مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

تدوام وضعیت «خطرناک» بارش‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی مانسون در ایران و کشورهای همسایه اعلام کرد .
کد خبر: ۱۱۳۲۱۹۴
|
۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴ 29 July 2022
|
15598 بازدید
                              تدوام وضعیت «خطرناک» بارش‌ها

به گزارش تابناک، طی چند روز اخیر، به دلیل فعالیت جریان‌های مانسون بارش‌های شدیدی در بخش‌هایی از ایران و کشورهای همچون پاکستان، افغانستان و امارات و کشورهای حوزه خلیج فارس و...در حال وقوع است. این پدیده جوی ماحصل وزش نسیم دریایی بزرگ مقیاسی به نام مانسون است که در نتیجه اختلاف دمای زمین و دریا به وجود می آید.

صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت بارندگی در کشورهای همسایه، اظهار کرد:طی امروز ( ۷مردادماه) در پاکستان بارش‌های خوبی پیش‌بینی می‌شود و همچنین در شرق افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس به‌ویژه در قسمت‌های بحرین بارش‌های کمی برقرار است و در ترکمنستان نیز شاهد بارندگی خواهیم بود.

وی افزود: طی روز شنبه(۸ مردادماه) در پاکستان ، شرق افغانستان به‌ویژه جنوب شرقی افغانستان و همچنین در کشورهای آذربایجان و ارمنستان و در قسمت غربی این دو کشور بارندگی پیش‌بینی می‌شود و همچنین بارش‌هایی در قطر، حوزه خلیج فارس، امارات متحده عربی و کشور عربستان شاهد خواهیم بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا طی روز یکشنبه(۹ مردادماه) بارش ها در کشور آذربایجان و ارمنستان ادامه دارد و در عربستان بارش‌ها تقویت می‌شود. همچنین بارش‌هایی در کشور امارات ، شمال شرقی پاکستان و شرق کشور افغانستان پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره تاثیر این بارندگی‌ها بر ایران گفت: زمانی این بارش‌ها بر ایران تاثیر می‌گذارد و یا مفید است که در حوزه‌های آبریز مشترک صورت گیرد و آب حاصل از این بارش‌ها به حوزه‌های آبریز ما سرازیر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که آیا همچنان احتمال وقوع سیل مخرب در کشور وجود دارد؟ گفت: شرایط جوی همچنان در وضعیت «خطرناک» قرار دارد.

ضیاییان در پایان در واکنش به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر ترک فعل سازمان هواشناسی در امر هشدار و پیش‌آگاهی رخدادهای طبیعی همچون سیل، اظهار کرد: همه هشدارها به موقع صادر شده است و تاکنون نیز تمام دستگاه‌های اجرایی پای کار بودند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟