ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پزشکی

کد خبر: ۹۶۲۵۶۳
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳ 29 February 2020
|
3939 بازدید

ظرفیت اولیه رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ اعلام شد.

به گزارش مهر، ظرفیت اولیه رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام شده است. این ظرفیت اولیه است و ممکن است تغییراتی در آن اعمال شود.

فهرست دانشگاه های پذیرنده اولیه بوده و ممکن است در اعلام نهایی تغییراتی در رشته های مختلف (بر حسب شرایط دانشگاه ها) انجام شود. از جمله افزوده شدن دانشگاه هایی که بعد از این تاریخ مجوز پذیرش دریافت می کنند و یا برخی از دانشگاه ها که به دلایل گوناگون علمی و اجرایی حذف می شوند.

اعلام فهرست دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت های مربوطه در این مرحله صرفاً برای آگاهی کلی داوطلبان بوده و حقی برای داوطلب ایجاد نمی کند.

تغییرات احتمالی در ظرفیت های پذیرش تا زمان انتخاب رشته محل توسط داوطلبان از طریق اطلاعیه های مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

پذیرش در دانشگاه ها یا مراکز شامل: ارتش، انستیتو پاستور ایران، بقیة الله (عج)، دانشگاه آزاد، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ایران، مرکز قلب شهید رجایی و مؤسسه سرم سازی رازی از طریق وزارت بهداشت انجام می شود.

سایر شرایط از جمله خدمات و امکانات رفاهی تابع ضوابط و قوانین آن مؤسسه بوده و داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر به آن دانشگاه یا مرکز (و یا سایت مربوطه) مراجعه کنند. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هیچگونه مسئولیتی در خصوص شرایط خاص این مؤسسات نخواهد داشت.

دانشگاه های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تأمین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می دهند.

داوطلبان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی دانشگاه یا مرکز مورد نظر مراجعه کنند. دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی و همچنین مرکز سنجش آموزش پزشکی در مورد ارائه یا عدم ارائه خوابگاه هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.

تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) برای اعضای رسمی سپاه با ارائه مجوز شرکت در آزمون از معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپاه و همچنین سایر نیروهای مسلح شامل اعضای رسمی ارتش، نیروی انتظامی و وزارت دفاع با ارائه مجوز شرکت در آزمون از رده خدمتی مربوطه و تایید لیست شرکت کنندگان توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) با پرداخت شهریه در قالب قرارداد آموزشی انجام خواهد شد.

ظرفیت اعلام شده در این گروه ۲۵ نفر به عنوان عضو رسمی سپاه (آقا) و عضو رسمی (آقا و خانم) سایر نیروهای مسلح (ارتش، ناجا، وزارت دفاع) در رشته های پرستاری، توکسین های میکروبی، روانشناسی نظامی، زیست فناوری پزشکی، سلامت در بلایا و فوریت ها، علوم اعصاب، علوم تشریح، فیزیولوژی، فیزیولوژی ورزش است.

رشته های مربوط به دانشگاه آزاد تابع قوانین و مقررات دانشگاه مربوطه بوده و داوطلبان جهت کسب اطلاعات باید به آن دانشگاه (یا سایت مربوطه) مراجعه کنند.

تحصیل در دوره های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد، داوطلبان جهت کسب اطلاعات در خصوص مبلغ شهریه باید به دانشگاه مربوطه مراجعه کنند.

چنانچه در رشته/محلی به دلیل تعداد کم داوطلبان، حداقل دو نفر دانشجو قابل معرفی نباشد، داوطلب در پذیرش نهایی به سایر اولویت های انتخابی خود معرفی خواهد شد.

گرایش های مختلف در هر رشته توسط گروه های آموزشی دانشگاه پذیرنده تعیین می شود. گرایش موجود در رشته فیزیک پزشکی شامل تصویربرداری پزشکی، پرتودرمانی، پزشکی هسته ای و پرتوهای غیریونیزان در دانشگاه های ایران، تربیت مدرس، تهران، مشهد است.

۶۵ رشته تخصصی در گروه علوم پایه و بهداشت پذیرش دانشجو دارند. ۸۸۷ نفر به عنوان ظرفیت عادی و ۲۹۰ نفر به عنوان ظرفیت شهریه پرداز پذیرش صورت می گیرد. در مجموع یک هزار و ۱۷۷ نفر ظرفیت پذیرش در رشته های تخصصی علوم پایه پزشکی است.

بیشترین ظرفیت مربوط به رشته طب سنتی ایرانی با ۶۰ نفر و کمترین ظرفیت مربوط به رشته های آینده پژوهی سلامت با ۳ نفر، بینایی سنجی با ۳ نفر، بیومدیکال مقایسه ای با ۳ نفر، روانشناسی نظامی با ۳ نفر، مددکاری اجتماعی با ۳ نفر، توکسین های میکروبی با ۲ نفر ظرفیت است.

دو رشته سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و مواد دندانی رشته های تخصصی دندانپزشکی در این آزمون پذیرش دانشجو دارند که تعداد ۱۲ نفر در ظرفیت عادی و ۵ نفر در ظرفیت شهریه پرداز و در مجموع ۱۷ نفر پذیرفته می شوند.

همچنین رشته های اقتصاد و مدیریت دارو، بیوتکنولوژی دارویی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، زیست مواد دارویی، سم شناسی، شیمی دارویی، فارماسیوتیکس، فارماکوگنوزی، کنترل دارو، نانوفناوری دارویی، داروسازی هسته ای، شیمی مواد خوراکی و آبشناسی از جمله رشته های تخصصی داروسازی است که تعداد ۲۸۰ نفر در مجموع ظرفیت عادی و شهریه پرداز پذیرفته می شوند.

در این دوره از آزمون دکتری تخصصی در رشته های پژوهشی نیز تعداد ۳۶۰ دانشجو دکتری تخصصی پژوهشی در ۵۴ رشته پذیرفته می شوند.

آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ در رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی در روزهای ۲۱، ۲۲ و ۲۳ خرداد سال ۱۳۹۹ به صورت الکترونیک برگزار می شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟