مرگ مشکوک و همزمان چهار بیمار در ICU؛ مبادا ذهنتان از «برق» منحرف شود!

فعلا متهم درجه اول پرونده «برق» است؛ اما کنکاش در ماجرا به نکات جالب توجه و بعضا متفاوتی می‌رسد. از جمله اینکه سن هر چهار بیمار یاد شده بالای ۷۰ سال بوده و از آن مهم تر، دلیل بستری هر چهارتایشان در بخش آی سی یو، بیماری تنفسی بوده است. احتمالا از جنس بیماری‌های تنفسی‌ که عامل گرد و غبار چندین ساله هوا در این خطه است.
کد خبر: ۹۴۴۹۰۸
|
۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۶ 18 December 2019
|
15241 بازدید
|
تابناک اجتماعیپس از بارش باران و در شرایطی که آب و فاضلاب روانه منازل برخی شده بود، چهار بیمار زن که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بودند، همزمان جان به جان آفرین تسلیم کردند!

به گزارش «تابناک»؛ اگر از جمله علاقه مندان دنیای مجازی باشید، احتمالا این ماجرا برایتان آشناست؛ مرگ همزمان چهار زن در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام خمینی (ره) در اهواز که گفته می‌شود، دلیلش، قطع برق بوده است؛ با این یادآوری که دلیل قطع برق هم بارش باران عنوان می‌شود.

البته کنکاش در ماجرا به نکات جالب توجه و بعضا متفاوتی می‌رسد. از جمله اینکه سن هر چهار بیمار یاد شده بالای ۷۰ سال و از آن مهم تر، دلیل بستری هر چهارتایشان در بخش آی سی یو، بیماری تنفسی بوده است. احتمالا از جنس بیماری‌های تنفسی که عامل گرد و غبار چندین ساله هوا در این خطه است.

اگر به نکات یاد شده، شیوع مرموز تنگی نفس در خوزستان بعد از بارندگی‌ها را هم اضافه کنیم که موجب هجوم مردم به مراکز درمانی می‌شود و هنوز دلیلش کشف و اعلام نشده، ماجرا عجیب‌تر به نظر می‌رسد و این سوال شکل می‌گیرد که اگر بارندگی در خوزستان موجب تشدید وخامت حال بیماران تنفسی می‌شود، آیا در مرگ همزمان چهار بیمار تنفسی در بیمارستان هم نقش داشته؟

این سوال در حالی مطرح می‌شود که فعلا متهم درجه اول پرونده «برق» است. به این صورت که احتمالا برق بیمارستان قطع شده و پس از آن ژنراتور بیمارستان ـ که وظیفه تولید برق اضطراری را عهده دار است ـ دیر عمل کرده و در نهایت دستگاه‌های تنفسی و خط اکسیژن رسانی به بیماران دچار اختلال شده و آنچه نباید، رقم خورده است.

این ادعایی است که بخشی از آن مورد تایید رئیس بیمارستان امام خمینی اهواز است. اینکه «در پی بارش‌های بی‌سابقه روز دوشنبه (۲۵ آذرماه) اهواز، شاهد نوسانات شدید برق شهری بودیم که همزمان با این مساله در یکی از بخش‌های مراقبت‌های ویژه این بیمارستان چهار بیمار دچار مشکل شدند. علی رغم اینکه عملیات احیا برای این بیماران انجام شد، اما متاسفانه این چهار بیمار فوت کردند.»

بر اساس این اظهار نظر می‌شود حدس زد که سیستم برق اضطراری بیمارستان هم درگیر مشکلاتی است که رییس بیمارستان ترجیح داده در خصوص آن‌ها سخن نگوید. درست مثل مسئولان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ـ که بیمارستان یاد شده در زیرمجموعه ایشان است ـ که اظهار نظر درباره این ماجرا را به آینده موکول کرده اند.

بر خلاف ایشان، با انداختن تقصیرات به گردن برق و قطعی آن، مدیر عامل شرکت توزیع برق اهواز به ماجرا واکنش نشان داده و تاکید کرده که خبری از قطعی برق در میان نبوده و آنچه قطعی برق بیمارستان امام خوانده می‌شود، مشکل برق داخلی این مرکز درمانی بوده است.

او در این باره می‌گوید: «در زمانی که برق بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز قطع شده است برق کلانشهر اهواز در حال پایدار بوده و هیچ گونه مشکلی نداشته است و مرکز کنترل برق اهواز نیز قطعی برقی در این زمان را ثبت نکرده است. به رغم اینکه مشکل برق بیمارستان امام اهواز داخلی بود، به خاطر حساسیت کار اکیپی از نیرو‌های فنی شرکت توزیع برق بلافاصله به بیمارستان اعزام و مشکل آن‌ها را در کمترین زمان ممکن رفع کردند.»

مدیر عامل شرکت توزیع برق اهواز برای رفع شبهات، توضیحاتش را ادامه می‌دهد و تاکید می‌کند که بیمارستان یاد شده دارای یک دستگاه ترانس برق مستقل است که از برق شهری اهواز جداست، ولی به دلیل داشتن مشکل، یک فاز آن قطع شده و همین باعث شد که عصر دوشنبه برق قسمتی از این بیمارستان (از جمله آی سی یو) قطع شود.

بدین ترتیب مشخص می‌شود که قطعی برق در بخش‌هایی از بیمارستان رخ داده و زمانش نیز طولانی بوده است تا جایی که اکیپ اداره برق مشکل را حل و فصل کرده اند. اما آیا این پایان ماجراست؟ اگر قطعی‌های وسیع و گسترده برق در سال‌های گذشته در اهواز و شهر‌های دیگر خوزستان به دلیل انباشت خاک روی مقره‌ها و اتصالی‌های برقی به واسطه آن‌ها بعد از بارندگی‌ها را به یاد‌آورید، خیر!

به این یادآوری ها، وضعیت شهر اهواز در سیلاب ابتدای سال را هم اضافه کنید که بدبین‌ترین افراد هم تصور می‌کردند منجر به شکل گیری تکاپویی وسیع برای ممانعت از تکرارش در سال‌های آتی شود، اما بارندگی‌های روز‌های اخیر مشخص کرد که این گونه نشده است؛ بارش‌هایی که خیلی زود سیلابی شد و فاضلاب‌ها را به خیابان‌ها برگرداند و... .

اوضاعی که اگر ادعا کنیم در برق رسانی و در زیرساخت‌های بیمارستانی و از آن مهم تر، در بخش نظارت بر مراکز درمانی و در باقی امور مرتبط با مرگ همزمان چهار زن بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نقش داشته، سخنی به اغراق نگفته ایم، هرچند برخی تمایل دارند در «برق» خلاصه شود!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۲۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
حالا از این به بعد هر نفر همراه بیمار، باید یه ژنراتور برق هم با خودش ببره بیمارستان تا اگه یه موقع برق رفت مریضش از دست نره
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
محض اطلاع عرض کنم که دستگاه های تنفسی و سایر دستگاههای حیاتی همشون باید باتری داخلی داشته باشند و میتونند مدتی با اون باتری کار کنند. یعنی از دید تخصصی دستگاهها و باتری ها و شرکت هایی که دستگاه رو داده و واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان هم مقصرند. در واقع مقصر اصلی اند ولی همه گیر دادن به برق و ترانس
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
سو مديريت ..... عدم مشاوره صحيح .... اين كه اكثر مديرا فكر مي كنن در حد سقراط هستند
بابا دارين كجا ميريد جان ادمي زادها اونا خانواده دارن ...باز قديما ادما براي هم مهم بودن
الان فقط تك محور شديم فقط خودمون ...يه تكوني به خودتون بديد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
اشکال نداره،
شما قدرت رو سفت بچسب !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
زندگی تو این مملکت شبیه به فیلم های ژانر وحشت شده
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
در اهواز در مناطق مختلف یک روز در میان ما برای بیش از 4 ساعت قطعی برق داریم و وسایل برقی منازل آسیب زیادی دیدن

و من به قاطعیت میگم مشکل از شبکه نیست بلکه برق شهر های خوزستان رو به صورت نوبتی قطع میکنن تا برق رایگان به برادران عراقی تحویل بدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
چی میگییییی؟؟!!!!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
رییس بیمارستان مسول قتل این چهار زن است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
تو خوزستان ریزگردها طرف رو مریض میکنه میره بیمارستان بعد بارون میاد ریزگرد رو درست کنه بدتر سیل میشه صاعقش هم میزنه برقو قطع نیکنه اونکه ریزگرد فرستادش بیمارستان میکشه حالا پیدا کن قیمت پراید رو
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
چند سال پیش من دستگاهی برری دیتا سنتر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ساختم که میتوانست تعداد نامحدودی برق سه فاز و تک فاز را ازمنابع مختلف دریافت و بدون لحظه ای تاخیر قطعی هر خروجی را با ورودی متناسب جایگزین کند
آن کار انجام شد و هزینه اش هم دریافت شد اما وقتی برای معرفی و ثبت اختراع اقدام کردم با مشکلات و دست اندازهای زیادی در مجموعه متولیان ثبت مواجه شدم که عطای آن را به لقایش بخشیدم . وحالا میبینم که چه قدر ساده با داشتن آن دستگاه میشد از این فاجعه جلوگیری کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
داداش؛ کسی در ثبت اختراع که دشمنت نبود! فقط ظاهرا شما یادت رفت حق شونو برای ثبت کارت بدی!!!؛
بخشعلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
انتخاب مدیران براساس سفارشات،و ملاکهای من درآوردی ، اهمیت ندادن به تخصص و کفایت،بی تدبیری ، ایجاد جو و زیرپا گذاشتن اخلاقیات و...کم کم داره به بار میشینه و شاهد میوه هایش هستیم که باز مقصر را به دشمنان و دولت وقت ربط می دهیم و نمی خواهیم بدانیم مشکل اساسی است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما رژیم اسراییل به توافقنامه آتش بس با لبنان پایبند می ماند؟