به بهانه تصویری که «نقشه گوگل» از اختلال بزرگ ترافیکی در تهران ارائه داد؛

نقشه‌های آنلاین و نرم‌افزار‌های مسیریاب چگونه کار می‌کنند؟ / معرفی پنج نرم افزار مسیریاب آفلاین

گام بعدی گوگل، ارائه امکان گزارش‌گیری از کاربران بود، به گونه‌ای که گزارش‌های دریافتی توسط دیگر کاربران صحت سنجی و تصحیح شود. شیوه نامه‌ای که هنوز با قوت در دستور کارشاناست؛ با این ملاحظه که قرار بوده لشکر کاربران، اطلاعات دریافتی را ویرایش و تصحیح کنند، اما دست کم در نتیجه قطعی اینترنت در ایران، این لشکر به نفرات محدود تقلیل یافته و...
کد خبر: ۹۳۸۱۰۸
|
۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۵ 18 November 2019
|
89055 بازدید
|
تابناک اجتماعی
در شرایطی که بیشتر هموطنانمان به اینترنت دسترسی ندارند، شاید بررسی گزارش عجیبی که یک نرم‌افزار ارائه داده، چندان منطقی نباشد، اما اگر قرار باشد راه جایگزینی برای دریافت خدماتی که نرم افزار‌های مسیریاب ارائه می‌دهند معرفی کنیم، اوضاع فرق می‌کند.

به گزارش «تابناک»؛ بعد از آنکه افزایش قیمت بنزین به بروز حوادثی منجر شد و گریبان اینترنت کشور را گرفت، رویدادی عجیب توجه بسیاری را به خود جلب کرد؛ اینکه نقشه‌های گوگل، گزارش‌های عجیبی به کاربران می‌دهد که با واقعیت منطبق نیست و به شیطنت و حتی دشمنی شباهت دارد.

برای درک بهتر ماجرا کافی است سری به سایت نقشه گوگل یا نرم افزار آن روی تلفن همراه بزنیم و لایه وضعیت ترافیکی را در محدوده پایتخت فعال کنیم تا پی ببریم بسیاری از بزرگراه ها، خیابان‌ها و حتی کوچه‌ها مسدود هستند و امکان تردد در آن‌ها نیست.
شمار مسیر‌های مسدود در این نقشه به قدری زیاد است که بی هیچ بررسی میدانی یا پرس و جویی بتوان پی برد اشکالی رخ داده و واقعیت در گوگل بازتاب نیافته است. اشکالی در ابعاد بزرگ و چشمگیر که باور کردن وقوعش در یکی از نرم افزار‌های کلیدی کمپانی عریض و طویل گوگل، به شدت دشوار است.
 
نقشه‌های آنلاین و نرم‌افزار‌های مسیریاب چگونه کار می‌کنند؟ / معرفی ۵ نرم افزار مسیریاب آفلاین

شاید همین توقع بزرگ از گوگل باشد که برخی نتیجه گرفته اند، گزارش ترافیکی نقشه این شرکت نه حاصل یک اشتباه، که عامدانه و از سر دشمنی این شرکت آمریکایی با کشورمان است؛ شرکتی که پیشتر هم بار‌ها نشان داده تابع تصمیمات سیاستمداران آمریکایی و حتی گاه پیشقدم اجرای برخی محدودیت‌ها برای ایرانیان است.

اما واقعیت چیست؟ آیا گوگل بخشی از پروژه دشمنی با کشورمان در غائله بنزینی اخیر شده یا خطای نرم افزاری موجب بروز چنین وضعیتی شده است؟ اصلا ممکن است نرم افزار گوگل اشکال و خطایی تا این اندازه بزرگ داشته باشد؟ نکند اتفاقی ورای دشمنی یا خطای نرم افزار رخ داده باشد؟!

لازمه یافتن پاسخ این پرسش ها، پی بردن به این نکته است که نقشه گوگل چگونه کار می‌کند و اطلاعاتی که نمایش می‌دهد را از کدام منابع جمع آوری می‌کند؟ پرسشی کلیدی که جوابش در ابتدای راه اندازی این سامانه، داده‌هایی بود که شرکای گوگل بعد از پایش‌های مداوم و گاه روزانه شان در اختیارش قرار می‌دادند.

افزون بر اینها، گوگل خودرو‌هایی را برای نقشه برداری مسیر‌ها به کار گرفت که مجهز به انواع دوربین‌ها و سنسور‌ها از جمله دوربین‌های ۳۶۰ درجه بودند. به این تدابیر، نصب سنسور‌های ویژه ثبت تردد در بسیاری از مسیر‌ها در نقاط پایلوت طرح در آمریکا را هم باید افزود که بعد با توافقاتی روی برخی خودرو‌ها هم نصب شدند تا مقدمات ارائه اطلاعات آنلاین در نقشه فراهم آید.

این شرکت در ادامه، توسعه‌ای بی نظیر در این زمینه را تجربه کرد تا جایی که ماهواره‌هایی ویژه را هم به کار گرفت و توانست با جذب انبوه بسیاری از کاربران، جی پی اس گوشی‌های تلفن همراه ایشان را هم به خدمت بگیرد و از داده‌هایی که مدام در شبکه تلفن رد و بدل می‌شود، برای ارائه به روزترین داده‌ها مانند داده‌های ترافیکی بهره بگیرد.
 
نقشه‌های آنلاین و نرم‌افزار‌های مسیریاب چگونه کار می‌کنند؟ / معرفی ۵ نرم افزار مسیریاب آفلاین

گام بعدی، ارائه امکان گزارش‌گیری از کاربران بود، به گونه‌ای که گزارش‌های دریافتی توسط دیگر کاربران صحت سنجی و تصحیح شود. شیوه نامه‌ای که هنوز با قوت در دستور کار نقشه گوگل است؛ با این ملاحظه که قرار بوده لشکر کاربران اطلاعات وارد شده توسط دیگران را ویرایش و تصحیح کنند، اما دست کم در نتیجه قطعی اینترنت در ایران، این لشکر به نفرات محدود تقلیل یافته و گزارشی به اطلاع عموم می‌رسد که نتیجه ویرایش آن افراد محدود و معدود است.

البته این تنها یک فرض است و قصد نداریم کلیت ماجرا را به کمک این فرض توضیح دهیم، اما اگر بدانیم تنها شمار بسیار اندکی از ایرانیان در روز‌های اخیر به اینترنت دسترسی داشته اند و از همین جمع کوچک هم، کسر کوچکی به نرم افزار‌هایی مانند نقشه گوگل دسترسی داشته و دارند، ماجرا قابل تأمل به نظر می‌رسد. این در حالی است که هنوز گوگل به ماجرا واکنش نشان نداده و بهتر است، هر گونه قضاوتی در این خصوص را به بعد از اظهارنظر رسمی مقامات این شرکت موکول کرد.
 
اما تا آن زمان چه باید کرد؟ کوتاه‌ترین پاسخ به این پرسش، تکیه نکردن به دیتا‌های آنلاین امثال نقشه گوگل و بهره برداری از دیگر قابلیت‌های این نرم افزار‌ها از جمله مسیریابی و پیمایش آفلاین است.

با این رویکرد و ضمن تأکید بر این که امثال ویز، نرم افزار محبوب ایرانیان در مسیریابی به شدت متکی به اینترنت است و در این روز‌ها بلااستفاده شده؛ بنابراین، بد نیست با چند نرم افزار مسیریابی که خدمات آفلاین خوبی ارائه می‌دهند آشنا شوید تا در زمانی که اینترنت بدون اختلال و خوبی داشتید، آن‌ها را دانلود و نصب کرده و از مزایای شان در زمان قطع اینترنت بهره‌مند شوید:


Google Maps

 
به رغم همه توضیحاتی که در گزارش فوق دادیم، گوگل مپس، یکی از بهترین نرم افزار‌های مسیریابی آفلاین است، به ویژه آنکه روی همه گوشی‌های اندرویدی پیش فرض نصب شده و با سیستم عامل این گوشی‌ها همخوانی کاملی دارد.

اگر می‌خواهید از این نرم افزار به عنوان یکی از اپلیکیشن‌های جی پی اس آفلاین استفاده کنید، می‌بایست در زمانی که به نت دسترسی دارید، آیکون سه خط بالای برنامه را لمس کرده و در قسمت تنظیمات (Settings) گزینه Your Offline Areas را لمس کرده و نقشه مناطق مورد نیازتان را یا کامل یا به شیوه انتخابی، دانلود نمایید.


MapFactor GPS Navigation Maps

 
اگر بین اپلیکیشن‌های جی پی اس آفلاین به دنبال یک جایگزین برای گوگل مپس می‌گردید، بهترین انتخاب اپلیکیشن MapFactor GPS Navigation Maps است. نرم افزاری رایگان که وقتی برای اولین بار اجرایش می‌کنید، اخطار می‌دهد که دانلود نقشه‌های مورد نیازتان برای استفاده به صورت آفلاین ضروری است، چراکه این نرم افزار فعالیت آنلاین ندارد.

در اپلیکیشن‌های جی پی اس آفلاین مانند این نرم افزار، کاربر می‌تواند به محض دانلود نقشه‌ها به صورت دستی در آن به جستجو پرداخته و با انتخاب گزینه Navigate، مسیریابی کند. از جمله ویژگی‌های متفاوت MapFactor می‌توان به کیلومترشمار و شبیه‌ساز مسیر اشاره کرد.


Maps Me

 
بی شک یکی از بهترین نرم افزار‌های مسیریابی آفلاین، نرم افزار Maps Me است؛ نرم افزاری که تقریبا رابط کاربری مناسبی دارد اگرچه گرافیکش در قیاس با امثال ویز تعریف چندانی ندارد. نرم افزاری که هم در نسخه اندروید و هم در نسخه او اس کارایی مناسبی دارد و به سادگی و حتی با وارد کردن طول و عرض جغرافیایی در کادر جست‌وجوی آن می‌توان مکان یابی کرد.

این نرم افزار هم در شروع از کاربر می‌خواهد که نقشه‌های مورد نیازش را برای استفاده به صورت آفلاین دانلود نماید. البته مپس‌می لایه‌های آنلاین نیز برای عرضه به متقاضیان دارد و مثلا می‌تواند اوضاع ترافیکی را نیز نشان داده و لحاظ کند، اما اگر در استفاده از آن متوجه شدید که مثلا یک خیابان یکطرفه را تشخیص نداد، زیاد متعجب نشوید.
 
GPS Navigation and Maps Sygic

Sygic یکی از محصولات شرکت هلندی TomTom است که از دقت بالایی در مسیریابی برخوردار است و افزون بر آنکه برای رانندگان مناسب است و مثلا تخمین هزینه سوخت مصرفی را هم به ایشان ارائه می‌دهد، برای عابران پیاده نیز گزینه مناسبی در مسیریابی آفلاین به شمار می‌آید و می‌توان از قابلیت‌های آن مانند نشان دادن اماکن دیدنی و گردشگری هم بهره برد.

از جمله ویژگی‌های دیگر سایجیک، کیفیت خوب نقشه‌های آن، آسان بودن کار با این نرم افزار و قابلیت‌های خوبش در اشتراک گذاری مسیر‌ها با دیگران است. با این ملاحظه که برخی قابلیت‌های آنلاینش تنها به کاربرانی ارائه می‌شود که نسخه پریمیوم نرم افزار را خریداری کرده اند که در این صورت می‌توانند از نمایش مسیریاب روی شیشه جلوی اتومبیل (بازتاب تصویر در شب) و برخی امتیاز‌های دیگر هم بهره‌مند شوند.

CoPilot GPS Sat-Nav Navigation
در بین اپلیکیشن‌های جی پی اس آفلاین معرفی شده، مسیریابی درون خودرو را باید تخصص اپلیکیشن CoPilot GPS Sat-Nav Navigation دانست. این ابزار مسیریابی در برنامه‌ریزی مسیر تبحر خاصی داشته و برای هر سفر، سه گزینه جدا از یکدیگر را به کاربر ارائه می‌کند. اگر از برنامه آنلاین استفاده کنید، گزارش‌های ترافیک دریافت شده نیز در نمایش این پیشنهادها تأثیر خواهند داشت.

از جمله ویژگی‌های این نرم افزار، ارائه اطلاعات جانبی پرشمار به کاربران است، با این یادآوری که بعد از نصب نرم افزار، نسخه پریمیوم آن یک هفته رایگان در اختیارتان قرار خواهد داشت که در آن نقشه‌های سه بعدی مقابل روی کاربر قرار می‌گیرد و در صورت خریداری نشدن نسخه، با اتمام مهلت یک هفته ای، مسیر دو بعدی و نرم افزاری با چند قابلیت کمتر در دسترستان خواهد بود.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۳۱
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
عجب تیتر یکی .
فرافکنی به شیوه قرون وسطی.الان مسئله مردم اینه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
شرکت های داخلی رو تبلیغ می کردی که الان هم کار می کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
تابناک هم حسابی قاطی کرده
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
ملت را خر فرض کردی؟اینترنت را وصل کنید تا مشکل حل بشه.
Maisam
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
تابناک خودتو به اون راه زدی؟ اون عکسا واسه روز اوله که اصلا اینترنت قطع نبود ولی تمام خیابونها قفل بودن و کاملا درسته.
ناشناس
| United Arab Emirates |
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
توی صفحه ای که ملت دارن از بی اینترنتی زجه میزنن چون کارشون مختل شده هزار و ششصد و خورده ای کامنت رو انبار کردی بعد اومدی کامنت اینجا رو باز کردی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
موتور جستجوی یوز که کار نمیکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
باور کنید که نرم افزارهای مسیر یاب هم با اینترنت کار می کنند. جان مادرتون اینترنت رو وصل کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
امثال شما ها فقط قر زدن بلدین
حالا یذره اینترنت قعط شده دیگه چیزی نشده که
شما هم اگر مثل ماهد فکرتون کار میکرد و مثل ما ازدیوار یه سفارت بالا میرفتین الان برای گرونیها قر
نمیزدین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
چرا بلد را نگفتید ! مرغ همسایه غازه !؟ تبلیغ نرم افزارهای خارجی برای چیست !؟
مازیار
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
نه مسئله مردم این نیست، ولی اینها مسئله مردم را مخدوش می کنند. مردم با چهارتا وطن فروش اغتشاش گر یکی نیستند. اینها مانع بیان مسالمت آمیز مسئله مردم هستند. هر وقت مردم خواستند حرفشان را بزنند، اینها با اخلال و اغتشاش، مانع آن شدند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
یعنی یه هکر با غیرت پیدا نمیشه جهرومیرو هک کنه اینترنت ازاد بشه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
آقا تو مملکت ک خبری نیست الآن مشکل من اینه ک مسیریابی درستی تو خیابون داشته باشم تازه علی بابا هم در دسترس است.گرونی و فقر و اعتراضات و .....این حرفا فرافکنیه.وگرنه مردم در کنار رئیس جمهور هستید تا ایشون ب اهدافشون برسن.بله ب این میگن نا تدبیری و ایجاد ناامیدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
تابناک جان این روزا میگذره سر پل چی بود اون دنیا؟همونجا الان بخش مجازی و حقوق اینترنتیش هم راه افتاده جلوتو میگیرم چون نظرم رو س میکنی
پدرام
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
اینقدر با اینترنت بازی کنید تا تجهیزاتی ساخته شود که بدون حضور مخابرات و بطور مستقیم اینترنت در دسترس باشد
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
این نت رو درست کنید کار و زندگیمون خوابیده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
؟شما از اپ قدرتمند داخلی بلد چرا نمی گید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
زمانی که این نقشه را گرفتین برای موقعی بودکه کسی به اینترنت دسترسی نداشت شماها چطوری این نقشه گوگل را بدست آوردین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
وصل کن این ینترنت بوق بوقو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
فکر نمیکنم گوگل اینقدر غیر حرفه ای باشه که عامدا چنین کنه. اما یک سوال دارم، شاید یک مقام مسئول ببینه این سوال رو:

چرا Yandex روسی را فیلتر کردین؟ حتی قبل از این سه روز اخیر که اینترنت جهانی قطع شده، قبل از اینهم Yandex بدون فیلتر شکن در ایران ممکن نبود. Yandex توسط دولت روسیه حمایت میشه و بزرگترین و بهترین جایگزین google بوده و هست، مترجم همزمان و نقشه خوبی داره که در بسیاری موارد بهتر از گوگل عمل میکنه. ما با دولت روسیه فعلا روابط نسبتا خوبی داریم، پس چرا Yandex فیلتر میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
یادندکس عالیه حتی بهتر از گوگل کروم

ولی تنها مشکلش این که روسی هست و به روسها به اندازه آمریکایی ها نمیشه اعتماد کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
چون دوس داریم
چون عشقمان می کشد
حرفی داری
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
روسیه هیچ وقت با ما دوست نبوده روس ها نون به نرخ روز خورن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
حتی ایندکس هم در زیر ساخت گوگل کار می کند .
مهدی
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
خنده دارِ اما، این دو سه روزه که اینترنت رو بستن به این نتیجه رسیدم این مملکت رو نمیشه بدون اینترنت تحمل کرد. تنها دلخوشی ملت همین اینترنت هست. واقعا خجالت آوره این رفتارشون.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
به جای معرفی نرم افزار های آفلاین بگین چرا و به چه جراتی به ما تا این حد توهین می کنین ؟ یه ماه از محرم و صفر نگذشته ماه آزادگی نگران چی هستید ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
باید بریم آموزش تله پاتی ببینیم تا کمتر به اینترنت نیاز پیدا کنیم.
نسلی که از بدو تولدش اینترنت داشته ،مفت و مجانی تجربه قدیمی هایی که اصلا اینترنت نداشتند
را بدست آورده.
ان شاءالله و با یاری مسئولین تجربه نامه نوشتن و چاپار و چاپار خانه هم در راه خواهد همچنین اطلاع رسانی با دود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
کار درستی کردن اگه قطع نمیکردن اغتشاشات رو نمیشد جمع کرد
سیامک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
این مردم این مملکت هم امثال تو رو تحمل نمیکنند با یک خداحافظی از این مملکت مقدس خوشحالمون کن
افشین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
متاسفانه عده ای از این وسیله بسیار ضروری در جهت امیال اربابانشان سؤاستفاده می کنند.
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
آقا سیامک، جوابتون رو این 800 نفر موافق کامنتم دادن دیگه. به نظرم شما و اون 30 و خورده ای دیگه از دوستانتون میتونین با یه خداحافظی خوشحالمون کنین :)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
دیگه رسما وارد عصر آفلاین شدیم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
عزیز من چتونه همش خارج خارج میکنید.نگاهتونو معطوف کنید ب داخل.ما در داخل رقم های اختلاسی داریم که هیچ جای دنیا نیست پس چرا فکر میکنید همه چی تو خارجه ی چیزای تو داخل هست که تو خارج نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
عزیزم ما در عصر اوتلاین هستیم. از کل اینترنت جهانی اوت شدیم
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
چرا از نرم افزارهای ایرانی یادی نمیکنید، بنده این روزها از بلد استفاده میکنم و خیلی خوب جواب میده و در خیلی از زمینه ها از ویز بهتر عمل میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
دوست عزیز، فکر میکنی میشه به راحتی به نرم افزار یک شرکت داخلی اعتماد کرد؟ با اینهمه دسترسی به تصاویر شخصی و فایل شخصی و پیامک و غیره
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
عمو جان نرم افزارهای ایرانی دیتاهاشون رو از آسمون
همین نقشه گوگل استکباری استفاده میکنن API ، نمیگیرن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
حتما خودت طراحش هستی نرم افزارهای ایرانی به درد نمیخورن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
این چند روزه از بلد استفاده کردم و واقعا عالی بود
ناشناس
| India |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
حالا مثلا اون نرم افزار خارجی اصلا ا ز این دسترسی ها نداره؟ یکم التماش شعور
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
با نظر شما کاملا موافقم. من حتی قبل از این قطعی ها هم از بلد استفاده می کردم.متاسفانه قشر زیادی از جامعه ما بدون فکر کردن و یا تجربه کردن فقط دهنشون رو باز می کنند. مثل این سه نفری که زیر پیام شما کامنت دادن
ناشناس
| India |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
جناب بی سوادی که د رمورد ای پ یآی افاضه فرمودند. گوگل برای ی سرچ ساده تنها 100 بار استفاده اون هم از طریق ثبت به وسیله ی جی میل اجازه می ده حالا م یگید این نقشه یاب ها ا زای پی آی گوگل برای مسیریابی استفاده می کنن؟ یه چیزی شنیدی این جا پروندی که مثلا بگی حالیت هست؟ نیست جانم نیست!
بابک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
ایکاش از اول این صحنه را ترک نمی کردیم و تماما در اختیار دشمن قرار نمی دادیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
آخه با کدوم اینترنت دانلودش کنیم؟تو کدوم جستجوگر سرچ کنیم؟
بدبخت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
من هم بلد هم ویز را امتحان کردم. بلد آشغاله. فرق راه ماشین رو و آدم رو را نمیدونه. بهش گفتم من را ببر پاشاژ چهارسو، من را برده چهارسوق بازار، می گه بپیج وسط پیاده رو! این هم شد برنامه آخه؟! جمعش کن بابا.
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
بازار فعال اه. می تونید از کافه بازار بگیرید. آدرس سایتشون هم اینه:
Balad.ir
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
مگر اینترنت داریم‌که گوگل مپ ترتفیکو نشونمون بده
شما خواص اینترنت داری نشاهدات خودتو داری مینویسی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
اگه اینترنت نداری این متن رو از کجا نوشتی!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
آفرین . احتمالا این اطلاعات مال زمانی بوده که واقعا هم انسداد بود و بعد اپدیت نشد .
بدبخت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
آقای ناشناس باهوش 21:50، اینترنت جهانی را میگه! گوگل که سرور داخل کشور نداره نابغه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
این اساتید خواصی که اینترنت دارن اصلا نمیدونن این سایت روی اینترنت ملی بازه یا اصلا نمیدونن اینترنت چیه . فکر کنم تصور میکنن اینترنت یعنی تلگرام که فیلتره
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
باهوش جان الان چجوری اینا رو دانلود کنیم
مملکت داریتون هم همینجوریه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
يه چي گفته كه يه چي گفته باشه
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
خخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
مایکت و بازار
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
دوستان یه سری سایت دانلود ایرانی رو باز کردن که نمیشه اسمشونو اینجا بگم باید خودتون کشف کنید . حالا مشکل این نیست ، مشکل اینجاس که من برنامه نویس بدبخت کلا بدون سرویس های انلاین نمیتونم کارکنم. همکارام هم همه همینطورن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
اقا شما متوجهین مردم اینترنت ندارن؟ جایگزین رو برن از چه طریقی پیدا کنن؟ شما اینترنتتون کامل وصله و همه جا از جمله توییتر میرین، هدفتون تازه کردن داغ مردمه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
تو مایکت هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
مرگ بر گوگل نگفتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
همه اینایی که نام بردی نیاز به اینترنت برای دانلود داره که خب ماشالا حکومته کاملا آزاد و دموکراته ما بسته به ۸۰ میلیون نفر!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟