مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

درگیری در مرکز نیجریه ۳۰ کشته برجای گذاشت

یک مقام محلی در نیجریه سه‌شنبه شب گفت که در درگیری در مرکز این کشور ۳۰ تن کشته شدند.
کد خبر: ۱۱۷۵۵۲۱
|
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۷ 17 May 2023
|
2280 بازدید
                              درگیری در مرکز نیجریه ۳۰ کشته برجای گذاشت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، این درگیری‌ها در استان «بلاتو» در مرکز نیجریه رخ داده است.

همزمان با اعلام کشته شدن این افراد، پلیس نیجریه سه شنبه شب اعلام کرد که حمله مسلحانه به یک کاروان آمریکایی در جنوب شرق نیجریه که بعد از ظهر روز سه شنبه رخ داد، ۴ کشته برجای گذاشت که هیچ یک آمریکایی نبودند.

«ایکینگا توچوکوو» سخنگوی پلیس نیجریه در این باره افزود که افراد مسلح دو عضو پلیس به همراه دو تن از افراد کنسولگری را کشتند و پس از آن خودروی شخصی آنان را به آتش کشیدند.

حمله ساعت ۱۵.۳۰ دقیقه بعد از ظهر روز سه‌شنبه در استان «اوگبارو» رخ داده است.

سخنگوی پلیس نیجریه در این باره افزود: یگان‌های امنیتی مشترک در محل حادثه مستقر شدند اما افراد مسلح موفق شدند که دو عضو پلیس و یک راننده را نیز بربایند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وی افزود که عملیات جستجو و نجات افرادی که ربوده شدند، به دنبال این ربایش آغاز شد.

از سوی دیگر «جان کربی» سخنگوی روشا امنیت ملی آمریکا با تأیید حمله به کاروان آمریکایی در نیجریه، گفت که در جریان این حمله یک آمریکایی زخمی شده است.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکایی نیز افزود که اعضای هیأت دیپلماتیک آمریکا در نیجریه در تحقیقات با دستگاه امنیتی نیجریه مشارکت دارند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟