به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ سرهنگ سید مهدی عمران فر در تشریح این خبر اظهار داشت: فردی به این پلیس مراجعه بیان داشتند طی وبگردی در برنامه اینستاگرام باپیجی روبروه شدم با تبلیغ دسترسی به سؤالات کنکور و تضمین قبولی در آزمون سراسری ونیز معرفی به دانشگاهای معتبر لذا پس از ارتباطگیری با ایشان ضمن واریزی مبلغی به حساب اعلامی از سوی گرداننده صفحه مربوطه دیگر جوابگوی نبودهاند.
وی افزود: در همین راستا موضوع به صورت تخصصی در دستور کار کارشناسان اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتا استان قرار گرفت که مشخص گردید شاکی پس از اعتماد بیجا به تبلیغات انجام گرفته از سوی فرد کلاهبردار در اینستاگرام جهت خرید سؤالات کنکور مبلغ یکصد میلیون ریال به حساب وی واریز و به این طریق مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: فرد کلاهبردار پس از دریافت وجه جهت اعتمادسازی بیشتر شاکی را در یک گروه تلگرامی عضو و بیان نموده بود که چند ساعت قبل از برگزاری آزمون سؤالات را از طریق همین کانال برای وی و تعداد دیگری از افراد عضو ارسال خواهد نمود که متأسفانه پس از برگزاری آزمون مشخص گردید این اقدامات واهی بوده و صرفاً به قصد کلاهبرداری انجام گردیده است.
سرهنگ عمران فر توصیه کرد: با توجه به دستگیری این فرد و محرز شدن کلاهبرداری بیش از سه میلیارد ریالی با این شگرد واینکه افردای بیشتری در سطح کشور به این طریق مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند بیان داشت: به هیچ عنوان فریب تبلغیات و آگهیهای انتشار یافته در شبکههای اجتماعی خصوصاً شبکههای اجتماعی خارجی تحت هر عنوانی را نخورده و در مواجهه با این تبلیغات قطع به یقین با شگردهای کلاهبرداران و مجرمین سایبری روبروه خواهند شد چرا که مجرمان سایبری هرساله قبل از برگزاری کنکور با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال، اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کنکور مینمایند.
وی در ادامه بیان داشت: داوطلبان و والدین آنها باید در مورد عضویت در برخی کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی دقت لازم را داشته باشند و عضویت و همکاری با برخی از این کانالها و گروهها که به دنبال برنامهریزی برای تقلب و تخلف در آزمونها هستند، به محرومیت از آزمون و اخراج از دانشگاه در صورت ورود میانجامد. و صرفاً با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت نمایند.
سرهنگ عمران فر تصریح کرد: ضمناً کانالهایی که در زمان کنکور اقدام به فروش سؤالات جعلی میکردند هم اکنون و پس از اتمام آزمون سراسری باشگردهای دیگری از قبیل فروش صندلی و تغییر رتبه در سازمان سنجش در کانالها و صفحات اجتماعی مجدداً اقدام به تبلیغ مینمایندکه خانوادههای محترم باید نسبت به این موضوع هم هوشیارباشند.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسانهای موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.