احمدی نژاد؛ سیاست ورز عجیب یا سیاستمدار عادی؟

یک نماینده ادوار مجلس با انتقاد شدید از رفتارهای محدودکننده در قبال چهره‌های سیاسی در ایران گفت: متأسفانه رؤسای‌جمهور از فردای واگذاری مسئولیت دولت، در جایگاه متهم در کشور قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۰۹۹۸۷۱
|
۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱ 18 January 2022
|
10408 بازدید
|
۲
 

به گزارش تابناک، قرن نو نوشت: عطش ناتمام احمدی‌نژاد برای دیده شدن کار را به جایی رسانده که او نه تنها در داخل ایران، بلکه برای قرار گرفتن در کانون توجهات؛ پا را فراتر گذشته و به جذب مخاطب در آنسوی مرزها می‌اندیشد. او این روزها راحت تر از قبل به خارج از کشور سفر می کند، امارات و ترکیه دو مقصد سفرهای خارجی او طی چندماه اخیر بوده اند. سفرهایی که امیری فر از چهره هایی که زمانی در دولت او سابقه حضور داشته معتقد است باید از سوی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود هزینه های آن از کجا تامین می شود.

جواد آرین‌منش، فعال سیاسی اصولگرا اما نظر دیگری دارد و معتقد است؛ در جامعه‌ای که ادعای دموکراسی دارد، نباید رفتارهای شخصی یک فرد سیاسی مورد حمله و قضاوت قرار بگیرد.

البته او نیز معتقد است احمدی‌نژاد رفتارهای نابهنجار زیادی تا کنون انجام داده، اما با همه این تفاسیر نیز می‌توان از تجارب ۸ ساله حضور او در جایگاه ریاست جمهوری و حضور مستمر در مجمع تشخیص مصلحت نظام بهره گرفت.

روسای جمهور سابق را در جایگاه متهم می گذارند و ...

جواد آرین‌منش فعال سیاسی و نماینده پیشین پارلمان در خصوص اقدامات جدید محمود احمدی‌نژاد در فضای سیاسی - رسانه‌ای، از سفرهای خارجی تا مصاحبه های جنجالی، اظهار داشت: در کشورهای پیشرفته برای رؤسای جمهور پس از پایان دوران مسئولیت یک جایگاه مشخص در شأن و شخصیت فردی که زمانی رئیس دولت بوده، در نظر می‌گیرند.

وی ادامه داد: گاهی مشاهده می‌شود که از ظرفیت رؤسای جمهوری سابق علاوه بر مسائل داخلی، در اجلاس‌های بین المللی نیز به عنوان سفیر و نماینده آن کشور نیز استفاده می‌شود. اما متاسفانه در ایران وقتی که فرد مسئولیت ریاست‌جمهوری را به پایان می‌رساند، در جایگاه متهم قرار می‌گیرد و تبدیل به فردی می‌شود که باید مورد غضب قرار بگیرد.

 

رسانه ملی به رؤسای جمهور سابق نگاه اپوزیسیونی دارد

آرین‌منش با تشریح اقداماتی که ضد رؤسای جمهور پیشین در ایران انجام می‌شود، عنوان داشت: شاهد هستیم رسانه ملی حتی تصویری از روزگار از رؤسای جمهور پیشین به نمایش نمی‌گذارد. علاوه بر این نه تنها از ظرفیت این افراد در بخش‌های مختلف استفاده نمی‌شود، بلکه از آنها تصویری مخابره می‌شود که انگار در جایگاه «اپوزیسیون» قرار دارند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت محمود احمدی‌نژاد پس از دوران ریاست‌جمهوری، گفت: اتفاقی که درباره احمدی‌نژاد رخ داد این بود که هیچ تصویری از او دیگر از طریق رسانه‌های حاکمیتی پخش نشد و علاوه بر آن او در دو انتخابات ریاست‌جمهوری نتوانست تأیید صلاحیت شود. 

وی گفت: قطعا آقای احمدی‌نژاد در طول دوران کاری خود خدمات و اشتباهاتی را داشته، اما امروز او در جایگاه یک فرد در اجتماع حق دارد هر عملی را انجام دهد و نمی‌توان زندگی خصوصی او را مورد قضاوت قرار داد.

 

احمدی‌نژاد ذاتا اهل سکوت نیست

آرین‌منش تأکید کرد: اگر بخواهیم از منظری دیگر رفتارهای احمدی‌نژاد را در قامت یک سیاستمدار بسنجیم، باید بگویم که برخی کارهای هنجارشکنانه انجام می‌دهد. اما باید توجه داشت که رفتارهای احمدی‌نژاد برآمده از شخصیت ذاتی او است.

وی گفت: نباید انتظار داشته باشیم که احمدی‌نژاد سبک زندگی رؤسای جمهور پیشین را برای خود انتخاب کند. برای مثال احمدی‌نژاد نمی‌تواند همانند آقای روحانی در یک فضای ساکت بماند و هیچ رفتار و کنش سیاسی انجام ندهد، بلکه او ذاتا پر تحرک است و فعال است، به همین دلیل شاهد هستیم که بیشتر در معرض نظر جامعه و رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

 

خاتمی و روحانی و حتی احمدی‌نژاد باید کنش‌گری آزادانه سیاسی کنند

این نماینده ادوار پارلمان با انتقاد از برخی بی‌توجهی ها به افراد سیاسی مشهور در ایران، بیان داشت: واقعا جای سوال است که چرا امروز از ظرفیت افرادی همچون آقای «خاتمی»، «احمدی‌نژاد» و «روحانی» استفاده نمی‌شود و این افراد به طور کل از گردونه حاکمیتی کشور کنار گذاشته شده‌اند.

آرین‌منش با انتقاد از رفتار شورای نگهبان با برخی از سیاسیون، اظهار داشت: قطعا شورای نگهبان بر اساس جایگاه قانونی خود و ضوابط جمهوری اسلامی ایران حق دارد برخی اقدامات را انجام دهد، اما واقعا برخی رد صلاحیت‌ها همچون موضوع آقای «علی لاریجانی» از سوی این شورا غیرقابل قبول است.

 

شورای نگهبان با ردصلاحیت لاریجانی، بخشی از پیشینه نظام را زیر سوال برد

وی تصریح کرد: کافی است سوابق مختلف و مهم آقای لاریجانی را مورد بررسی قرار دهیم تا متوجه شویم که شخصیت مهمی از سوی شورای نگهبان کنار گذاشته شده است. به جرات می‌توان گفت شورای نگهبان با رد صلاحیت علی لاریجانی، بخشی از پیشینه نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
ناهنجاری شخصیت احمدی نژاد تنها بخشی از مسئله یا مشکل است، و بخش دیگر آن افرادی هستند که هنوز این فرد را قبول دارند!!!! و خود این موضوع فاجعه ای است که کمتر به آن پرداخته شده است، چرا که نشان می دهد جامعه ما، یا دست کم بخش مهمی از آن، پس از چندین دهه سیاست زدگی هنوز آنقدر رشد نایافته است که آماده است تا در دام چنین آدمی بیفتد و از همین رو می توان انتظار داشت که در آینده افراد کج پندار دیگری هم پیدا شوند و این بخش از جامعه را به دنبال خود بکشند و فجایع دیگری را رقم بزنند، و همه این وضعیت در نهایت برخاسته از نیت کسانی است که بقای خود را در عدم بلوغ ملت می بینند و اقدامات آنها باعث شده است بخش بزرگی از جامعه ما از نظر تفکر سیاسی و اجتماعی در زمره عقب ترین ها در جامعه باشد، و به همین ترتیب، می توان استدلال کرد که حتی دیگر بخش های جامعه که از مرام احمدی نژاد گریزان هستند نیز به ذلیل شرلیط حاکم بر جامعه و کشور، نتوانسته اند به رشد سیاسی مناسبی برسند، یعنی ما مصداق «شب آبستن است، تا چه زاید سحر» هستیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
وقتی تمامی روسای جمهور سابق و اکثر روسای مجلس سابق و نخست وزیر سابق و خلاصه اکثر کسانی که در راس امور بوده اند را بعد از اتمام مسئولیتشان به صورت اپوزوسیون حساب میکنید یعنی اینکه خیلی جاهای کار میلنگد.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟