پیش از ضربات دشمن به نقاط حساس کشور، پاکسازی گسترده امنیتی تسریع شود

شاهد بهره برداری از ظرفیت‌ها و منابع سرویس‌های اطلاعاتی این کشور‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران هستیم که سال‌ها برای سفیدسازی این منابع توسط این سرویس‌ها هزینه شده... با یک ابرپروژه اطلاعاتی مواجهیم... اینکه تصور کرد، پس از هر اقدام اطلاعاتی، کل مجموعه جاسوسی درگیر در پروژه از ایران خارج شده، دقیقاً تصویرسازی مورد علاقه این سرویس‌های اطلاعاتی است... این گروه صرفاً «جاسوس» نیز نیستند و ممکن است...
کد خبر: ۱۰۹۱۸۲۰
|
۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳ 07 December 2021
|
22777 بازدید
|

پس از مواضع اصولی و جدی تیم مذاکره کننده، دور از انتظار نیست که در کنار کوشش برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران، شاهد فعال سازی دوباره و گسترده مجموعه تحرکاتی برای ضربه به کشور به ویژه آسیب جدی به برنامه هسته‌ای ایران باشیم؛ دغدغه‌ای که ضرورت تسریع در پاکسازی نهاد‌های حساس را یادآور می‌شود و انتظار می‌رود با در نظر گرفتن احتمال چنین تحرکات خصمانه‌ای، چنین پاکسازی با سرعت به اجرا درآید.

به گزارش «تابناک»؛ تحرکات دشمن به خصوص در یک دهه اخیر و همزمان با تشدید اقدامات خصمانه علیه ایران در حوزه امنیتی تشدید شده و در موارد متعددی آثار این تحرکات مشهود بوده است. نوک این تحرکات جاسوسی که منجر به مجموعه عملیات‌هایی شده که بعضاً به سرانجام رسیده، متوجه برنامه هسته‌ای ایران بوده است. سرقت اطلاعات و اسناد هسته‌ای، ترور دانشمندان هسته‌ای، تخریب تاسیسات هسته‌ای از طریق انفجار و بدافزار‌ها و بخش‌های مرتبط و ارعاب دانشمندان و متخصصین هسته‌ای به قصد ترک شغل و ترغیب ایشان به مهاجرت از ایران با ارائه فرصت‌های شغلی در دیگر کشورها، از جمله اقدامات بوده است.

هرچند سی‌آی‌ای و موساد نقش اصلی را در این تحرکات داشته‌اند، نشانه‌های واضحی از همکاری بین سرویس‌های اطلاعاتی به ویژه برخی سرویس‌های اطلاعاتی اروپایی و ردپای سرویس‌های اطلاعاتی بعضی کشور‌های همسایه در این حوزه مشهود است؛ بنابراین، ما شاهد بهره برداری ظرفیت‌ها و منابع سرویس‌های اطلاعاتی این کشور‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران هستیم که سال‌ها برای سفیدسازی این منابع توسط این سرویس‌ها هزینه شده است. در واقع ما با یک ابرپروژه اطلاعاتی فراتر از قدرت صرف اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا مواجه هستیم.

اینکه تصور کرد پس از هر اقدام اطلاعاتی، کل مجموعه جاسوسی درگیر در پروژه از ایران خارج شده، دقیقاً تصویرسازی مورد علاقه این سرویس‌های اطلاعاتی است و بدون شک گروه بزرگی از عناصر این سرویس‌ها، احتمالاً در قالب سلول‌های منفرد و بدون اتصال افقی و ارتباط با یکدیگر در ایران فعال هستند که با توجه به اهمیت کیس‌های اطلاعاتی مورد نظر این سرویس‌ها، در موعد مدنظر هزینه می‌شوند. این شبکه نیز قطعاً به تاسیسات اساسی یا نهاد‌های امنیتی خلاصه نمی‌شوند و در گستره نهاد‌های اقتصادی که اطلاعاتی از دور زدن تحریم‌ها دارند تا مجموعه‌های تصمیم‌ساز حیاتی حضور دارند.

این گروه صرفاً «جاسوس» نیز نیستند و ممکن است برخی از این عناصر مصداق «نفوذی» و حتی «جریان» شکل داده باشند. تفاوت جاسوس با نفوذی در نوع عملکرد است. جاسوس وظیفه مستقیم اطلاعاتی و عملیاتی دارد، اما نفوذی یک سطح بالاتر عمل می‌کند و می‌کوشد با ارائه اطلاعات و تحلیل غلط، منجر به تصمیم گیری ها در سطح کلان شود که کشور را درگیر بحران‌های ملی و بین‌المللی کند و حتی اگر جریان نفوذ خط لازم را بگیرد، مسیر تصمیم‌سازی را رقم بزند که کشور را درگیر یک تقابل حتی نظامی بدون دستاورد کند.

دکتر محسن رضایی در فروردین ۱۴۰۰ در همین زمینه با اشاره به تحرکات دشمن در حوزه هسته‌ای تاکید کرده بود: «باید یکی از برنامه‌های مهم دولت آینده باشد که آن را در تمام رده‌ها، وزارتخانه‌ها و جا‌های حساس انجام دهد و این موارد مشکوکی که وجود دارد و منابع نفوذی احتمالی را پاکسازی کند. معمولا در دنیا هم چنین قاعده‌ای وجود دارد که هر ده سال، بیست سال کل سیستم را پاکسازی امنیتی می‌کنند و نوعی سالم‌سازی امنیتی را به وجود می‌آورند. ما مدت‌هاست این کار را نکرده‌ایم و شاید سی سال گذشته و این سالم‌سازی امنیتی به وجود نیامده است.»

با توجه به موضع محکم تیم مذاکره کننده ایران و مواضع اصولی ایران در مذاکرات با ۴+۱ و تحرکات دشمنان ایران به ویژه رژیم صهیونیستی، دور از انتظار نیست که شاهد موج تازه‌ای از اقدامات مخرب باشیم. با این رویکرد باید بدون نادیده گرفتن توانایی‌های داخلی، از اطمینان کاذب پرهیز کرد و پیش از ضربات دشمن به نقاط حساس کشور، پاکسازی گسترده امنیتی تسریع شود. این پاکسازی حتی باید در سطح کارشناسی بخش‌های حساس رخ دهد و تغییر ترکیب این مجموعه‌ها را منوط به اثبات نکرد، بلکه با رویکرد احتیاط، این تغییرات را سریع اجرایی نمود.

بی‌شک پی بردن دشمن نسبت به این تغییرات، ممکن است آخرین استفاده از برخی از این عناصر قبل از جابجایی عملیاتی شود؛ بنابراین، باید در طول دوره زمانی جابجایی‌ها نیز بسیار هشیار بود. در عین حال با توجه به اینکه ممکن است گروهی از اشخاص نه با اتهام قطعی بلکه صرفاً برای کاهش ریسک جابجا شوند، باید شان این گروه به ویژه مجموعه کارشناسان هسته‌ای که برخی‌شان از خبرگان کشور هستند، حفظ شود و از آن‌ها در سایر فضا‌ها یا به شکل ایزوله از محیط پرخطر استفاده ویژه کرد و اگر ظرفیت ارزشمندی وجود دارد، به کل از دسترس کشور خارج نکرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۷
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۲۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
یک تجربه شخصی دارم در این زمینه. واقعا افرادی را در یکی از صنایع دفاعی دیدم که از لحاظ امور ظاهری کاملا موجه بودند ولی عملکردشان به خصوص در حوزه جذب و دفع نیروهای قابل، بزرگترین ضربات را به صنایع دفاعی میزد. نمیتوان گفت ناآگاهانه عمل میکردند. نفوذ از راه رانت و وابستگی های فامیلی در اینجور مراکز انجام میشود و اگر آقایان همچنان از این مسائل چشم پوشی کنند، ضربات سهمگین تری خواهند خورد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
اتفاقا بزرگترین اشتیاه راهبردی آنست که گمان کنیم خطر و تهدید امنیتی فقط از خارج متوجه نظام مقدس ماست، بلکه بزرگترین خطری که همینک کشور و نظام ما را تهدید می کند ناکارآمدی و کارنابلدی برخی مدیران در مراکز حساسی مثل وزارتخارجه است که ارتباط مستقیمی با رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد....
نکته بسیار کلیدی و مهم و تعیین کننده آنست که اگر سفرا و دیپلماتهایی قوی و متخصص و حرفه ای داشته باشیم، تجارت و بازرگانی خارجی کشور نیز از رکود خارج شده و به تبع آن با توجه به ظرفیت های فراوان داخلی رشد و توسعه اقتصادی چشمگیری خواهیم داشت و نهایتا اشتغال و معیشت مردم هم تقویت خواهد شد و ....
اما برخلاف دستورات صریح و موکد رهبری مبنی بر لزوم نگاه به شرق و تعامل با همسایگان، متاسفانه با استمرار سوال برانگیز وضعیت نابسامان دستگاه دیپلماسی که به واقع ویرانه ای بجا مانده از دولت سابق است، و متاسفانه همچنااااان همان سفرا و مدیران ارشد قبلی بر مهمترین مناصب و سفارتخانه های این وزارتخانه
تکیه زده و با همان رویکردهای غربگرایانه و برجام محور با تداوم ناکارآمدیها و سوء مدیریتشان همچنان به نظام ضربه می زنند....
واقعیت اینست که اگر دیپلماسی کشور همچنان در این اوضاع بحرانی عدم بهره وری و انفعال و ناشیگری های
غیرحرفه ای باقی بماند، نمی توان امیدی به بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم داشت ......
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
سلام دقیقا بانظروصحبت آقای دکتررضایی موافقم این پاکسازی ضروری وفوری هست بخشی ازمشکلات ووضعیت کشورناشی ازعدم توجه به این موضوع است جابجایی مسئولین امنیتی ونظارتی حتی درون سازمانی هرسه سال یکبارواجب است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
اين مقاله وپيشنهادبسيارمشكوك وخطرناك وبسترسازي يك سيستم قدرت پنهان براي بدركردن نيروهاي اصيل ذيربط است وقتي كسي بيمارميشود نقطه بيماري شناسايي وجراحي ودرمان ميشود بيماررانميكشندبراي هرمجموعه اطلاعاتي نياز به سازمان ضداطلاعاتي ياضدجاسوسي ميباشد كه فكركنم دراين سيستمها وجودداردبراي اجراي دقيق كنترلي سازوكارها وروشهاي فراوان ومتنوعي وجوددارد كه باحيطه بندي ميتوان تمامي اموررااصلاح كرد
سلمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
نتیجه گیری اینکه نباید اینقدر برای خودتون دشمن درست کنین
ناشناس
|
Japan
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
مگرنگفتیداگراسراییل کوچکترین شیطنتی بکندماتلاویوراباخاک یکسان میکنیم خوب بالاخره بعدازشیطنتهای کوچک ولی بسیاربگذاریدبزرگش راهم بکندشماهم به آرزویتان میرسیدمردم هم راحت میشوند!
محمود
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
تمام اینترنت ایران دست گوگله تمام خدمات و شبکه های فعال همه آمریکایی.
شما اول باید لوازم کارتو آماده کنی بعد حرفشو بزنی و اقدام کنی ...الان گوگل نباشه شما هیچ حرکتی میتونی بکنی ؟ مثلا الان میخوای یه قطعه بدی پرینتر سه بعدی میری گوگل ---- خوب پس گوگل آمار پیرنتر سه بعدی های ما را داره اوکی --- حالا شما از جای حساسی خودت نمیای جلو کار را میسپاری به یه آدم عادی اون میره میزنه مثلا بلبرینگ دور 50 هزار دور - مشکلی نیست ولی سریع اونها متوجه میشن و با همون هوش مصنوعی با چند تا گردش ساده سازمان را پیدا میکنند میبرنش زیر نظارت و سرنخ را میگیرند .... این یه گوشه عمومی کاره همه جا همینطور حفره داریم . کشوری که سالی چند صد هزار کارشناسش میره بیرون میشه همین
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
فکر می کنید آن چند هزار نفر فرزندان مقامات و مسئولان که با پول مردم ایران لندن نشین و در آمریکا و کانادا و استرالیا شاهانه زندگی می کنند از چشم سازمان های جاسوسی کشورهای دیگر دور می مانند؟ آیا فکر می کنید همین چند هزار نفر از طریق پدر و مادرانشان در ایران که همه هم پست و مقام دارند و به اسناد سری کشور دسترسی دارند به راحتی اسناد کشور را در اختیار بیگانه قرار نمی دهند؟
اگر واقعا می خواهید جلوی نفوذ را بگیرید اول کلیه مسئولین اعم از وزرا و نمایندگان مجلس و رئوسا و ارگان ها که بستگان درجه یکشان مقیم خارج هستند را برکنار کنید تا جلوی نفوذ گرفته شود.گرین کارتی ها هم که قسم خورده اند حافظ منافع آمریکا باشند چطور این افراد پست و مقام دارند؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
فقر، تورم سر به فلک کشیده و کاهش شدید سطح نشاط در جامعه و در نتیجه بی تفاوتی معنی داره مسئولین نسبت به این مشکلات اجتماعی، دلیل اصلی اجیر شدن نیروهای داخلی به دست بیگانگان هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
ژضربه هایی که نااهلان خودی به مردم در بورس و اقتصاد زدن از خرابکاری در سایت های هسته ای برنده تر است ببینید چقدر مردم را از دین و اسلام رویگردان کرده اند نتیجه اش را در کاهش جمعیت نمی بینید . در رفتارهای هنجارشکنانه نمی بینید . توی مترو و پاساژها نمی بینید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
هک سیستم سوحت کشور هم چه بسا داخلی بود
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟