مشهد تشویق کننده بود به این تحصنی که در تهران انجام گرفت.مدتی بحث شد که کجا تحصن انجام بگیرد... یک وقت پیشنهاد دانشگاه هم شد که دیدیم بسیار جالب و از همه جهت این خوب هست لذا بود که حرکت کردند صبح، برادر‌ها صبح ً. آن زود رفتند دانشگاه... ما رفتیم داخل مسجد و فورا اطاقک سر مسجد را آنجا را ستاد کار‌ها قرار دادیم و بلافاصله یک اعلامیه منتشر کردیم؛ یعنی اولین کاری که کردیم یک اعلامیه نوشتیم گفتیم که این اعلامیه پخش بشــود و ما حضورمان در اینجا آن وقتی فایده خواهد داشت که زبان و بیان همراهش باشد...اگر ســخنرانی‌ها و اعلامیه‌ها نبود مفهوم نمی‌شد که چه کاری انجام گرفته، نه مردم در جریان قرار می‌گرفتند و تبلیغات دستگاه هم می‌توانست شــاید آن را جور دیگری جلوه بدهــد؛ لذا بود که چند تا برنامه در دانشگاه بود یکی سخنرانی‌هایی بود که مستمرا ً. در مسجد دانشگاه انجام می‌گرفت که همه‌ی ما‌ها هر کدام یک برنامه‌ی سخنرانی را اینجا گذاشتیم و دیگران سخنرانی می‌کردند، یکی اعلامیه‌ها بود، یکی هم یک نشریه، یک بولتن روزانه ما منتشر می‌کردیم، الان درست یادم نیست، دو تا بولتن ما منتشر کردیم یکی در دانشگاه، گمانم اسمش تحصن بود.

زنان به حوزه‌های علمی ورود پیدا کنند

زن خوب نمونه مردم خوب است، چه اینکه مرد خوب نیز نمونه مردم خوب است، قرآن اینگونه سخن می‌گوید، زیرا عظمت انسان به روح اوست و نه پیکر او. هیچ کس نمی‌گوید آزادی، عدل، تقوا و این مسائل مذکر است یا مونث، چرا که یک حقیقت مجرد متعالی، مذکر و مونث بودن برنمی‌دارد. /خبرگزاری حوزه

تأثیر گرم شدن زمین روی نرخ تولد دختر و پسر

تحقیقات نشان می‌دهد گرم شدن کره زمین اثرات زیادی روی سیاره ما دارد، اما ممکن است به‌طور مستقیم روی زیست‌شناسی انسانی نیز تأثیر بگذارد و به‌ طور ویژه تغییرات اقلیم روی نسبت نوزادان دختر و پسر اثرگذار باشد. محققان تأثیر زلزله ۱۹۹۵ کوبه روی منطقه هیوگو، زلزله بزرگ ۲۰۱۱ ژاپن روی منطقه توهوکو، نشت اتمی نیروگاه اتمی فوکوشیما در دایچی و زلزله ۲۰۱۶ استان کوماموتو را بررسی کردند. ️مهم‌ترین نتیجه این تحقیق این بود که ۹ ماه پس از وقوع این حوادث نرخ تولد پسران بین ۶ تا ۱۴ درصد کاهش پیدا کرد.

اسلحه ترامپ و پسرش هم در آمریکا مسأله ساز شد!

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک افسر سابق اداره پلیس نیویورک اعلام کرده است دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و پسر بزرگش، دونالد ترامپ جونیور، از جمله چهره‌های مشهوری هستند که بدون دریافت گواهی پایان دوره و با پرداخت رشوه مجوز مالکیت اسلحه دریافت کرده‌اند. کاخ سفید تاکنون واکنشی نسبت به این گزارش نشان نداده است. پسر ترامپ و مجری شبکه فاکس نیوز نیز از پاسخگویی به آسوشیتدپرس خودداری کرده‌اند. /باشگاه خبرنگاران

حکم محکومیت جالب یک راننده بی احتیاط

هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان از صدور حکم جایگزین حبس برای راننده بی احتیاط خبر داد و بیان کرد: ️فردی که در پی بی احتیاطی در رانندگی سبب مصدومیت فرد دیگری شده بود در ابتدا به یک ماه حبس محکوم شد. ️قاضی گالیکشی به جای زندان وی را مکلف کرد تا در خدمات عمومی رایگان و فعالیت‌های اطفا حریق به مدت ۲۰۰ ساعت شرکت داشته باشد. اداره منابع طبیعی و واحد اجرای احکام کیفری شهرستان گالیکش بر اجرای این حکم نظارت می‌کنند. /میزان

چند درصد افزایش دستمزد در سال ۹۸ به نفع کارگران است؟

اکبر قربانی، دبیر خانه کارگر غرب تهران گفت: همه ساله شاهد جلسات متعددی در شورای عالی کار هستیم و امسال نیز دولت افزایش حقوق کارمندان دولت را ۲۰ درصد پیش‌بینی کرده است، اگر امسال ۲۰ درصد به حقوق پایه سال ۹۷ اضافه شود، مشکلی از کارگران حل نخواهد شد. آیا این میزان از دستمزد پاسخگوی ۴۰ درصد افزایش دستمزد خواهد بود؟ عواقب این تصمیم این است که زندگی کارگر تأمین نمی‌شود؛ بنابراین، مجبور به کار دو شیفت و سه شیفت خواهد بود. اگر این اتفاق بیفتد، بحث راندمان کار، نوآوری، اثربخشی و کارایی زیر سؤال می‌رود. ما چه توقعی از کارگر می‌خواهیم داشته باشیم؟ /ایلنا

نظر عضو مجمع تشخیص درخصوص پالرمو

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مضرات پذیرش عضویت در پالرمو برای کشور بسیار بیشتر از منافع آن است. آیت الله مجتهد شبستریدر خصوص الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو گفت: موضوعات پیرامون این موضوع بسیار گسترده است. من جز مخالفین پذیرش این کنوانسیون و عضویت جمهوری اسلامی در آن هستم و دلایل آقایان را قبول ندارم. منافع پذیرش عضویت در این کنوانسوین برای کشور بسیار کمتر از معایب و مضرات آن است. پالرمو و CFT موضوعات گسترده‌ای هستند. وی همچنین افزود: حال قرار است که در روز شنبه آخرین جلسه برای پذیرش یا عدم پذیرش عضویت در این کنوانسیون در جلسه مطرح شود و نظارت همه دوستان را بشنویم و نظر مجمع را اعلام کنیم

زمان تصمیم گیری مجمع تشخیص در خصوص پالرمو

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صحن مجمع و نه کمیسیون‌های آن درباره سرنوشت لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) تصمیم می‌گیرد. مجید انصاری افزود: کمیسیون‌های سیاسی - امنیتی و حقوقی - قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) را تایید نکردند. وی یادآور شد: مجمع تشخیص مصلحت نظام شنبه آینده لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی موسوم به پالرمو را بررسی می‌کند.

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه چندین مجموعه را به اتهام ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی ایران در فهرست تحریم قرار داد.

بر اساس بیانیه واشنگتن، این مجموعه‌ها عبارتند از:
لشکر فاطمیون
لشکر زینبیون
خطوط هوایی فارس ایر قشم
دو هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ خطوط هوایی فارس ایر قشم
شرکت مسافرتی فلایت تراول مستقر در ایروان (با ادعای ارتباط با خطوط هوایی ماهان)

تحریم‌های اعمال ‌شده علیه این مجموعه‌ها ثانویه و در ارتباط با «مبارزه با تروریسم» بوده و اتباع و شرکت‌های آمریکایی را از ارتباط با مجموعه‌های تحریم‌شده منع می‌کند.

رویترز: مجوز «ایران ایر» هم در آلمان لغو شد

خبرگزاری «رویترز» روز پنج‌شنبه به نقل از منابعی در دولت آلمان مدعی شد که دولت این کشور مجوز پرواز و فرود هواپیما‌های خطوط هوایی «ایران ایر» (هما) در آلمان را لغو کرده است. مقام‌های آلمانی هنوز این خبر را تایید نکرده‌اند، اما امروز «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی ایران به رسانه‌ها گفت، علاوه بر خطوط هوایی «ماهان»، هواپیما‌های ایران ایر هم در فهرست تحریم قرار گرفته‌اند. خبر لغو مجوز فعالیت هما در آلمان چند روز پس از آن منتشر می‌شود که برلین ورود هواپیما‌های خطوط هوایی ماهان را نیز به این کشور لغو کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۷۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
ملت دا غون شدند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
این قدر که اصلاح طلبان از هرج و مرج ونزویلا خوشحال شدن ، ترامپ و نتانیاهو خوشحال نیستن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
تنها راه مقابله با درآمدهای خارج از عرف پزشکان و ندادن مالیاتشان اینه که ظرفیت پذیرش پزشکی در کنکور رو 10 برابر کنن. اگه هر راه دیگه ای مثل مالیات 50 درصدی یا نصف کردن حق ویزیتشان را اعمال کنن اعتصاب میکنن و با توجه به تعداد کمشان باعث ایجاد خلل در سلامت کشور میشن. این صنف پزشکان بسیار صنف خاصی است که باید زیرکانه باهاشان روبرو شد.
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
چرا بجای این طرح های جهان سومی از دستاورد آلمان در بخش بهداشت و اموزش انجام داد استفاده نمیکنید یعنی در بخش دانش پزشکی هم میخواهید تیوره پردازی کنید . واقعا با نظریه پردازی انهم‌در بخش پزشکی میشود به ملت خدمات داد . نه داداش نمیشه انهم‌میشه مثل طرح افزایش دانشجو که فراوان شده . همه دانشجویان با دروس دانشگاهی سیاسی شدند ولی مسولین با فشار به انها میگویند چرا سعار سیاسی میدهید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
ناشناس 23:28
تعداد پزشکان در ایران بسیار پایین تر از نرما جهانی و در سطح کشورهای فقیر آفریقایی است. از تمام کشورهای همسایه به جز افغانستان کمتر هست. آلمان هم طرح های خوبی داره ولی اونجا 70 درصد مالیات از پزشکان میگیرن و مثل ایران مالیاتشون 10 درصد نیست. ضمنا اونجا حقوق پزشک کمتر از معلمه و پزشک باید یا کار در بخش خصوصی رو دنبال کنه و یا دولتی و حق کار در هر دو بخش رو نداره. ضمنا نمیتونه سه مریض رو همزمان ویزیت کنه و در صورت قصور پروانه پزشکیش برای همیشه ابطال میشه و دیگه نظام پزشکی ندارن.
ناشناس
| Germany |
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
این خبرا چه ربطی به پزشکا داره...کلا فرقی نمیکنه خبر درباره چی باشه...زیر هر خبر سیاسی هنری دینی ...یه نفر میاد میگه تنها راه مقابله با پزشکا اینه که....بدجوری سوختی داداش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
امیدوارم روزی بیاد که تو این مملکت همه مثل پزشکا در رفاه باشن(مالیاتشونم کامل بدن) نه اینکه همه بخوان پزشکا از بقیه فقیر تر باشن.
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
ملت را برجام نابود کرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
بععععله ملت داغون شدند
اما دانستن اینکه عامل داغون شدن ملت چه کسانی هستند خیلی اهمیت بیشتری داره ، دلیل اهمیتش هم اینه که با شناختن و شناساندن عاملین داغون شدن مردم شاید بشه از داغون تر شدن مردم جلوگیری کرد
به نظر بنده عامل داغون شدن مردم کسانی هستند که برای بهبود شرایط مردم ایران دل به خارج از ایران و خصوصا غرب و بالاخص آمریکا بستند و همه تخم مرغهای مردم ایران رو توی سبد اونها گذاشتند و علی رقم این همه عداوت و دهها سال بلکه صدهاسال سابقه استعماری غرب در ایران و خصوصا سوابق آمریکا از زمان کودتای ۱۳۳۲ تا الان ، این سوابق رو نادیده گرفتند و امیدوار بودند که کدخدا گوشه چشمی و نظر لطفی داشته باشه ولی نتیجه این شد که شد
اما نکته جالب و بسیار بسیار مهم در رفتار و گفتار و عملکرد عاملان داغون شدن مردم اینه که این دسته از مسئولین ، علی رقم مقصر بودن خودشون ، و عاملیت خودشون در بوجود اومدن این وضعیت در کمال وقاحت و شاید با تحمیق مردم انگشت اتهام این وضعیت رو به سمت کسانی میگیرند که اتفاقا به اونها درمورد عواقب تصمیمات اشتباهشون‌ هشدار داده بودند و به اونها و به عامه مردم درمورد داغون شدن مردم اعلام خطر کرده بودند ، بعبارت دیگه الان کسانی که خودشون مسبب وقوع این شرایط هستند دست به بازی کی بود کی بود من نبودم زده اند و بالاتر از اینکه مسئولیت تصمیماتشون رو برعهده نمی‌گیرند کسانی رو که با تصمیمات اونها مخالف بودند و وقوع شرایط فعلی رو پیش‌بینی و گوشزد میکردند به عنوان مقصر این شرایط به مردم معرفی میکنند
به نظر من این مسأله ، یعنی شناخت عوامل این مسأله خیلی مهمتر از خود مسأله است تا شاید با شناختن اونها بشود از ادامه این شرایط و یا بدتر شدن این شرایط جلوگیری کرد
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
تو ونزوئلا وقتی مردم یگ گونی بولیوار میدن تا یک کیلو گوشت بخرن فروشنده پولها رو نمیشمره چون یکساعت طول میکشه ، با ترازو اونهمه اسکناس رو وزن میکنه ! یعنی ابرتورم و آشغال و صفر شدن پول ملی . اینم آخرش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
((زنان به حوزه‌های علمی ورود پیدا کنند )). یعنی در ایران فقط زنانی خوب هستند که به حوزه های علمیه ورود پیدا میکنند !؟ پس این همه زنان کارآفرین و دانشمند و استاد دانشگاه و خانم معلم و از همه این نقش ها مهمتر زنانی که برای بچه هاشون مادری میکنند و برای شوهرشون همسری ، خوب نیستند چون حوزه نرفتند !؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
آموزش پزشکی از وزارت علوم در سال 1367 گرفته شد آن هم بر خلاف تمام کشور های دنیا و در زمانی که همه درگیر مسائل جنگ بودند تا پزشکان بتوانند بر تعداد ورودی به رشته شان نظارت کنند و ایجاد انحصار نمایند. به همین دلیله که یه کشور 80 میلیونی فقط 100 هزار پزشک داره. اونم تو قرن بیست و یک واقعا باعث خجالته این انحصاری که در پزشکی ایران درست شده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
یکی مثل مصدق باید بیاد و پزشکی رو تو ایران ملی کنه.
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
وا جدا حوزه های علمی فکر کردی یعنی حوزه علمیه؟
خدایا کمک
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
تیتر خبر که نوشته «زنان به حوزه های علمی ورود پیدا کنند » نه حوزه های علمیه
اگر مبنا را تیتر این خبر بزاریم پس اظهار نظر شما دلیل بر کج فهمی و یا مغرضانه بودن صحبت شماست
و اگر تابناک در نوشتن تیتر این خبر کلمه «علمیه» را به اشتباه «علمی» نوشته پس همین صفات درمورد تابناک معنای درست خواهد داشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
به خدا قسم من نه خودم پزشکم و نه هیچ یک از نزدیکانم پزشک هستند ناشناسی که زیر هر مطلبی در هر موردی کامنت میگذاری و در باره پزشکان نظر میدهی فقط نشان میدهی که چقدر عقده ای هستی و مشکل روانی داری بسه دیگه حالمون از نظرهای تکراریت به هم خورد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
اقایی که کامنت میذاری در مورد پزشکان ...اگه کمی درس میخوندی این همه حقارت و خود کم بینی پیدا نمیکردی...
مهدی
| Germany |
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
انسان بیمار نسبت به یک مسئله همیشه بیمار است!! نوشته شده حوزه های علمی نه حوزه های علمیه. چه کنیم بااین همه تعصب بیجا
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
خرید و فروش خودرو در بازار در شرایط رکود همیشه با فرمول ذیل هست وقتی افراد ثروتمند خودروی چه داخلی و چه خارجی باشد تا مرز صد هزار کیلومتر رانندگی کردند از ضعف بلبشوی بازار سو استفاده میکنند و خودرو را با چند درصد زیر قیمت کف بازار به مردمی که دوست دارند خودرو داشته باشند معامله میکنند یعنی میدانند که تا این سقف بیشتر خودرو استهلاک دارد و درد سر تعمیرات به گردن مردم کم برخوردار میشود و خودشان دوباره خودرو نو میخرند
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
مبارزه با فساد فقط با تصویب قانون از کجا آورده ای امکان پذیر است والا با همکاری سایر سازمان ها وادارات که خود مشوق چپاول واختلاس هستند بجائی نمیرسید نمونه پرداخت وتقسیم 14 میلیارد دلار که گفتند نمیدانیم چه کسی دلارهای 4200 را گرفته چون ما دلارها را برای رفاه مردم از اسمان به زمین ریختیم ونمیدانیم نصیب چه کسانی شده است جل الخالق
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
بنده هم با جنابعالی موافقم ولی به نظر بنده مقدم بر این قانون باید قانونی برای «شفافیت آرائ نمایندگان مجلس» تصویب بشه ، چون درصورت وجود شفافیت در آرائ نمایندگان میشود و میتونیم به تصویب و اجرای درست قانون « از کجا آورده ای» امیدواربود وگرنه راه فرار و دور زدن این قانون رو هم میتونند پیدا کنند
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
حالا مربی خارجی کارش را در فوتبال دیدید بدون تنش و بدون دغدعه تیم را هدایت میکنه در اقتصاد هم باید با همین گزینه مشاوره یا دستاورد کشورهای پیشرفته استفاده کرد .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
بله..راحت رفتند بالا.چون فرد متخصص مربی تیم بود.یک متخصص کاربلد و باغیرت که فرصت داشت و تیمی ساخت که بدون دغدغه یکی یکی حریفان را از پیش رو برداشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
جالبه خودت نظر میدی خودت هم به خودت پاسخ میدی .
ناشناس
| Netherlands |
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
توی اقتصاد از اقتصاد دانهای برتر داخلی هم استفاده نمیشه چون خودی نیستند چه برسه که بخواد از خارجیها استفاده بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
عزیز ، شما اگر واقعاً نمیتونی تفاوت سطح اهمیت یک تیم فوتبال رو با یک کشور و یک دولت متوجه بشید لزومی ندارد که در این مورد اظهار نظر کنید
از طرف دیگه اینکه وظیفه و مسئولیت سرمربی در یک تیم فوتبال مشاوره دادن نیست و سرمربی عملا تمام امور فنی رو برعهده داره و از گزینش آموزش هدایت نظارت و اجرای بازی زیر نظر اوست و اگر میخواهید کار یک سرمربی در بازی فوتبال رو با اداره امور یک کشور مشابه سازی کنید شاید بشه اون رو با رییس یک دولت در یک کشور مشابه دونست ، در اینصورت آیا به نظر شما میشه برای ریاست یک کشور از اتباع کشوری دیگر کسی رو انتخاب کرد ؟ الان میشه تیمهای زیادی رو معرفی کرد که از سرمربی خارجی استفاده میکنند ولی آیا شما میتونید فقط یک کشور پیدا کنید که از یک خارجی در راس امور خودش استفاده بکنه ؟
اینکه برای مدیریت و اداره کردن یک کشور از نظرات و تجربیات متخصصین و مدیران کشورهای دیگه استفاده کرد و حتی برای مشاوره اونهارو‌ استخدام کرد کاملا درسته و همین حالا هم این کار چه در ایران و چه در کشورهای دیگه از این نوع مشاوره ها استفاده میشه ولی این مسأله با در اختیار گذاشتن اداره امور یک کشور به افراد خارج از تابعیت اون کشور کاملا تفاوت داره
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
داداش کسی خودش سوال طرح نکرده کسی هم خودش جواب نداده . شلوغ نکن . قرار که نیست تابناک بابت این رفتار ها به کسی جایزه بده . نظری بود داده شد کاربر دیگری نظر داد
ناشناس
| Canada |
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
ناشناس 22:55 میشه بفرمایید شما از کجا متوجه شدید که اون بنده خدا به نظر خودش پاسخ داده؟؟؟ صرفا از روی پرچم تشخیص دادین؟ متاسفانه این یه نمونه کوچیکی از وضعیت مملکت هست.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
خطاب به عراقی ها : شماها رو شیربچه های ایران حذف کردند ،من اصلا نژادپرست نیستم اما وقتی بغض و کینه شما نسبت به ایرانی ها رو تو بازی تیم ملی دیدم لازم دیدم این نکته رو بگم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
مردم ایران هیچگاه جنایات عراقیها در دوران جنگ رو فراموش نمیکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
تو فوتبال بغض و کینه رو کجا میشه دید
انتظار داری روابط دو حریف چطور باشه تو زمین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
این چیزی رو که شما برای بهره برداری سیاسی مورد نظرت اسمش رو گذاشتی «بغض و کینه نسبت به ایرانی ها» ، توی تمام بازیهای فوتبال دید ، حتی اگر اون مسابقه بین دو تا تیم باشگاهی از یک کشور یا یک شهر و یا حتی یک محله باشه
شما اگه خیلی دلت میخواد نظر مردم ایران نسبت به عراقیها و خصوصا عراقیها نسبت به ایرانیها رو بدونی بدنیست که واسه راهپیمایی اربعین یک سفر بری به عراق تا متوجه بشی
من هم وقتی این کامنت شمارو خوندم‌ لازم دونستم جواب شمارو بدم و این رو هم اضافه کنم که شما علاوه بر اینکه نژاد پرست هستی احتمالا یک بغض و کینه قدیمی هم نسبت به مردم هردو کشور ایران و عراق داری که شاید ریشه اون رو بشه توی عملیات‌هایی مثل مرصاد پیدا کرد ، البته الله اعلم
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
من به عنوان یک فرزند جانباز جنگ,هرگز جنایات و خشم این عراقی ... رو فراموش نمیکنم و تا روزی که زنده ام تنفر خواهم داشت و از کیروش هم بایچبت استراتژی خوبش در مقابل عراق تشکر میکنم.کی روش از ماها ایرانی تره بخدا
ناشناس
|
France
|
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
مخالفان FATF در لولاگر تحصن کردند
بنزین بریزید همشون رو آتیش بزنید.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
دوست عزیز هم‌پرچم من . برات عرض کنم که همه این موافقت نامه ها امضا خواهد شد . منتها با وفقه و با هزینه . این نمایش خیابانی بخاطر این هست که بگویند آره مردم ما مخالف بودیم ناکنه مثل برجام دستاوردی نداشته باشه . این موارد فقط برای این هست که فشار اقتصادی مضاعف به مردم نشه تاثیر زیادی نداره
ناشناس
| Germany |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
نه عزیزم بنزین ریختن روش درستی نیست.ما میگیم زنده باد مخالف من.هرچند اونها هیچکدوم نمیدونن این که گفتی چی هست.منم نمیدونم.پس میزاریم در محلهای تخصصی و کارشناسی بحث بشه و نتیجه گیری بشه.هر چند اقایون هم میدونن مشکلات مردم رو بلاخره باید حل کنند.اگر تصویبش باعث حل مشکلات یا کاهش مشکلات یا اضافه نشدن مشکلات بشه یقینا تردید نخواهند کرد
حامد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
این که تو خبر نوشته آحاد مردم خیلی مسخره است .مشکل دولت ما هم همینه هر.....که میخوان میکنن بعد میگن خواسته آحاد ملته .حالا شما ۲تا عکس از اون آدمایی که تو تحصن هستن بندازربعد برو تو مردم تو میدان رستوران یا خیابان از مردم هم عکس بنداز ۲تاش رو بذار کنار هم از قیافه ها میتونی بفهمی که اونا نماینده آحاد مردم هستند یا خودی ها
عارف
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
آقایان تا کی قرار مشکلات را تقصیر دشمن بیندازید چرا از سوء مدیریت وناتوانی خودتان در اداره کشور صحبتی نمی کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
اتفاقا یکی از همین سوء مدیریت ها و اشتباهات مدیریتی داخلی ها دل بستن به کمک دشمنان خارجی بود که تا الان حدود ۶سال از عمر دولت این کشور و مردم این کشور به هدر رفت به این امید که می‌خواستند با خود کدخدا ببندند و البته بستند ولی کدخدا اونارو‌ حتی به خانه زادی خودش هم نپذیرفت
ناشناس
| Canada |
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
ناشناس 04:17 اصلا ربطی به کدخدا و ... نداره. مردم یادشون نرفته مدیریت جهانی شما رو. همین برجام رو هم با سیاسی کاری ذهن مردم رو از اصل موضوع منحرف کردین. قبل از اینکه سوالی در خصوص اینکه برجام چی بود و چه تصمیم درستی باید گرفته میشد، باید از خودتون سوال کنید و البته به مردم هم پاسخگو باشید که چرا راهی رو رفتیم که نیاز بود برای اصلاح اون زیر بار برجام بریم. چرا به مردم توضیح نمی دین که قبل ازز برجام اوضاع مملکت چگونه بود. چرا کاری کردیم که به برجام ختم بشه. متاسفانه تمام محاسبات و تصمیم های مسئولین اشتباه از اب در اومد. اتفاقا امریکا و غرب خیلی خیلی خوب می دونستن دارن چکارر می کنن. اونا می دونستن دولت بعدی امریکا از برجام خارج میشه و اساسی مسئولین ما رو بازی دادن. البته همه مردم می دونند که برجام به تنهایی تصمیم دولت وقت نبود. همین الان این لوایح پالرمو . ... رو نگاه کنید.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
بابت مشکلاتی که شیطان بزرگ برای خواهر مرضیه هاشمی در دادگاه امریکا پیش امد باید برای اعاده داد رسی شکایت کنیم چون به روح و روان ایشان بمدت سه روز جریحه دار شده است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۵
وقتی مرضیه هاشمی رادستگیرکردند اصلاتهمت جاسوسی واقدام علیه امنیت ملی را به ایشان واردنکردندوظرف چندروز آزادش کردند .حالا ماباچه رویی به این موضوع اعتراض کنیم ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
حالا که قراره کانال مالی ایران و اروپا عملیاتی بشه خودمون با رد fatf و cftباعث بیچارگی ملت رو فراهم نکنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
عزیز با این چیزها اقتصادتون نه خوب می شود و نه خراب
بیدار شوید دیگر
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟