پدیده خانه‌بدوشی و پایتخت نشینی در لیگ برتر ایران

با احتساب تیم‌های تهرانی لیگ برتر نزدیک به نیمی از لیگ برتری‌ها در پایتخت تمرین می‌کنند. پارس جنوبی جم در زمان حضور در لیگ برتر نیز در تهران تمرین می‌کرد
کد خبر: ۱۱۱۸۴۸۵
|
۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳ 13 May 2022
|
5223 بازدید

لیگ برتر فوتبال هفته‌های پایانی خود را دنبال می‌کند اما همچنان باشگاه نساجی خانه به دوش است و هنوز نتوانسته در ورزشگاه خود به میدان برود. آن‌ها علاوه بر این‌که در خانه بازی نمی‌کنند، تمرینات خود را در تهران برگزار می‌کنند.

تنها باشگاه نساجی قائمشهر نیست که تمرینات خود را در شهری غیر از شهر خود و در تهران برگزار می‌کند. دو تیم کرمانی گل گهر و مس رفسنجان و در بیشتر اوقات تیم نفت مسجدسلیمان در تهران تمرین می‌کنند.

با احتساب تیم‌های تهرانی لیگ برتر نزدیک به نیمی از لیگ برتری‌ها در پایتخت تمرین می‌کنند. پارس جنوبی جم در زمان حضور در لیگ برتر نیز در تهران تمرین می‌کرد و پس از سقوط به دسته یک تمرینات خود را به استان خود منتقل کرد. در لیگ دسته یک هم استقلال ملاثانی در خانه خود بازی نمی‌کند و در ورزشگاه تختی اهواز به میدان می‌رود.

حکایتی که سال‌هاست در فوتبال ایران وجود دارد. در مقایسه با کشورهای همسایه‌ و به طور مثال کشور قطر، این کشور با وجود پتانسیل پایین‌تر در کمیت و استعدادها، از امکانات کاملی برخوردار است. به طوری که هر باشگاه در این کشور از کمپ تمرینی و ورزشگاهی مجهز برخوردار است اما در مقابل کمبود امکانات مشکلات فراوانی را برای تیم‌های مختلف فوتبال ایران به وجود آورده است.

در استان مازندران ورزشگاهی با تجهیزات کامل وجود ندارد و باشگاه نساجی نمی‌تواند در این استان از حریفان خود میزبانی کند. تیم‌های معدودی در لیگ برتر ایران هستند که از وضعیت خوبی برخوردارند. ادامه این روند ضربه بزرگی به فوتبال ایران وارد می کند و عدم توجه به این مساله شیب نزولی فوتبال ایران را بیشتر از گذشته خواهد کرد. باید دید چه زمانی مسئولان ورزش و فوتبال ایران به فکر زیرساخت‌های فوتبال خواهند افتاد.

منبع:ایسنا

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟