رادان: زندان‌ها دیگر بازدارندگی ندارند

کد خبر: ۹۳۳۲۰۵
|
۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷ 28 October 2019
|
4801 بازدید
|
۳
رییس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی در دیدار با رئیس پژوهشگاه قوه‌قضاییه، با تأکید بر استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس گفت: زندان‌ها دیگر بازدارندگی کافی ندارند.

به گزارش پژوهشگاه قوه قضاییه، سید حجت‌الله علم‌الهدی با سردار احمدرضا رادان در محل مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی دیدار و گفتگو کرد.

سردار احمدرضا رادان در این دیدار ضمن تاکید بر ضرورت انجام فعالیت‌های پژوهشی با هدف کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضا اظهار کرد: به عنوان نمونه در پرونده‌های مربوط به راهنمایی و رانندگی باید اقداماتی انجام داد تا تصمیمات در کلانتری گرفته و به جای جرم، تخلف انتظامی تعریف شود.

رییس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی با اشاره به لزوم کاهش ارجاع پرونده‌ها به قوه قضاییه گفت: در این صورت می‌توان از محرومیت‌های اجتماعی مختلفی به جای اعمال مجازات استفاده کرد.

وی افزایش بازدارندگی احکام را هدف دیگری برای حل پرونده‌ها در کلانتری دانست و اظهار کرد: زندان‌های ما بازدارندگی کافی را ندارند.

رادان با بیان اینک باید کارگروه مشترکی میان پژوهشگاه قوه قضاییه و ناجا تشکیل داد، گفت: در این کارگروه باید موارد مشترک را با هدف کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی مطرح و برای آن‌ها چاره‌اندیشی کنیم.

علم‌الهدی در ادامه دیدار با تاکید بر وجود فصول مشترک فعالیت بین ناجا و قوه قضاییه اظهار کرد: پژوهشگاه مرکز تصمیم‌سازی و قوه عاقله دستگاه قضاست که نیاز‌های علمی این دستگاه را تامین می‌کند.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با تشریح جایگاه پژوهشگاه به عنوان بازوی کارشناسی قوه قضاییه گفت: پژوهشگاه، حلقه واسط قوه قضاییه و نهاد‌های علمی، دانشگاهی و نیز حوزوی است.

علم‌الهدی با معرفی ساختار پژوهشگاه در قالب پژوهشکده‌های مختلف تحقیقاتی افزود: از آنجایی که پژوهشگاه قوه قضاییه میان نخبگان دانشگاهی و دستگاه قضایی جایگاه مناسبی دارد، بستر مناسبی برای فعالیت‌های مشترک خواهد بود.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات ریاست قوه قضاییه مبنی بر دوری از هرگونه موازی‌کاری افزود: ما سعی داریم برای دوری از موازی‌کاری، روی نقاط مشترک تمرکز کنیم. قوه قضاییه و نیروی انتظامی موضوعات مشترک زیادی دارند لذا ما در پژوهشگاه می‌توانیم طرح‌های مطالعاتی، میزگرد و همایش‌های مشترکی با مرکز مطالعات راهبردی ناجا برگزار کنیم.

در ادامه این دیدار دکتر حامد نیکونهاد معاون پژوهشی به تاکیدات رییس محترم قوه قضاییه مبنی بر حل و فصل برخی اختلافات در کلانتری اشاره کرد و لازمه این کار را ارتقای سطح حقوقی کلانتری‌ها دانست.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
تفاله های اجتماع به زندان می روند مگر افرادی که درگیر مسائل مالی کوچک مانند دیه غیر عمد و مهریه هستند.مثل روسیه عهد استالین یک ارودگاه کار اجباری درست کنید که در بالای سرش زده شده باشد ای کسی که به اینجا وارد می شوی امید را برای همیشه فراموش کن و مطابق این شعار هم عمل کنید مطمئن باشید جامعه برای همیشه از شر انها خلاص خواهد شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
آخه زندان نیست ؛ هتله !!!!!!!!!!
بی نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
وقتی برای رعایت نکردن حجاب و ازین قبیل دختران و پسران جوان را بازداشت میکنند و یا برای یک مهمانی چند ین نفر را بازداشت می کنند چه توقعی دارید . قدیما افتخار این بود که تا بحال پایم به کلانتری نیفتاده امروز 80 درصد جوانان از دانشجو تا روزنامه نگار و نوجوان یکبار به بازداشتگاه رفته و فبحش شکسته است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟