تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند. اگر خبر بهماهو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.
رصدخانه «تابناک»؛ جایی است که خبرهایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمیگیرد، برای مخاطبان آماده میکند؛ خبرهایی که گاه به ملاحظه جناحهای سیاسی مورد توجه قرار نمیگیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانهها به حاشیه میروند، ولی همین خبرها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه میکنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصهای از مهمترین اخباری که اطلاع از آنها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد و اینک رصدخانه تابناک را میبینید.
انتقاد باهنر از سیاستهای صداوسیما
محمدرضا باهنر: مسئول روابط عمومی رسانه ملی به من زنگ زد و گفت «رسانه ملی به تو چه هیزم تری فروخته است که این قدر آن را نقد میکنید؟» به او گفتم هر مقامی از صدا و سیما که میخواهد بیاید با من یک ساعت تریبون آزاد زنده در تلویزیون برگزار کنیم، آن زمان میگویم که تلویزیون چه میکند و چه اشتباهاتی را انجام میدهد؛ دو تا سه سال قبل زلزلهای در کرمانشاه آمد و یک عده از مردم گرفتار شدند؛ من با چهل سال سابقه زندگی در نظام جمهوری اسلامی، در بسیاری از زلزلههای قبل از زلزله کرمانشاه مدیر میدانی بودهام و از جنازه در آوردن و دفن کردن کار کردهام تا مسکن موقت و مسکن کامل برای مردم ساختن. مدعی هستم که زلزله کرمانشاه بسیار خوب جمع شد، هلال احمر، دولت، سپاه، ارتش و... آمدند و زحمت کشیدند؛ البته هنوز برخی از زلزله زدگان آنجا گرفتار هستند. نمی خواهم بگویم گرفتار نیستند، اما قیاس میکنیم. ظرف یک ماه ۳۰ هزار چادر آنجا نصب شد، ۲۰ روز بعد باران شدیدی آمد و ۵۰۰ عدد از این ۳۰ هزار چادر به زیر آب رفت؛ صدا و سیما چه میکند؟ به سراغ آن تعداد چادرهای زیر آب رفته میرود و از افرادی که در آن ساکن هستند میپرسد آیا مسئولین به شما رسیدهاند؟ او هم طبیعتاً میگوید نه استاندار، نه وزیر و نه رئیس جمهور و هیچ مقام دیگری نیست و رسیدگی نمیکنند و بعد در فضای مجازی فیلمی درست میکنند که در زمان شاه یک بار زلزله آمد و شاه خودش از زلزله بازدید کرد، در حالی که در زلزله کرمانشاه نیز همه مقامات حضور پیدا کردند. اگر حادثه طبیعی در آمریکایی که بیش از ۴۰ هزار میلیارد دلار درآمد ناخالصی دارد اتفاق بیفتد بعد از شش ماه نمیتوانند حداقل به یک سوم آنها رسیدگی و مدیریت کنند و تعدادی باید از آن منطقه بروند. از میان این ۳۰ هزار چادر سیصد تا زیر آب رفته که البته حتماً باید به آن رسیدگی کنند؛ اما اینکه به مردم القا کنید که کسی به آنها رسیدگی نکرده است، درست نیست. یا اینکه در سراسر کشور حدود ۱۰۰ هزار مدرسه وجود دارد که ۱۰۰۰ عدد آن در کانکس است، صدا و سیما در زمستان و در زمانی که برق مدرسه کانکس قطع شده است و دانش آموزان در حال لرزیدن هستند از آنها میپرسد، آیا مسئولان به شما رسیدگی میکنند؟ آنها میگویند هیچ مسئولی به ما رسیدگی نکرده است. طبیعی است که از میان ۱۰۰ هزار مدرسه هزار عدد آن در کانکس باشد، چونمدارس عشایری در کشور داریم که مدام در حال حرکت هستند و باید جابجا شوند.
نوروزی نماینده مجلس: انتشار فیلم دختر آبادانی نظم جامعه را به هم ریخته
نایب رییس کمیسیون حقوقی قضایی مجلس در رابطه با طرح مهریه اظهار کرد: طبق این طرح محکومیت های مالی مثل دیه، مهریه و زندان ندارد مگر اینکه ثابت شود، فرد توانایی مالی دارد. پس از انتشار ویدیوی ضرب و جرح دختر آبادانی در فضای مجازی، دادستان عمومی و انقلاب آبادان مطرح کرد "افرادی که فیلم این حادثه را در فضای مجازی منتشر کرده اند به زودی دستگیر خواهند شد و برخورد لازم با آنها، صورت خواهد گرفت.
«حسن نوروزی»، نایب رییس کمیسیون حقوقی قضایی مجلس، در پاسخ به این که چرا با افرادی که صحنه های این چنینی را که یک فرد مورد آزار قرار میگیرد، منتشر می کنند برخورد قضایی صورت نمیگیرد گفت: اشاعه فحشا از نظر شرع مقدس اسلامی ممنوع است و انتشار چنین فیلم هایی که زنندگی دارد و بدون اجازه از دادسرا است، جرم محسوب میشود و باید مورد پیگیری قرار گیرد. او ادامه داد: فرد باید این فیلم را به دادسرا ارایه می کرد، نه اینکه آن را در فضای مجازی منتشر کند، انتشار چنین ویدیوهایی صحیح نیست، زیرا از نظر قضایی نظم جامعه را برهم ریخته است و مجازات خود را در پی دارد. او در خصوص برنامه های کمیسیون حقوقی گفت: مهریه و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری و اصلاح آیین دادرسی کیفری و باقی مانده لایحه تجارت و اعتبار دهی به اسناد رسمی از جمله اولویت های کمیسیون قضایی است.
قالیباف: نمایندگان از این پس گلایهها از دولت را در سینه خود محفوظ میدارند
محمدباقر قالیباف: اطمینان دارم که همه نمایندگان از این پس حرفهایی که مردم به آنها میزنند و گلایههای مردم از مسئولین اجرایی را در سینه خود محفوظ میدارند و آن را به تلاش به حرکت درآوردن چرخهای اقدام در همه بخش های اجرایی کشور با اولویت مسائل اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای قانونی و نظارتی مجلس تبدیل میکنند و دولت را از طریق نقد صریح و دلسوزانه، نظارت و کنترل بر بودجه و اجرای قوانینی که معطل مانده است یا خلاف قانون عمل میشود به مجلس و مردم پاسخگو میکنند. رییس مجلس شورای اسلامی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب بر لزوم حمایتی معیشتی از مردم به خصوص اقشار آسیب پذیر تاکید کردند، مجلس در گامهای پایانی اجرایی سازی طرح حمایت معیشتی از مردم است و با تفاهم با دولت نخواهیم گذاشت در این شرایط دشوار معیشتی مردم احساس کنند که در وسط مشکلات تنها هستند و کسی در اندیشه کوچک شدن سفره آنها نیست.
موسویان: مذاکره با قاتل سردار سلیمانی سختتر از مذاکره با بایدن است
سید حسین موسویان: طبیعتا مذاکره با ترامپ به عنوان قاتل سردار سلیمانی و اعمال وحشتناکترین تحریمها علیه ایران، سختتر خواهد بود. بسیاری از نشانهها پس از حصول برجام و حتی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ حاکی از این بود که 1+5 به خصوص اعضای غربی آن به برجام به عنوان توافقی مقدماتی نگاه میکنند و مبنا را بر تمدید آن در فرصت مناسب گذاشتهاند.
مسیح مهاجری: این نمایندگان چگونه خود را انقلابی میدانند؟
مسیح مهاجری در جمهوری اسلامی نوشت: این، دومین بار است که رهبری در عمر پنج ماهه مجلس یازدهم، نمایندگان این مجلس را مورد عتاب قرار داده و روش بعضی از آنها را حرام شرعی اعلام میکنند. عدهای از نمایندگان، بعد از آنکه رئیسجمهور را به اعدام تهدید کرده و در قم با گرد آوردن عدهای از افراطیون در همایشی خواستار استیضاح او شدند، طرح استیضاح را در مجلس مطرح و دهها نفر نیز آن را امضا کردند. در خارج از مجلس نیز بعضیها با قلم و بعضی دیگر با سخن، تا توانستند به رئیسجمهور بیحرمتی کردند. این اقدامات بود که موجب واکنش رهبری شد. سؤال این است افرادی که مکرراً مرتکب حرام شرعی میشوند و به توصیه رهبری هم عمل نمیکنند، چگونه صلاحیت حضور در مجلس را دارند و چگونه خود را انقلابی میدانند؟ این افراد، میدانند شرایط کنونی کشور بسیار حساس است و نباید بر خلاف اتحاد و انسجام سخن گفت و اقدامی کرد. با این حال، دقیقا بر خلاف اتحاد و انسجام عمل میکنند و سخن میگویند و همایش بدون مجوز و خلاف امنیت برگزار میکنند و بالاترین مقام اجرایی کشور را به جرم اظهارنظر به اعدام تهدید میکنند و برای استیضاح او تا جمعآوری امضا پیش میروند. اینان که با الفبای امنیت آشنایی ندارند، چگونه خود را شایسته حضور در مسند قانونگذاری و تأمین امنیت کشور میدانند؟ رئیسجمهور، چیزی بر خلاف اسلام نگفت، بلکه همان نرمش قهرمانانه موردنظر و عمل رهبری را در پرتو سیره امام حسن مجتبی علیهالسلام تفسیر کرد. کسانی که این تفسیر را قبول ندارند، میتوانند آن را بدون توسل به اهانت و تهدید با تکیه بر منطق و استدلال رد کنند نه اینکه با انتشار کلیپهایی در فضای مجازی، رئیسجمهور را به معاویه تشبیه نمایند و فحاشان را عمارهای زمان بنامند!
واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به ماجرای درگذشت جوان مشهدی
ابراهیم عزیزی اظهار داشت: وقتی اتفاقی سر از شبکههای بیگانه بیرون بیاورد، مشخص است که مورد سوءاستفاده بیگانگان قرار میگیرد. مجلس میتواند در این مساله به دوشکل عمل کند؛ اول اینکه وزارت کشور لایحهای را برای رفع اشکالات قانونی یا اصلاح و وضع قوانین جدید به مجلس بیاورد و نمایندگان آن را بررسی و نهایی کنند. دوم آنکه مجلس و مشخصا کمیسیون امنیت ملی این آمادگی را دارد که با همکاری ناجا یک طرحی را در این خصوص راهی صحن علنی مجلس کند.یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، گفت: پلیس طی چهار دهه گذشته یک عملکرد خوب و موفق را در برقراری نظم و امنیت و همین طور نحوه برخورد با مجرمان و متهمان داشته است. البته برخی مواقع و موردی ما شاهد بودیم که یک فردی از نیروهای پلیس یا وابسته به آن خلاف دستورات و قوانین رفتار کرده است که این به معنای آن نیست که کلیت پلیس مرتکب تخلف شده است.ابراهیم عزیزی درباره حواشی اخیری که نسبت به نوع رفتار یک نیروی پلیس با یک فرد در مشهد گفت: یکی از وظایف مهم و خطیر پلیس در همه کشورهای دنیا تامین نظم و برقراری امنیت در کشور است. این یک وظیفه و ماموریت بسیار خطیر و دشوار است که خوشبختانه پلیس در انجام آن موفق بوده است. برخورد با قاتلان، افراد مسلح یا کسانی که اقدام به رفتارهای خشن میکنند و یا کسانی که مرتکب اقدامات مجرمانه یا خشونتبار شدهاند، امری است که از دست هر سازمان و هرکسی ساخته نیست.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه در مجلس ادامه داد: پلیس با یک رویکرد تخصصی و برگرفته از آموزشهای فنی و رفتاری و همین طور تجارب زیادی که کسب کرده، با مجرمان و متهمان برخورد میکند.این نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پلیس طی چهار دهه گذشته یک عملکرد خوب و موفق را در برقراری نظم و امنیت و همین طور نحوه برخورد با مجرمان و متهمان داشته است. البته برخی مواقع و به صورت موردی ما شاهد بودیم که یک فردی از نیروهای پلیس یا وابسته به آن خلاف دستورات و قوانین رفتار کرده است که این به معنای آن نیست که کلیت پلیس مرتکب تخلف شده است. چراکه این تخلف موردی بوده و از خود آن یک نفر سر زده است. من فکر میکنم که در عین تقدیر از عملکرد موفق پلیس باید از تکرار این تخلفات جلوگیری شود. عزیزی تاکید کرد: شاید این اتفاقات که به صورت موردی هم هستند، بیشتر ناشی ضعف در آموزش، توجیه یا عدم اشراف آن فرد به قوانین باشد؛ اما من اعتقاد دارم که این اتفاقات موردی است و ما باید عملکرد کلیت پلیس و نیروی انتظامی را از این افراد جدا بدانیم. البته ممکن است که این اتفاق از سوی آن یک نفر عمدا یا سهوا رخ داده باشد که این مساله میتواند در مراجع ذیصلاح نیز بررسی شود.
وزیر کار کرونا گرفته است؟
سخنگوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره ابتلای شریعتمداری به کرونا گفت: آقای وزیر مشکوک به کرونا است و هنوز جواب تست ایشان نیامده است. علی بابایی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره علت عدم تشکیل جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفته بود: محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیماری کرونا مبتلا شده و برای همین جلسه امروز تشکیل نشد. این درحالی است که حامد شمس سخنگوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتوگو با ایلنا، گفت: آقای شریعتمداری مشکوک به کرونا است. ایشان تازه تست دادهاند و منتظر جواب است.
تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری کلید خورد
بعد از حواشی ایجاد شده در خصوص حساب خاص و تخصیص ۱۲۰میلیارد تومان بابت خرید یک ساختمان، برخی نمایندگان مجلس تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری را کلید زدند. علیرضا نظری، نماینده مجلس یازدهم با شاره به حواشی ایجاد شده در خصوص تخصیص ۱۲۰میلیاردی سازمان برنامه و بودجه از یک حساب خاص با دستور رییس جمهور گفت: نمایندگان مجلس برای بررسی عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری در حال جمع آوری امضا جهت تحقیق و تفحص از این نهاد میباشند.به گفته این نماینده مجلس علاوه بر حساب خاص که در روزهای اخیر جنجال برانگیز شد عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری از سال۹۲الی ۹۹ از محورهای این تحقیق و تفحص خواهد بود. وی افزود: استخدام های انجام شده در نهاد نیز از دیگر محورهای تحقیق و تفحص مذکور خواهد بود. براساس این گزارش، چندی قبل نمایندگان مجلس تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه را نیز کلید زده بودند.
درخواست برادر قاضی منصوری از رئیس دستگاه قضا
برادر قاضی منصوری گفت: هیچ گونه فیلمی که نشانگر خودکشی قاضی منصوری در هتل دوک رومانی باشد، به ایران ارسال نشده است.برادر غلامرضا منصوری در گفتوگو با ایلنا، در خصوص اظهارات اخیر دادستان تهران مبنی بر ارسال فیلم حادثه فوت قاضی منصوری به ایران، اظهار کرد: طبق پیگیریهای ما تاکنون هیچ فیلمی که نشانگر خودکشی قاضی منصوری در هتل دوک رومانی باشد، وجود ندارد و هیچ فیلمی به ایران ارسال نشده است.وی افزود: از نظر خانواده مهمترین مبحثی که باید بررسی شود، طرق ارتباطی برادرم با خانواده است،؛ بنابراین، از رییس محترم قوه قضاییه تقاضا داریم که دستور بررسی آن صادر شود.برادر قاضی منصوری گفت: از آنجایی که قاضی منصوری به صورت تصویری و مکرر از محل اقامتشان در سفارت جمهوری اسلامی ایران در رومانی با بستگان صحبت میکردند و محل اقامت که حاکی از حضور در سفارت بود را نشان میدادند؛ به نظر میرسد سفارت جمهوری اسلامی ایران در رومانی اطلاعات کامل دو شبانه روز حضور قاضی منصوری در محل اقدامتگاه را داشته باشد، ولی متأسفانه این اطلاعات را به قوه قضاییه ارائه نکرده است. وی بیان کرد: بهتر است قوه قضاییه فیلم دوربینهای مداربسته را بگیرد تا بخشی از واقعیت روشن شود.
میرسلیم: کشور ما فقیر نیست
میرسلیم نماینده تهران در مجلس گفت: کشور ما فقیر نیست اما امکانات آن در اثر سوء تدبیر، اسراف و تبذیر و بخش دیگر در اثر تباهی ها به تاراج رفته است بنابراین همزمان با پشتیبانی از تولید باید به طور قاطع جلو فساد گرفته شود.وی بیان کرد: جلوگیری از فساد هم دو مرحله دارد: دستگیری مفسدان، تبهکاران و بازگرداندن اموال و مقابله با فرآیندهای فسادزا که این مقابله اهمیت بیشتری دارد؛ اصلاح مفاسد اگر انجام نگیرد، نتیجه گیری از بقیۀ اقدامات یا غیرممکن یا بسیار کند می شود و این وضعی است که اکنون در آن قرار گرفته ایم.
نقل قول زاکانی از رهبری درباره سال آخر دولتها
علیرضا زاکانی نماینده قم در مجلس گفت: در ابتدای مجلس هفتم وقتی همراه با جمعی از نمایندگان مجلس در مشهد برای تعیین اولویتهای مجلس هفتم، خدمت حضرت آقا رسیدیم، ایشان با تأکید فرمودند که مجلس باید در سالهای آخر دولت، به ویژه چهار ساله دوم که چهار چرخ دولت ها معمولا پنچر میشود به کمک دولت ها شتافته تا آنها را در خدمت به مردم یاری رساند و توان تنزل یافته دولت را جبران کند. بر این اساس اتفاقاً برعکس طرح استیضاح، مجلس باید با نقشآفرینیای برادرانه در کنار دولت جهت ارتقاء سطح خدمتگزاری به مردم عزیزمان قرار گیرد. رویه ای را که به لطف خدا مجلس یازدهم در پیش گرفته است.
چه کسانی باید برای انتخابات ریاست جمهوری استعفا دهند؟
معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه اگر انتخابات ریاست جمهوری به هر علت به مرحله دوم موکول شود، قاعدتاً باید زمان برگزاری آن، هفته بعد از ۲۸ خرداد باشد که آمادگی داریم در ۴ تیر برگزار کنیم، اظهار داشت: رئیس ستاد انتخابات در پاسخ به این پرسش که استعفای مقامات داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در چه سطحی و از چه زمانی الزامی است تاکید کرد: طبق قانون، مسئولان اجرایی و نظارتی موظف هستند از سمتشان استعفا دهند و قاعدتاً از وقتی فرآیند این انتخابات آغاز میشود، داوطلبان باید استعفا دهند. جمال عرف ادامه داد: به عنوان نمونه اگر وزیر کشور یا هر یک از اعضای شورای نگهبان یا در هر یک از سطوح مختلف این دو دستگاه بخواهند داوطلب انتخابات شوند، برای داوطلبی باید استعفا دهند. البته نمایندگان مجلس طرحی ناظر بر این موضوع دارند که طبق آن درپی تعیین زمان جدیدی برای استعفای داوطلبان هستند که هنوز مصوب و ابلاغ نشده است و تا آن زمان، قاعدتا طبق قانون قبل عمل خواهیم کرد.رئیس ستاد انتخابات کشور در پاسخ به این پرسش که آیا نمایندگان مجلس نیز ملزم به استعفا هستند تاکید کرد: این الزام، صرفا منحصر به متولیان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یعنی عناصری است که مسئولیت امور اجرایی و نظارتی انتخابات را به عهده دارد.
ضرغامی نامهرسان شد!
عزتالله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی درباره رساندن نامه مردم به مسئولان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: هر وقت که از ضلع غربی پاستور به محل کار میروم با آقای فرهاد رحیمی و مشتریانش سلام علیک میکنم.شغل او نامهنویسی از طرف مشتریان به مقامات به ویژه ریاست جمهوری است. او کنار خیابان مینشیند و برای هر نامه هم بین ۵ تا ۱۰ هزار تومان میگیرد. سینهی او صندوقچه دردهای مردم است. آدمهایی که به در بسته میخورند، یا جلوی بیت رهبری و یا اینجا میآیند تا نامهای تقدیم کنند.بعضی مواقع هم نامهشان را میگیرم و به دست آن مسئول میرسانم.تجربه نشان داده که وقتی با روی خوش با آنان صحبت میکنید و نامه شان را مستقیم میگیرید حالشان خوب میشود. این روزها، یکی از جدی ترین ماموریتهای من نامه رسانی است!
در جلسات مختلف که شرکت میکنم چند نامه در بساطم دارم و به مسئولینی که ممکن است ارادتی هم به آنها نداشته باشم میدهم. نامه نویسی و نامه رسانی هم برای خودش شغلی است! البته بعضی نامهها مربوط به مقامات عالی گذشته است که حالا دست تقدیر، من را وسیله رساندن نامههای آنان به مقامات فعلی کرده است! از این دست، نامهها کم ندارم.معتقدم به بعضی از آنها واقعاً ظلم شده است و چون رسانه ندارند، زجرشان مضاعف است.ما که نتوانستیم یک "پیام رسان" خوب در فضای مجازی بسازیم، لااقل "نامه رسان" خوبی در فضای حقیقی باشیم!
آخوندی از علت استعفایش پرده برداشت
عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی درباره استعفایش از دولت هم میگوید: استعفایم از دولت به دلیل پافشاری بر روی مواضعم بود. من طرفدار سیستم بازار رقابتی و تعامل مثبت و سازنده با جهان بر اساس منافع ملی بودم و هستم و وقتی دیدم دولت نمیتواند این سیاست را اجرایی کند، وظیفه اخلاقیام بود که از دولت جدا شوم و جدا شدم.
جامعتین با کاندیدای اختصاصی وارد انتخابات ۱۴۰۰ می شود؟
عضو جامعه روحانیت مبارز در مواجهه با این که آیا جامعتین احتمال دارد یک کاندیدای مشخص را به اصولگرایان معرفی کند، ابراز داشت: باید منتظر آینده بمانیم و بر اساس آن سیاست کلی خود را اتخاذ کنیم.حجت الاسلام احمد سالک عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگویی با خبرآنلاین در خصوص مطرح شدن برخی اسامی از جناح اصولگرا برای انتخابات سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: هنوز ابعاد کار انتخاباتی برای سال ۱۴۰۰ مشخص نشده و نمیتوان درباره مصادیق اعلام نظر کرد.وی ادامه داد: باید شاخصهها و معیارهای قانونی که در مجلس در حال بررسی است به نتیجه برسند تا پس از آن افرادی که شرایط ورود به عرصه را دارند، مورد قضاوت قرار داد. سالک در خصوص نقش جامعتین در ایجاد اجماع میان اصولگرایان در انتخابات سال آینده، گفت: قطعا وحدت برای اصولگرایان یک امر لازم است. جامعتین نیز در این مسیر جلساتی را برگزار خواهند کرد.این عضو جامعه روحانیت مبارز در مواجهه با این سوال که آیا جامعتین احتمال دارد یک کاندیدای مشخص را به اصولگرایان معرفی کند، ابراز داشت: باید منتظر آینده بمانیم و بر اساس آن سیاست کلی خود را اتخاذ کنیم.شاید در جلسات جامعتین به این نتیجه برسیم که باید بر روی مصادیق تمرکز کنیم که بحث در خصوص این سیاستهای احتمالی زود است.
پیشنهاد شمخانی به مکرون: تاریخ بخوان و به حمایت آمریکا و صهیونیسم دلخوش نباش
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: رفتار نابخردانه مکرون در اسلامستیزی علنی نشان از خامی او در سیاست دارد.علی شمخانی در توییتر نوشت: رفتار نابخردانه مکرون در اسلامستیزی علنی نشان از خامی او در سیاست دارد وگرنه در سودای رهبری بر اروپا به اسلام جسارت نمیکرد. پیشنهاد میکنم بیشتر تاریخ بخواند و به حمایت آمریکای در حال افول و صهیونیسم رو به اضمحلال دلخوش نباشد.