روسیه:

حتی با وجود تحریم هم مشتری برای نفت و گاز داریم

یک مقام بلندپایه دولت روسیه اعلام کرد که این کشور حتی با وجود تحریمهای غربی، خریداران کافی برای نفت و گاز خود دارد.
کد خبر: ۱۱۰۹۰۹۶
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶ 11 March 2022
|
6276 بازدید

یک مقام بلندپایه دولت روسیه اعلام کرد که این کشور حتی با وجود تحریمهای غربی، خریداران کافی برای نفت و گاز خود دارد.

به گزارش ایسنا، سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانسی در ترکیه پس از دیدار با دیمیتری کولبا، همتای اوکراینی خود گفت: ما هیچ کس را برای خرید نفت و گازمان متقاعد نمی کنیم. اگر می خواهند نفت دیگری را جایگزین نفت روسیه کنند، خوش آمدند. ما بازارهایی برای عرضه خواهیم داشت و هم اکنون هم داریم.

این اظهارات در حالی مطرح شد که اروپا به عنوان بزرگترین خریدار انرژی روسیه، در حال بررسی احتمال اختلال عرضه گاز در بحبوجه ادامه جنگ در اوکراین است. این قاره برای ۳۰ درصد از گاز مورد نیازش به روسیه وابسته است و تلاش می کند با استفاده از منابع دیگر عرضه و بهبود بهره وری و استفاده از منابع تجدیدپذیر بیشتر، وابستگی خود را کاهش دهد.

نفت و گاز طبیعی در بحبوحه نگرانیها نسبت به کاهش عرضه روسیه، صعود کرده اند. در ابتدای هفته جاری قیمت نفت به بالاترین حد از سال ۲۰۰۸ صعود کرد در حالی که قیمت گاز اروپایی رکورد تاریخی زد. سودگیری از رشد قیمتها و پیش بینی هوای گرمتر باعث شده قیمتها نسبت به ابتدای هفته کاهش پیدا کنند. نفت برنت پس از انتشار اخباری از اوکراین و کشورهای اوپک، نوسان قیمت شدیدی پبیدا کردند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار روز پنج شنبه با هیات دولت اعلام کرد: روسیه به تعهدات خود برای تامین انرژی در اروپا و خارج از آن کاملا پایبند است. ما هر چه که برای مشتریان بزرگ خود عرضه می کردیم را عرضه می کنیم. قیمتها افزایش پیدا کرده اند اما تقصیر ما نیست.

آمریکا واردات نفت و فرآورده های نفتی روسیه را ممنوع کرده است. این اقدام قیمت همه کالاها از انرژی تا فلزات و غلات را افزایش داده است. انگلیس هم تصمیم مشابهی را اعلام کرد اما از تحریم واردات گاز روسیه خودداری کرد. سایر کشورهای اروپایی که ماههاست با کمبود انرژی دست و پنجه نرم می کنند، تمایلی به اتخاذ اقدامات مشابه ندارند. در عوض، شرکتها و معامله گران نفت دست به تحریم خودخواسته زده و حتی از فعالیتهایشان در روسیه خارج شده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، روسیه که در حال حاضر گاز طبیعی به چین از طریق خط لوله قدرت سیبری ارسال می کند، سرگرم مذاکره با این کشور آسیایی برای توافق بلندمدت بزرگ دیگری برای عرضه از طریق مغولستان است. زیرساخت خط لوله گاز روسیه قادر به تغییر مسیر غرب به شرق یا برعکس نیست اما اگر توافقی حاصل شود، اتصال دهنده ای ساخته می شود و وابستگی روسیه به مشتریان اروپایی را کاهش می دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟