چین کارخانه تولید واکسن می سازد

کد خبر: ۹۹۰۴۷۱
|
۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷ 14 July 2020
|
5550 بازدید
|
۱

گزارش ها حاکی است که چین در حال احداث یک کارخانه برای تولید واکسن کرونا در شرق این کشور با مبلغ ۵۵۰ میلیون یوان است.

به گزارش ایرنا این کارخانه قرار است بعد از احداث از ابتدای ماه مارس آینده /اسفند ۱۳۹۹/  تولید انبوه واکسن کرونا را آغاز کند مقامات کمیسیون بهداشت چین ادعا کرده اند که اولین واکسن ضد کرونا این کشور می تواند حتی در پاییز امسال آماده شود.

پیش از این «شی جین پینگ» رییس جمهوری چین در ماه مه /اردیبهشت/ قول داده بود واکسن های ضد کرونا این کشور که در مراحل آزمایشی هستند به عنوان یک کالای عمومی در سطح جهانی توزیع شود.

کلنگ احداث کارخانه جدید واکسن ضد کرونا روز شنبه در شهر نینگبو واقع در منطقه آزاد تجاری استان ججیانگ به زمین زده شده است این کارخانه توسط گروه واکسن سازی AIM که در پکن مستقر است اداره می شود.

گزارش ها حاکی است این کارخانه بخشی از سرمایه گذاری بزرگتر ۲.۵ میلیارد یوانی چین برای تولید انواع واکسن است که در سه مرحله ساخته خواهد شد.

دکتر «جونگ نانشان» کارشناس ارشد و ویروس شناس معروف چینی ماه گذشته ادعا کرده بود که اولین واکسن های ضد کرونا این کشور می تواند از اوایل پاییز امسال قابل استفاده باشد.

این اپیدمیولوژیست برجسته ۸۳ ساله چینی گفت: برخی از واکسن های تولید شده توسط دانشمندان چینی می توانند برای استفاده «اضطراری» حداکثر تا پایان سال جاری میلادی آماده شوند.

دکتر «گائو فو» مدیرکل مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های چین هم پیش از این پیش بینی کرده بود که چین بتواند تا سپتامبر امسال /شهریور/ یک واکسن تولید کرده باشد.

او افزود: این واکسن برای موارد اضطراری مانند موج جدید شیوع ویروس کرونا مورد استفاده قرار می گیرد.

چین در حال حاضر روی ۵ نوع واکسن برای درمان کرونا کار می کند و یکی از آنها به نام سینوواک نیز دو مرحله آزمایش کلینیکی را تمام کرده و وارد مرحله سوم و نهایی شده است.

آزمایش های بالینی واکسن ها روی انسان باید سه مرحله را پشت سر بگذارد مرحله اول عمدتا آزمایش در دامنه کوچک انجام می شود و افراد سالم و عمدتاً سنین جوان و میانسال متمرکز می شود.

در مرحله دوم آزمایش های بالینی، دامنه سنی گسترش می یابد و تعداد افراد داوطلب هم بیشتر می شود این داوطلبان پیوسته تحت پیگیری و نظارت پزشکی قرار دارند تا محققان شرایط و زمان به وجود آمدن پادتن بعد از تزریق واکسن و مدت دوام ایمنی در افراد را یادداشت و بررسی کنند.

هنگامی که ایمنی و اثربخشی واکسن در این دو مرحله تایید شد می توان آن را در مرحله سوم آزمایش بالینی وارد کرد؛ یعنی در این مرحله تعداد داوطلبان دریافت واکسن به میزان قابل توجهی، در حد هزاران یا حتی دهها هزار نفر افزایش می یابد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
امیدواریم شاهد بزرگ ترین واحد تولید واکسن خاورمیانه در ایران باشیم.
همان طور که کشور دوست و برادر چین بزرگ ترین کارخانه تولید ماسک با ظرفیت ۴ ملیون را در البرز ساخت.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟