ته چین؛

طرز تهیه سس طلایی باربکیو کارولینا

کد خبر: ۸۸۷۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 28 March 2019
تعداد بازدید : 581
کد خبر: ۸۸۷۸۷۳
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 28 March 2019
|
5422 بازدید

مواد لازم:
300گرم سس خردل دیژون
150گرم سرکه
150گرم سرکه سیب
60کرم سس ووسترشر
8گرم پودر فلفل کاین
0.5گرم نمک بدون ید

بازدید 5422
در این ویدیو طرز تهیه سس مخصوص و زیبا و طلایی رنگ باربکیو کارولینا را فرا خواهید گرفت. حتما این سس را روی باربکیو امتحان کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟