رییس فدراسیون بسکتبال به اختلاف دو مربی سرشناس بسکتبال ایران که در لیگ هم رقابتی بسیار شدید با هم دارند واکنش نشان داد.
به گزارش تابناک ورزشی، رامین طباطبایی، امروز ضمن تایید این تضاد ، درباره اختلاف شدید مصطفی هاشمی و مهران شاهین طبع حرف زد.
آقای طباطبایی رابطه بین هاشمی و شاهین طبع چندان جالب نیست و این را همه در بسکتبال میدانند. رقابت در لیگ باعث شده که این رابطه بدتر نیز شود. شما به عنوان رئیس فدراسیون کاری برای بهبود این رابطه انجام داده اید؟
به هر حال همه جا رقابت وجود دارد، ولی رقابت باید سالم باشد. من هم با آقای هاشمی و هم با آقای شاهین طبع در تیم ملی دانشجویان در دهه شصت هم بازی بودم و ما با یکدیگر رابطه بسیار نزدیکی داشتیم. این رقابت وجود دارد و شاید در ۲۰ سال گذشته تخاصم بیشتری پیدا کرده است. من با هر دوی آنها رفاقت دارم و با هر دو در فدراسیون ملاقات میکنم. کارهایی کرده ام که این رقابت بین آنها منطقی پیش رود. این دو گلایههایی از هم دارند، ولی هر دو مربیان بزرگی هستند و باید در کنار یکدیگر برای بسکتبال موثر ظاهر شوند.
به آنها چه گفته اید؟
من به آقای هاشمی گفته ام که در بسکتبال بیشتر میتوانی موثر باشی و حتی به او پیشنهاد کردم که یک آکادمی ملی بسکتبال به اسم خودش بزنیم تا بتواند اطلاعاتش را به بقیه مربیان انتقال دهد. به آقای شاهین طبع نیز گفتم که باید این رقابت سالم پیش برود. ما باید از رقابت ناسالم پرهیز کنیم. صحبتهایی انجام داده ایم و امیدواریم مشکلات را در آینده برطرف کنیم، ولی در کل رقابت سالم، خوب است و باعث رشد میشود. همه میخواهند دانش خود را افزایش داده و آن را به رخ دیگران بکشند و این اتفاق خوبی است، ولی من خودم مخالف هستم که این رقابت به رقابت ناسالمی تبدیل شود و به بسکتبال ضرر بزند؛ بنابراین سعی خواهم کرد که جلوی رقابت ناسالم را بگیرم.
جدا از این مسئله این به صلاح است که سرمربی تیم ملی همزمان در لیگ نیز مربیگری کند؟
نظر شخصی ام این است که اگر این گونه نباشد بهتر است، ولی در صورتی این مسئله درست است که ۴۰ الی ۵۰ مربی خیلی خوب داشته باشیم و بگوییم آقای شاهین طبع و یا در کل سرمربی تیم ملی دیگر در لیگ مربیگری نکند. من اگر بخواهم این کار را بکنم در واقع از حق و حقوق آن فرد گرفته میشود. چون آن فرد میخواهد زندگی کند و نیازمند حقوقی کافی برای خود و خانواده اش است و در عین حال میخواهد از دانشش نیز بیشتر استفاده شود. برای مثال اگر از آقای شاهین طبع در لیگ استفاده نمیکردیم، نمیتوانستیم در لیگ بسکتبال از دانش چنین مربیای استفاده کنیم. یعنی جامعه بسکتبال و بازیکنان را از اطلاعاتی که آقای شاهین طبع دارد، محروم میکردیم. در حال حاضر که مربیان با دانش اندکی داریم اجازه خواهیم داد که مربیان تیم ملی در باشگاهها نیز فعالیت کنند. این مربیان در جامعه بسکتبال ما انگشت شمار هستند و باید ۱۲ ماه سال کار کنند تا بتوانند خدمات شان را ارائه کنند. زمانی که مربیان با دانش زیادی داشتیم، آن موقع بهتر است که مربیان تیم ملی در زمینه باشگاهی دیگر فعالیت نکنند.