بانک‌ها ۸۴۰ میلیارد تومان مالیات می‌دهند

درآمد و هزینه بانک‌ها در لایحه بودجه سال آینده نسبت به سال جاری ۱۰ درصد رشد کرده است و بانک‌ها باید ۸۴۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کنند.
کد خبر: ۹۴۲۵۱۲
|
۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵ 08 December 2019
|
2885 بازدید

درآمد و هزینه بانک‌ها در لایحه بودجه سال آینده نسبت به سال جاری ۱۰ درصد رشد کرده است و بانک‌ها باید ۸۴۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کنند.

به گزارش ایسنا، بر اساس لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ که امروز از سوی رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد، درآمدها و هزینه‌های بانک‌ها در سال آینده نسبت به سال جاری رشد ۱۰ درصدی داشته؛ به طوریکه درآمد بانک‌ها در این لایحه ۱۱۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

با توجه به پیش‌بینی درآمد ۱۰۵ هزار و ۶۵۷ میلیارد تومانی بانک‌ها در سال گذشته، این رقم رشد ۱۰ درصدی داشته است.

از سوی دیگر، پیش‌بینی هزینه بانک‌ها نیز در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته و هزینه آن‌ها از ۱۰۲ هزار و ۶۷۵ میلیارد تومان به ۱۱۳ هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان رسیده است.

دولت پیش‌بینی کرده که بانک‌ها در سال آینده باید بیش از ۸۴۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کنند که این رقم نیز نسبت به بودجه امسال رشد حدود ۱۳ درصدی داشته است.

سود ویژه ۵۰ درصد بانک‌ها نیز برای سال آینده از سوی دولت ۱۶۸۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده این بند نیز حاکی از رشد حدود ۱۳ درصدی نسبت به سال جاری است.

هزینه های سرمایه‌ای بانک‌ها در سال آینده بر اساس لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ نیز بیش از ۴۳۱۳ میلیارد تومان پیش‌بینی شده و هزینه بانک‌ها مربوط به افزایش دارایی‌های جاری آن‌ها نیز ۲۴۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

به این ترتیب مجموع هزینه‌های بانک‌ها برای سال آینده با کسر ذخیره استهلاک منظور در هزینه جاری ۱۱۹ هزار میلیارد تومان است که بیش از ۲۶۰۰ میلیارد تومان بیش از درآمد آن هاست.

البته در این لایحه ۲۶۹۳ میلیارد تومان نیز درآمد از محل سایر دریافتی‌ها برای بانک‌ها پیش‌بینی شده است که به این ترتیب، درآمد و هزینه بانک‌ها باهم برابر می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟