ضوابط و قوانین رانندگی بانوان در دوران بارداری

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص ضوابط و قوانین رانندگی بانوان در دوران بارداری توضیحاتی داد.
کد خبر: ۱۱۵۲۶۰۴
|
۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶ 30 November 2022
|
5986 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ایمنی بانوان باردار گفت: خانم‌ها در دوران ۹ ماه بارداری خود دارای شرایط ویژه و خاصی هستند و نیازمند مراقب‌ها و احتیاط‌های بیشتری نسبت به سایرین هستند و باید در این دوران دقت بیشتری داشته تا از وقوع تصادفات و حوادث پیشگیری و جلوگیری شود.

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در مواجهه با یک خانم باردار در ترددها چه به عنوان عابر پیاده و چه به عنوان راننده باید نکاتی رعایت شود تا از حوادث و اتفاقات برای وی و فرزندش جلوگیری به عمل آید.

سرهنگ جوانبخت افزود: قانون در مورد رانندگی خانم‌ها در دوران بارداری محدودیت و ممنوعیت خاصی را وضع نکرده است و می‌توان گفت که با توجه به فعالیت‌های گسترده بانوان در سطح جامعه، نمی‌توان برای رانندگی این قشر محدودیتی قائل شد و این موضوع به درک از شرایط خانم‌های باردار باز می‌گردد که وی در چه شرایطی است.

وی گفت: واقعیت این است که در سه ماهه اول بارداری، تغییرات زیادی را از نظر هورمونی و جسمانی در خانم‌ها شاهد نیستیم و شاید رانندگی آنها خیلی محدودیت خاصی نداشته باشد.

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: داستان در سه ماهه دوم بارداری که بیشترین میزان تغییرات هورمونی را در خانم‌های باردار شاهد هستیم شروع می‌شود که تغییرات فیزیکی کم کم خود را نشان می‌دهند و تا سه ماهه آخر بارداری ادامه پیدا می‌کند و در این زمان شرایط خیلی خطرناک‌تر می‌شود و توصیه می‌کنیم خانم‌های باردار در این دوران از رانندگی جدا خودداری کنند.

وی افزود: در واقع قانون مسئولیت را به افراد سپرده است که با توجه به شرایطی که دارند خود در مورد رانندگی تصمیم‌گیری نمایند که البته امیدواریم با توجه به حوادث و اتفاقاتی که روی می‌دهد به جایی برسیم که شاهد اعمال این محدودیت‌ها با توجه به حفظ سلامت مادر و فرزند شاهد باشیم.

کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به بستن کمربند ایمنی توسط بانوان باردار گفت: خیلی از خانم‌های باردار فکر می‌کنند که در این دوران محدودیت و ممنوعیتی در خصوص بستن کمربند ایمنی ندارند و می‌توانند از کمربند ایمنی استفاده نکنند درست است که تغییراتی در فیزیکی خانم‌های باردار اتفاق افتاده می‌افتد، اما نکته اینجاست که ایمن‌ترین و مهم‌ترین بخشی که می‌توان به آن تکیه کرد و از وقوع خطرات و از دست دادن فرزند می‌تواند به آنها کمک کند همین بستن کمربند ایمنی است.

وی ادامه داد: خانم‌های باردار به هیچ عنوان به این مساله فکر نکنند که نباید کمربند ایمنی را ببندند و اگر نمی‌توانند از کمربند ایمنی استفاده نمایند توصیه می‌شود که اصلاً رانندگی نکنند و در صندلی جلو ننشینند.

سرهنگ جوانبخت افزود: بستن کمربند ایمنی در خانم‌های باردار تکنیک خاصی دارد و حتماً باید کمربند ایمنی بسته شود به این صورت که حتماً کمربند ایمنی را از قسمت گردن خانم‌های باردار به صورت مورب از روی قفسه سینه رد نمایند و قسمت دوم کمربند حتماً باید از قسمت زیر شکم یک خانم باردار بسته شود.

وی گفت: خیلی از خانم‌های باردار فکر می‌کنند که کمربند ایمنی باید از روی شکم بسته شود و ابعاد و سایز کمربند برای بسته شدن مشکل است این در حالی است که قسمت دوم کمربند باید از زیر شکم بسته شود که در واقع از ضربات و حوادث ناگهانی جلوگیری کند بستن کمربند ایمنی برای خانم‌های باردار اطمینان بخش هست و حوادثی داشته‌ایم که فقط و فقط به خاطر بستن کمربند ایمنی، شاهد اتفاقات بد و ناگوار نبوده‌ایم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟