کاله آمل از لیگ برتر والیبال کنار کشید

کد خبر: ۹۸۱۵۱۴
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۱ 30 May 2020
|
11413 بازدید

فدراسیون والیبال ایران با جدایی کاله مازندران از لیگ برتر موافقت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از آنکه مسئولان باشگاه کاله مازندران تصمیم به کناره گیری از فصل آینده لیگ برتر والیبال گرفته ‌و‌ نامه انصراف خود را به فدراسیون ارسال کردند، مسئولان فدراسیون‌ با تصمیم این باشگاه موافقت کردند. همچنین پس از انصراف کاله، صحبت‌هایی در مورد جایگزین شدن تیم هراز به جای کاله در لیگ برتر به عنوان نماینده آمل منتشر شد که فدراسیون والیبال با این پیشنهاد نیز موافقت کرد.

میلاد تقوی دبیر فدراسیون والیبال در این مورد به ایسنا گفت: فدراسیون همه تمام تلاش و پیگیری‌های لازم را جهت حفظ کاله در لیگ انجام داد چون یکی از سرمایه‌های ورزش کشور است. کاله از معدود تیم‌های ریشه دار و خصوصی لیگ بود که خروجش از این رقابت‌ها باعث تاسف ما شد، اما به هر دلیل مسئولان این تیم خواستند امسال در لیگ نباشند که فدراسیون پس از پیگیری‌های متعدد با این تصمیم موافقت کرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم هراز جایگزین کاله در لیگ می‌شود؟ اظهار کرد: بر اساس آیین نامه سال ۹۸ منعی برای این کار وجود ندارد، اما واگذاری امتیاز تنها به این معنی نیست که صرفا امتیازات کاله را به تیم هراز واگذار کنیم. هراز به عنوان نماینده آمل درخواست کرد در لیگ باشد که فدراسیون هم موافقت کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟