مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

نارندا مودی:برای تقویت روابط دو کشور تلاش میکنیم

کد خبر: ۹۰۱۹۲۰
|
۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۴ 27 May 2019
|
7764 بازدید
                              نارندا مودی:برای تقویت روابط دو کشور تلاش میکنیم
نارندا مودی نخست وزیر هند در حساب توئیتری خود ضمن تشکر از حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در زمینه ارسال پیام پیروزی در انتخابات پارلمانی تاکید کرد: ایران و هند دارای ارتباطات تمدنی هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، وی افزود: ما برای تقویت روابط نزدیک میان دو کشور تلاش خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در پیامی با تبریک پیروزی نارندرا مودی و حزب اتحاد ملی دمکراتیک در انتخابات سراسری پارلمانی هند، ابراز اطمینان کرد که روابط دیرینه تهران – دهلی نو بیش از پیش توسعه و تعمیق خواهد یافت.

روحانی در بخشی از پیام خود به مودی گفته بود؛ روابط دوستانه دو کشور ایران و هند بر اساس احترام و منافع متقابل رشد قابل توجهی در دوران مسئولیت جنابعالی به عنوان نخست وزیر کشور بزرگ هند داشته است و اطمینان دارم که در دوره جدید مسئولیت آن جناب، بیش از پیش شاهد توسعه و تعمیق روابط دیرینه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری هندوستان خواهیم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟