به گزارش تابناک به نقل از میزان؛ محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران گفت: من واقعا متاسفم که در شرایطی که ۸۰ میلیون نفر باید واکسینه شوند و این در حالی است که میزان پوشش واکسیناسیون در کشور پایین است و ما باید با تولید هر چه بیشتر واکسن این موضوع را جبران کنیم، عدهای برای هم زیر پا میگیرند و من نمیدانم این بد اخلاقیها تا کی میخواهد ادامه پیدا کند؟!
مینو محرز در پاسخ به این سوال که چرا برخی افراد با وجود تزریق واکسن برکت به بیماری کرونا دچار شده اند؟، توضیح داد: ممکن است افراد بعد از تزریق هر واکسنی به کرونا مبتلا شوند چرا که در حال حاضر در شرایط اپیدمی قرار داریم و ویروس کووید در همه جا پخش است و احتمال دارد شخصی پیش از تزریق و یا قبل از اینکه واکسنی که دریافت کرده، اثر کند، در معرض ویروس قرار گرفته باشد و این موضوع ربطی به واکسن ندارد.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: هم اکنون که در حال سپری کردن فاز سوم مطالعاتی این واکسن قرار داریم با پیک پنجم کرونا مواجه هستیم و ممکن است داوطلبان با حضور در تجمعات قبل از زمانی که واکسن اثر کند، دچار این بیماری شوند و این موضوع را به حساب واکسن بگذارند و این در حالی است که به هیچ عنوان هیچ نوعی واکسنی سبب بروز بیماری نمیشود.
محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران برکت در واکنش به صحبتهایی مبنی بر اینکه به این واکسن بیش از سایر واکسنهای داخلی اهمیت داده شده است، عنوان کرد: همه واکسنهای داخلی در حال سپری کردن مراحل تولید خود هستند و من واقعا از بیان چنین صحبتها و بداخلاقیها و همچنین این رقابتهای بچگانه متاسفم.
وی افزود: مراحل یک واکسن داخلی زودتر از بقیه واکسنها طی شده واین واکسن به نتیجه رسیده و در حال تولید و مصرف شدن است و سایر واکسنهای داخلی هم هنگامی که به نتیجه برسند، به آنها مجوز اورژانسی داده میشود تا بتوانند، واکسن خود را تولید کنند و ما از خدا میخواهیم که هر چه زودتر همه واکسنها به نتیجه برسند تا بتوانیم هر چه سریعتر مردم کشور را واکسینه کنیم.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اشاره به اینکه هم اکنون کشور ما از لحاظ واکسیناسیون از بسیاری از کشورهای دیگر عقبتر است، متذکر شد: ما همه باید برای انجام واکسیناسیون عمومی به هم کمک کنیم و این بد اخلاقیها چیست که همه در حال خراب کردن همدیگر هستند؟! همه باید دست در دست هم دهیم و هر چه زودتر واکسنهای داخلی را تولید نماییم تا همه مردم کشور واکسینه شوند.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: این وزارت بهداشت است که به مراحل واکسنها نظارت میکند و به آنها مجوز میدهند و همه واکسنها تحت نظارت یک نهاد قرار میگیرند و فرقی هم بین آنها وجود ندارد و واکسن کوو ایران از لحاظ طی کردن مراحل جلوتر از بقیه بوده و زودتر از بقیه مجوز دریافت کرده و من واقعا متاسفم که در شرایطی که ۸۰ میلیون نفر باید واکسینه شوند و این در حالی است که میزان پوشش واکسیناسیون در کشور پایین است و ما باید با تولید هر چه بیشتر واکسن این موضوع را جبران کنیم، عدهای برای هم زیر پا میگیرند و من نمیدانم این بد اخلاقیها تا کی میخواهد ادامه پیدا کند؟!
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.