مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

خودرو‌های دارای آلایندگی زیاد فک پلاک می‌شوند

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با تاکید بر فک پلاک خودرو‌های دارای آلایندگی بیش از حد گفت: مردم می‌توانند خودرو‌هایی که باعث ایجاد آلایندگی زیاد و اذیت می‌شوند را از طریق ۱۱۰ به پلیس معرفی کنند.
کد خبر: ۹۴۵۹۴۹
|
۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۳:۴۲ 23 December 2019
|
4685 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سردار کیومرث عزیزی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آلایندگی هوا و دودزایی برخی خودرو‌ها اظهار داشت: با توجه به وضعیت کنونی آلودگی هوا همه ما ملزم به رعایت هستیم به ویژه خودرو‌هایی که به دلیل مشکل فنی دودزا هستند و سطح آلایندگی شان بیش از سایر خودروهاست.

وی با اشاره به وظایف پلیس در این زمینه ادامه داد: پلیس هم وظیفه دارد زمانی که خودرو‌های آلاینده را می‌بیند آن‌ها را متوقف و فک پلاک کرده و برگ گسیل به تعمیرگاه به رانندگان این خودرو‌ها دهد تا نقص فنی مشخص شده توسط پلیس را برطرف کنند و بعد از رفع مشکل پلاک خودروشان را تحویل بگیرند تا بتوانند تردد داشته باشند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران عدم اطلاع شهروندان از قانون را نشان تبرئه ندانست و گفت: مردم شاید اطلاع از قانون نداشته باشند، اما اطلاع نداشتن از قانون باعث تبرئه از موضوع نمی‌شود و باید بدانند اگر یک خودرو دارای آلایندگی بیش از حدی که در قانون تعریف شده است باشد و در ظاهر دودزا بودنش مشخص شود مالک باید نسبت به رفع آن اقدام و به تعمیرگاه مراجعه کند.

سردار عزیزی تصریح کرد: اگر در جایی خودرو‌های دودزا باعث اذیت مردم شود مردم می‌توانند این موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در جریان بگذارند و خودرو توسط همکاران مان در پلیس راهور متوقف و اعزام به تعمیرگاه انجام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟