کمتر از نیم درصد ایرانیان به کرونا مبتلا شده‌اند

وزارت بهداشت: کمتر از نیم درصد ایرانیان به کرونا مبتلا شده‌اندرئیس اداره مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کمتر از نیم درصد ایرانیان تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، بنابراین موضوع ایمنی گله‌ای در کشور مطرح نیست.
کد خبر: ۹۷۶۶۱۶
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹ 06 May 2020
|
7956 بازدید
|
۶

به گزارش «تابناک»، حسین عرفانی در گفت و گو با ایرنا افزود: میزان بروز بیماری کووید ۱۹ در ایران اکنون حدود یک در هزار نفر است در حالی که برای ایمنی گله ای یا ایمنی انبوه که برخی مطرح می کنند باید ۷۰ تا ۷۵ درصد جمعیت گرفته باشند. آمار وزارت بهداشت نشان می دهد که کمتر از یک دهم درصد از افراد جامعه به کرونا مبتلا شده اند و اگر بخواهیم موارد خفیف شناسایی نشده را هم در نظر بگیریم می توانیم این عدد را در پنج ضرب کنیم که می شود پنج در هزار یا نیم درصد جمعیت، پس حتی یک درصد جمعیت کشور هم به ویروس کرونا مبتلا نشده اند.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، تاکنون ۹۹ هزار و ۹۷۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده است. از این تعداد ۶۳۴۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده و ۸۰ هزار و ۴۷۵ نفر نیز بهبود یافته اند.

رئیس اداره بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: هنوز با ایمنی گله ای یا انبوه در ایران خیلی فاصله داریم. بنابراین اینکه عده ای از مردم فکر کنند ایمنی پیدا کرده اند و می توانیم وارد شرایط عادی زندگی شویم درست نیست.

وی گفت: اکنون با توجه به اینکه این بیماری هنوز واکسن و داروی اختصاصی ندارد، ایمنی انبوه هم در جامعه ایجاد نشده است، اکثریت قریب به اتفاق جامعه هنوز در معرض خطر هستند. حتی افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند نیز ممکن است دوباره مبتلا شوند و احتمال عفونت مجدد در افراد مبتلا وجود دارد. زیرا در بدن برخی افرادی که به بیماری مبتلا شده اند، ممکن است پادتن درست نشود، ضمن اینکه وجود پادتن نیز به معنای ایمنی قطعی نیست.

رئیس اداره بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: با توجه به احتمال عفونت و ابتلای مجدد به کرونا در افراد کمی که مبتلا شده اند و اکثریت جامعه که مبتلا نشده و ایمنی ندارند و همچنان به بیماری حساس هستند و با توجه به اینکه بیماری کووید ۱۹ واکسن و داروی اختصاصی هم ندارد؛ تنها راه پیش رو رعایت توصیه های بهداشتی و پیشگیری است.

امسال منتظر واکسن کرونا نباشید

وی در پاسخ به این پرسش ایرنا که آیا ممکن است همزمان با واکسن امسال آنفلوانزا که حدود شهریور به بازار می آید، واکسن بیماری کووید ۱۹ هم به بازار بیاید، گفت: هنوز واکسن بیماری کووید ۱۹ در دنیا تولید نشده، بعد از تولید آن هم بین ۶ ماه تا یکسال طول می کشد تا به تولید انبوه برسد، بنابراین با توجه به شواهد موجود پاییز امسال به واکسن این بیماری دسترسی نخواهیم داشت مگر اینکه معجزه ای اتفاق بیفتد.

عرفانی در پاسخ به این پرسش که آیا امسال با توجه به همزمانی این دو بیماری در پاییز آیا میزان واکسن آنفلوانزای بیشتری وارد می شود، گفت: درخواست واردات بیشتر واکسن آنفلوانزا را به سازمان غذا و دارو داده ایم تا حداقل تعداد بیشتری از مردم نسبت به آنفلوانزا خیالشان راحت تر باشد و میزان واردات واکسن آنفلوانزا را سازمان غذا و دارو اعلام می کند.

رئیس اداره بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن آنفلوانزا دو نوع سه ظرفیتی و چهارظرفیتی دارد که صرفا نوع آنفلوانزای A و B را پوشش می دهد و هیچ ربطی به کرونا ندارد. هیچ یک از انواع قدیمی ویروس کرونا نیز تاکنون واکسن نداشته اند. چهار نوع غیر خطرناک ویروس قدیمی کرونا که نیازی به واکسن نداشت، سارس و مرس هم واکسن ندارند، کرونای جدید که عامل کووید ۱۹ هست هم که تازه پیدا شده و واکسن ندارد.

عرفانی درباره داروهای موثر در درمان کرونا از جمله رمدسیور افزود: آمپول رمدسویر جزو داروهای است که در کارآزمایی های بالینی در کشور مورد آزمایش قرار گرفته و به عنوان کار تحقیقاتی در حال بررسی است اما هنوز نتایج آن به صورت قطعی منتشر نشده است و هنوز جزو پروتکل درمانی کووید ۱۹ کشور ما نیست.

وی گفت: بیماری کووید ۱۹ هنوز داروی اختصاصی ندارد اما برای موارد سرپایی داروی کلرکین تجویز می شود، برای موارد بستری خفیف کلرکین را با کلترا می دهیم و در موارد شدید بستری در آی سی یو نیز ممکن است داروی ریباویرین نیز به این ترکیب اضافه شود.

رئیس اداره بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: تاکنون ۶ نسخه از دستورالعمل های کشوری تشخیص، مراقبت، کنترل و درمان بیماری کووید ۱۹ را به جامعه پزشکی برای بخش دولتی وغیر دولتی، سرپایی و بستری ارائه کرده ایم و با توجه به تجارب و دانش درمان این بیماری که ممکن است هر روز تغییر کند در کمیته علمی کشور تجارب جدید بررسی می شود و ممکن است این پروتکل ها تغییر کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
اوائل که خیلی از کسانی که از ایران خارج می شدند در کشورهای مقصد تستشون مثبت میشد با نیم درصد همخوانی نداره
در ضمن وقتی تست ها اینقدر نسبت به جمعیت کمتره نمیشه در مورد کل مبتلایان نظر داد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
وقتی کل تست هایی که انجام داده اید فقط 519543 مورد است (6186 مورد در ازای هر یک میلیون جمعیت)، اصلاً نمیتوانید با هیچ دقتی بدانید که وضعیت کرونا در ایران چیست. پس بهتره چنین ابراز نظرایی نکنید. همین همسایه شمالی مان روسیه حدود 4.5 میلیون تست زده و همسایه جنوبی مان امارات با 10 میلیون جمعیت 1.2 میلیون.
مظفری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
شما مبتلایان بدون علامت را پیدا نکردید. مبتلایان بدون علامت فقط با آزمایش قابل تشخیص هستند و اینها ناقل هستند و خودشون هم خبر ندارند.روی چه حسابی ضربدر 5 می کنید؟ شاید تعداد مبتلایان بدون علامت خیلی بیشتر از اینها باشد؟ چرا مثل وزارت بهداشت افغانستان یک نمونه 500 تایی تصادفی انتخاب نمی کنیذ تا ببینید چند نفرشون آزمایششون مثبت میشه و چند درصدشون بدون علامت هستند؟ یعنی به اندازه افغانی ها هم نمی خواهید کار علمی و بدون حدس و گمان انجام بدهید؟ خداوند در قران می فرمایید که اکثر آنها از ظن و گمان پیروی می کنند.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
چند روز پیش یکی از ادارات با تعداد کارمند چند هزار نفری، تست اولیه کرونا گرفت و نزدیک هزار نفر مثبت شدند. نتیجه این شد که گفتند چیزی نیست و استراحت کنین و برای تست نهایی نفرستادن. چون اگه می فرستادن آمار بالا می رفت. خوب اینجوری معلومه که آمار شما کم میشه.
من بعد از دو ماه قرنطینه در خانه و مراقبت شدید (حتی نان رو هم در خانه می پزیم)، چند روز پیش، دو سه روز رفتم بیرون و با تعداد افراد کم (که میدانم آنها هم مراعات میکنند) ملاقات داشتم (با ماسک البته). با اینحال تست کرونا برای من مثبت شد. یعنی یکی از آنها مثبت بوده. با این شرایط، آمار خیلی بیشتر هست ولی خوب ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
آیا تستی انجام داده اید در خور توجه.که با قاطعیت صحبت می کنید‌هنوز حتی از اطرافیان فرد کرونایی هم نتوانسته اید تست بگیرید‌کل آمارتون ایراد دارد.یعنی متوجه نیستید.تا آمار درست نشه نمی تونید برنامه ریزی درست داشته باشین.بفهمین اینو.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
مطمنین؟
گفتن هربیمار میتونه توی5روز105نفررو آلوده کنه
بافرض این موضوع واگر فرض کنیم شرایط برای آلوده کردن 25درصد این نفرات محیا باشه توی 5روز حالا حساب میکنیم
1*105=105
105*105=11025
11025*11025=121550625
این یعنی کل جمعیت کشور
121550625*25%=30387656
یعنی بافرض 25 درصد بودن انتقال در طول15روز30ملیون مبتلاشدن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟