با تحولات منطقه و جهان

آزادی سه شهروند اروپایی در ایران/ سفر مخفیانه رئیس سیا به چین/ اعلام زمان سفر وزیر خارجه عربستان به ایران/ حمایت پنج کشور عضو بریکس از عضویت ایران

آزادی سه شهروند اروپایی در ایران، سفر مخفیانه رئیس سیا به چین، اعلام زمان سفر وزیر خارجه عربستان به ایران، حمایت پنج کشور عضو بریکس از عضویت ایران و شکایت اسرائیل از حزب الله لبنان به شورای امنیت، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.  
کد خبر: ۱۱۷۷۷۱۱
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴ 03 June 2023
|
11354 بازدید
|

آزادی سه شهروند اروپایی در ایران/ سفر مخفیانه رئیس سیا به چین/ اعلام زمان سفر وزیر خارجه عربستان به ایران/ حمایت ۵ کشور عضو بریکس از عضویت ایران

بین الملل تابناک: آزادی سه شهروند اروپایی در ایران، سفر مخفیانه رئیس سیا به چین، اعلام زمان سفر وزیر خارجه عربستان به ایران، حمایت پنج کشور عضو بریکس از عضویت ایران و شکایت اسرائیل از حزب الله لبنان به شورای امنیت، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.  

آزادی سه شهروند اروپایی در ایران

وزیر امور خارجه بلژیک روز جمعه با انتشار پیامی در توئیتر از آزادی دو زندانی اتریشی و دانمارکی در ایران با میانجیگری عمان خبر داد.

حاجا لحبیب در حساب توئیتری خود نوشت که بلژیک موفق شد آزادی این افراد را تضمین کند. در همین حال، الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش با صدور بیانیه‌ای که یک نسخه آن را در توئیتر منتشر کرد، نام اتباع آزاد شده را کامران قادری و مسعود مصاحب اعلام کرد.

وی افزود: سال‌ها تلاش دیپلماتیک برای آزادی آنها به ثمر نشسته و مایلم از همکار بلژیکی و عمانی خود به دلیل حمایت ارزشمندشان تشکر کنم.

کامران قادری و مسعود مصاحب پس از گذراندن مراحل قضایی در ایران، به همکاری با سرویس‌های جاسوسی خارجی محکوم شدند.

بر اساس اعلام قوه قضائیه، «مسعود مصاحب» که در قالب دبیرکل انجمن دوستی اتریش و ایران فعال بود و با سرویس های جاسوسی آلمان و اسراییل ارتباط داشت و مبادرت به جاسوسی می کرد و همچنین اطلاعات گوناگون در حوزه های مختلف از جمله پروژه های نظامی و هسته ای و نانو و درمانی در اختیار بیگانگان قرار می داد در سال ۱۳۹۹ به ١٠ سال حبس محکوم شد. کامران قادری نیز به ده سال حبس محکوم شده بود.

بر اساس اعلام وزیر امور خارجه اتریش، این دو اکنون در راه وین هستند.

سفر مخفیانه رئیس سیا به چین

به گفته مقام‌های آمریکایی، رئیس سیا با هدف بهبود ارتباطات بین پکن و واشنگتن، ماه گذشته سفری سری به چین داشته است.

 روزنامه فایننشال تایمز برای اولین بار خبر سفر ویلیام برنز، رئیس سیا به چین را منتشر کرد. به گفته این روزنامه، این سفر در حالی صورت گرفته که واشنگتن در تلاش برای کاهش تنش با پکن و حفظ خطوط ارتباطی در میان نگرانی‌ها از کشیده شدن قطع ارتباط میان دو قدرت بزرگ جهانی به دور درگیری و منازعه است.  

فایننشال تایمز به نقل از پنج مقام آگاه گزارش داد، ویلیام برنز، به‌عنوان یک دیپلمات ارشد سابق ـ که ماموریت‌های حساس خارجی اغلب به او سپرده می‌شود ـ برای گفت‌وگو با مقام‌ها به چین سفر کرده است.

کاخ سفید و سیا از اظهارنظر در این باره خودداری کردند، اما یک مقام آمریکایی مطلع گفت که برنز در این سفر با مقام‌های اطلاعاتی چین دیدار کرده است. این مقام آمریکایی می‌گوید: «ماه گذشته، بیل برنز با سفر به پکن با همتایان چینی خود دیدار و بر اهمیت حفظ خطوط ارتباطی باز از طریق کانال‌های اطلاعاتی تاکید کرد.»

ماموریت برنز در همان ماه انجام شد که جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، با وانگ یی، مقام ارشد سیاست خارجی چین، در وین دیدار کرد. کاخ سفید برگزاری این جلسه را تا پایان آن اعلام نکرد. برنز بالاترین مقام آمریکایی است که از زمان سفر وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه، به تیانجین در ژوئیه ۲۰۲۱ به چین سفر کرده است.

جو بایدن چندین بار از رئیس سیا خواسته است تا ماموریت‌های حساس را در آمریکا و خارج از این کشور انجام دهد. برنز در نوامبر ۲۰۲۱ به مسکو سفر کرد تا به مقام‌های روسی هشدار دهد، به اوکراین حمله نکنند. چند مقام آگاه می‌گویند، جو بایدن سال گذشته برنز را به کنگره فرستاد تا نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا را متقاعد کند که به تایوان سفر نکند.

کاخ سفید در تلاش است تا مبادلات با چین را پس از یک دوره آشفته از سر گیرد. روابط چین و آمریکا از ماه فوریه امسال، زمانی که یک بالن جاسوسی مشکوک چینی بر فراز آمریکای شمالی پرواز کرد، بیشتر از گذشته تضعیف شده است. این حادثه به تلاش پکن و واشنگتن برای احیای روابط خود ضربه زد. بایدن و شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین، در ماه نوامبر در نشست گروه ۲۰ در بالی وعده داده بودند این روابط را احیا کنند. جو بایدن ماه گذشته گفت که انتظار دارد، روابط دو کشور نزدیک شود، اما جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نکرد. حالا معلوم شده که برنز قبل از اظهارات بایدن به چین سفر کرده بود.

روابط بین پکن و واشنگتن در ماه‌های اخیر به دلیل موضوعاتی از تایوان و سوابق حقوق بشری چین گرفته تا فعالیت نظامی رو به رشد پکن در دریای چین جنوبی و روابط نزدیک با روسیه تحت تنش شدید قرار گرفته است.

واشنگتن چین را متهم کرده که در حال بررسی ارائه کمک‌های نظامی به مسکو برای حمایت از جنگ این کشور در اوکراین است. چین این ادعاها را رد کرده است. برخی از منتقدان دولت بایدن ارزش پیشنهادهای واشنگتن در قبال پکن را زیر سوال برده و استدلال می‌کنند که دهه‌ها تعامل نتوانسته رویکرد چین را نسبت به طیفی از موضوعات از جمله تجارت، امنیت و حقوق بشر تغییر دهد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، سفر برنامه ریزی شده خود به چین را در ماه فوریه به دلیل طوفان دیپلماتیک پس از سرنگونی یک بالون جاسوسی چینی که در حریم هوایی ایالات متحده و بر فراز سایت‌های نظامی حساس پرواز کرد، به تعویق انداخت.

همچنین روز جمعه، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با لی شانگ فو، وزیر دفاع ملی چین در حاشیه یک نشست امنیتی در سنگاپور، دست داد اما این دو «مبادله اساسی» نداشتند. چین پیشتر از ملاقات رسمی میان آستین و لی که تحت تحریم های ایالات متحده است، در جریان نشست امنیتی شانگری-لا که در چند روز آینده برگزار می شود، رد کرد.

در سال ۲۰۱۸، واشنگتن تحریم‌هایی را علیه وزارت توسعه تجهیزات (EED) وزارت دفاع چین و مدیر وقت آن لی، به دلیل خرید موشک و جت‌های جنگنده از روسیه اعمال کرد. تحریم‌ها باعث ممنوعیت روادید ایالات متحده شد و EED و Li را از انجام معاملات با سیستم مالی ایالات متحده منع کردند.

به طور جداگانه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز جمعه گفت که ایالات متحده می‌خواهد «بدون پیش‌شرط» با چین در مورد مسائل کنترل تسلیحات هسته‌ای تعامل داشته باشد؛ اما پکن همچنان تمایلی به این موضوع ندارد. سالیوان در سخنرانی در انجمن کنترل تسلیحات گفت: «به بیان ساده، ما هنوز تمایلی برای جمهوری خلق چین برای تفکیک ثبات استراتژیک از موضوعات گسترده‌تر در روابط ندیده‌ایم. دهه ها او گفت: به همین دلیل است که ما نیز آماده تعامل با چین بدون پیش‌شرط هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که رقابت مدیریت می‌شود و رقابت به درگیری منحرف نمی‌شود. ما خواهیم دید که جمهوری خلق چین چه کاری را انجام می‌دهد.

بانی گلاسر، کارشناس چین در صندوق مارشال آلمان، می‌گوید: «به‌ عنوان یک دیپلمات باتجربه و یک مقام ارشد اطلاعاتی، برنز منحصربه‌فردی برای شرکت در گفت‌وگو مناسب است و بالقوه می‌تواند به هدف دولت بایدن برای تثبیت روابط با چین کمک کند.»

پل هنل، یکی از مقام‌های ارشد سابق کاخ سفید در چین، گفت: «یکی از مزایای فرستادن برنز این است که دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان به او احترام می‌گذارند و همچنین برای مقام‌های چینی شناخته شده است.»

دنیس وایلدر، کارشناس سابق امور چین در سیا که به‌عنوان مقام ارشد کاخ سفید در حوزه آسیا در دولت جورج دابلیو. بوش نیز خدمت کرده است، می‌گوید: «مدیران سیا سابقه طولانی در دیپلماسی مخفی دارند و آن‌ها قادر به سفر در رازداری کامل‌اند و اغلب روابط قوی با سرویس‌های اطلاعاتی دیگر دارند.»

اعلام زمان سفر وزیر خارجه عربستان به ایران

شامگاه روز (جمعه)، روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، به نقل از منابع سیاسی لبنانی نوشت که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی ابتدای هفته پیش‌ روی به تهران سفر خواهد کرد.

این روزنامه در این باره نوشت: «او پیامی را از طرف ملک سلمان بن عبدالعزیز برای رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی خواهد آورد که به توسعه روابط دو کشور مربوط می‌شود.»

این رسانه در ادامه افزود که بن فرحان در این سفر به منظور بررسی روابط دو کشور با رئیس‌جمهور ایران و چند مقام دیگر دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی که به منظور شرکت در اجلاس وزرای خارجه بریکس و دوستان بریکس در آفریقای جنوبی به سر می‌برند، شامگاه امروز، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار از پیشرفت‌های خوب حاصله در روابط دوجانبه ابراز خرسندی کرد و افزود: «خوشبختانه سفرای دو کشور تعیین و متقابل معرفی شدند و زمینه برای گشایش سفارتخانه‌ها و سرکنسولگری‌ها فراهم است.»

فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان نیز در این دیدار از پیشرفت‌های بسیار خوب حاصله در روابط دوجانبه ابراز خرسندی کرد.

وزیر امور خارجه عربستان سعودی همچنین تاکید کرد که در پاسخ به دعوت به عمل آمده، بزودی به تهران سفر خواهد کرد.

حمایت پنج کشور عضو بریکس از عضویت ایران

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست وزرای خارجه گروه بریکس و دوستان بریکس به کیپ تاون آفریقای جنوبی سفر کرده است، جمعه، دوازده خرداد ماه در جمع خبرنگاران در تشریح این نشست گفت:‌ نشست امروز بریکس پلاس که در آفریقای جنوبی برگزار شد، اولین نشست بعد از حضور وبیناری آقای رئیسی در سال گذشته بود؛ در این نشست، برای اولین بار از وزیر امور خارجه ایران و چند کشور دیگر برای حضور در نشست فوق دعوت شد.

وی افزود:‌ در این نشست که شروع گام‌های مقدماتی برای بررسی درخواست عضویت ایران و اضافه شدن به پنج کشور اصلی عضو بریکس است، جمهوری اسلامی ایران توانست مواضع خود را بیان کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با ذکر این نکته که با وزرای خارجه روسیه، برزیل، هند و آفریقای جنوبی که در جلسه حضور داشتند در خصوص عضویت ایران و مکانیسمی که در حال تنظیم شدن است گفت‌وگو کردیم، یادآور شد: وزیر خارجه چین در جلسه حضور نداشت و یکی از معاونان وزیر خارجه چین در نشست مذکور حضور داشت. از گذشته با چینی‌ها در این رابطه گفت‌وگو کردیم و این پنج کشور در مجموع، حمایت خود را از عضویت ایران و شروع عضویت ایران اعلام کردند؛ اما همچنان منتظریم سازوکاری که برای پذیرش عضو جدید مورد توافق است را در آینده نزدیک به ما اعلام کنند.

به گزارش فارس، نشست وزرای خارجه کشورهای گروه بریکس و دوستان بریکس امروز در کیپ تاون آفریقای جنوبی برگزار شد. وزرای خارجه و مقامات عالی رتبه کشورهای آفریقای جنوبی، ایران، برزیل، روسیه، هند، چین، آرژانتین، بنگلادش، کومور، کوبا، بروندی، کنگو، مصر، گابن، گینه بیسائو، اندونزی، قزاقستان، عربستان سعودی، امارات عربی متحده و اروگوئه در این‌ نشست شرکت کردند.

وزیر امور خارجه بیان کرد: طبعا ایران به دلیل موقعیت ژئوپلتیک و ظرفیت‌های بالایی که دارد در چارچوب شرایط اعضای اصلی بریکس مورد توجه جدی قرار دارد.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: با استفاده از فرصت حضور در این اجلاس با وزرای خارجه تعدادی از کشورها نیز گفت‌وگو کرده و درباره موضوعات دوجانبه و همکاری‌های چندجانبه به رایزنی پرداختیم. در چارچوب سیاست همسایگی دولت آقای رئیسی، دیدار و گفت‌وگوهای نزدیک، صمیمانه و رو به جلو با وزرای خارجه امارات عربی متحده و عربستان سعودی نیز انجام شد.

وزیر خارجه همچنین عنوان کرد: اعضای اصلی بریکس بسیار علاقه‌مند هستند علاوه بر مناسبات دوجانبه، در چارچوب ائتلاف جدید تحت عنوان بریکس و یا شانگهای که برخی از آنها عضو شانگهای هستند، بتوانیم روابط اقتصادی و تجاری نیرومندتری داشته باشیم.

شکایت اسرائیل از حزب الله لبنان به شورای امنیت

رژیم صهیونیستی، روز جمعه، در نامه‌‌هایی جداگانه به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت از جنبش حزب‌ الله لبنان به علت برگزاری رزمایش شکایت کرد.

جنوب لبنان، یکشنبه، ۲۱ می، در آستانه بیست و سومین سالروز آزادسازی خاک لبنان، شاهد برگزاری رزمایش نظامی حزب‌الله با هدف نمایش آمادگی‌های مقاومت برای دفاع از خاک لبنان بود. 

در بخشی از این رزمایش، حمله به شهرک‌های صهیونیستی برای اسارت نظامیان صهیونیست و همچنین حمله پهپادی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین شبیه‌سازی شده بود. در این رزمایش، همچنین از خودروهای جنگی، گلوله‌های جنگی، سامانه‌های پرتاب موشک و... استفاده شد.

بنا بر گزارش روزنامه صهیونیستی «معاریو»، «گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، امروز، شکایت‌نامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل تحویل داده و در آن مدعی شده که رزمایش اخیر حزب‌الله در مجاورت مرز فلسطین اشغالی، نقض قطعنامه ۱۷۰۱ و ۱۵۵۹ شورای امنیت است.

این دیپلمات صهیونیست  در عین حال با تروریست خواندن حزب‌الله، از بیروت خواست که رویدادها را در خاک خود کنترل کند و اجازه برنامه‌ریزی برای حمله را به حزب‌الله ندهد.

طبق این گزارش، نماینده رژیم صهیونیستی همچنین ضمن درخواست پایبندی به قطعنامه‌های ۱۷۰۱ و ۱۵۵۹ از دولت لبنان، از شورای امنیت سازمان ملل خواست که ایران و حزب‌الله را به ادعای آنچه تهدید ثبات منطقه خواند، محکوم کند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
جنابان تابناکی ها- سلام علیکم
دیروز تهران بودم چندخط مختلف مترو را سوار شدم از آنچه دیدم وحشت کردم حدود 90 درصد مسافران مترو افغانی بودن آنهم جوانان پسر!!! اکثریت چشم دریده و درحال تماشای ناموس ایرانی( قابل توجه مسئولان بی غیرتی که خود را غیرتمند نشان می دهند) خوب رشته ام علوم سیاسی است ، با افراد مختلف سروکار داشته ام ، اخبار سیاسی را از دهه شصت دنبال کرده ، علاقمند به تاریخ بوده و سرگذشت اقوام و ایران را از دیرباز دنبال می کردم. چه دژها و حصارها و کشورهایی نبوده که براثر خیانت ساکنان بیگانه آن که سقوط نکرده است که اخرینش اشغال گری محمود افغان بوده است. آنجا بود که انسان معنی و مفهوم این جمله طالبان را که می توانیم تهران را فتح کنیم می فهمد ، یادتان نرفته که جمعی از همین افغانی ها در پارک ملت باپرچم طالبان جشن گرفتن.بقول یک نیروی امنیتی ، در سوریه شاهد بودم که یک افغان داعشی دقیقا 20 نیروی ما بود و توانسته بودن برخلاف جمع آوری همگونه امکانات توسط سلیمانی تا حومه دمشق آمده تا نیروی هوایی روس واردمعرکه شد. یقین بدانید جوانان امروز ما جوانان دهه شصت نیستند که جلوی این غارنشینان بی سروپا مقاومت کنند حال مسئولان نامسئول ما چی فکر کرده اند که این همه افغانی ( اکثراسنی مذهب متعصب به طالبان ) را در تهران جای داده اند جای سئوال دارد خداوندا تو حافظ این مللک و ناموس آن باش.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
کمی تند رفتی سردار کوثری فرمودند همه از یک خانواده ایم و سردار وحیدی هم فرمودند مسله مهمی نبود و مرزهم باز است
دکتر حقیقی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
90 درصد مسافران مترو افغان بودن ؟!!!! مطمئنی تو تهران سوار مترو شدی و یا داری توهم می دی ؟ به بقیه حرفها و استدلالاتت شک کردم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
چیزی نشده
دعوا خانوادگی است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
کافی یک روز تعطیل بیان دربند دسته دسته بچه افغان
تو پیاده روها میبینی که به سمت دربند میروند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
مسولین و خانوادها و نزدیکانشاون که جاهاشون امن هست بقیه مردم هم مهم نیستن حالا میخواد کل شهر افغان باشه یا نباشه
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
فراموش نکنید خیلی از هموطنان ما در اروپا، آمریکا و استرالیا پناهنده هستند و طوری قضاوت کنید که دوست دارید در مورد شما قضاوت کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
ناموس یعنی چی؟ از این به بعد ایران یک کشور دموکراتیک هست و زن برای خودش تصمیم میگیره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
اولا ممکنه جنابعالی مانند جوانان دهه شصت نباشی ولی ما و بقیه اگر بیشتر از آنها نباشیم، کمتر از ایشان هم نیستیم و البته مخلص همه جوان‌های دهه شصتی هم هستیم دربست. دوم اینکه من یکی دو هفته پیش مترو سوار شدم اناری که شما گفتی رو کاملا معکوس دیدم. نکنه متروی کابل رو سوار شدی چنین حسی بهت دست داده. سوم اینکه از تفاسیر ته حرفای شما بوی آلبانی به مشام میرسه، یا اونجایی یا مثل اونجایی ها فکر می‌کنی. یه خورده روی خودت کار کن داداش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
اگر واقعا جاسوس بودند حتما اعدام می کردید مطمینا نبودند. ولی حتی اگر می خواهید گروگانگیری کنید لاافل به هموطن بدی نکنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
چگونه می توانید اینگونه با اطمینان قضاوت کنید در حالی که هیچ اطلاعاتی از پرونده ندارید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
جاسوس مراتب دارد و همگی به اعدام ختم نمی شود دوم هم اگر هم بوده باشد خوب کاری کردن گروگانگیری مقابل گروگانگیری
سوئد هم باید ادب شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
بابا این بندگان خدا 8 سال توی زندان بودن دیگه بسشون بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
سفر مخفیانه رئیس سیا به چین!!! چقدر مخفی بوده که تابی میدونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
دمت گرم ، باحال بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
اینکه با آمدن رییسی و یکدست شدن اصولگرایی همه چی داره به ظاهر راست وریست میشه عجیبه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
حالا اون دولت نجومی بگیر شما اختلاس طلب هارو هم دیدیم! یکدست باشه کمتر حق خواهی میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
پاسخ به ناشناس|
of)|۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳

نه قم نه کاشون
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
با چه مجوزی،،زندانیان مثلا جاسوس رو آزاد کردید؟؟ اگر جرمشان اثبات شده،،چرا آزاد شدند و اگر اثبات نشده،،چرا بازداشت بودند؟؟ اینها گروگان بودند یا جاسوس؟ هیچ حکومتی ،حق تضییع حقوق شهروندانش را ندارد...
گویا در دولت فعلی،،همه کارها مجاز شده...دلم برای روحانی و ظریف سوخت.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
بریکس چندتا عضو داره که تنها 5 تا کشور اونم با پولهایی که گرفتند ازتون حمایت کردند؟؟؟خخخ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
در مجامعی که آمریکا حضور ندتشته باشد صرفا وقت تلف کردن تست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
یعنی اطلاعات درحد صفر و فقط اظهار نظر. اول برو ببین بریکس کلا همین پنج عضو اصلی رو داره
خب وقتی چیزی نمیدونی مجبوری اظهار نظر کنی؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
خخخخه معلوم هست داری زجر می کشی
علوی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
میتونی بی اطلاعیت رو جار نزنی و سکوت کنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
بازداشت اتباع خارجی فکر خوبی است برای درآمدزایی ارزی و میتواند جایگزین درآمدهای نفتی شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
چه قهرمانانی! چه نرمشی!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
با این بی حالی جوانان به زودی مجبور خواهیم شد به افغانها تابعیت ایرانی بدهیم. منتظر رشد منفی جمعیت باشید.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟