به گزارش تابناک، علی مهدیان در کانال تلگرامی خود درباره حواشی صحبتهای اخیر پزشکیان نوشت:
بخشهایی از صوت سخنان پزشکیان در جمع مسوولین رسانههای آمریکایی منتشر شد، سخنان او در این میانه جنگ، مخاطبش کیست؟ اگر بخشی از مردم دنیا باشد که تحت تاثیر رسانههای غربیاند و فکر میکنند ایران و جبهه مقاومت جنگ طلبند، برای آنها استدلال سادهای بیان میکند و آن اینکه نمیشود اسراییل جنگ طلب را تا دندان مسلح کنید و به ما بگویید سلاحت را زمین بگذار، او باید خلع سلاح شود تا بعد سخن از خلع سلاح مقاومت بگویید. این استدلال برای مخاطب آنچنانی معقول است.
اما اگر مخاطبش نیروی جنگی وسط میدان یا مردمی باشند که تکلیفشان را در این جنگ حق و باطل مشخص کرده اند، گفتن این سخنان، وسط جنگ، معنایش انفعال است. یعنی گویا طرف ترسیده و میخواهد کوتاه بیاید. ما جزو کدام دسته ایم، انشاء الله دومی، اما برای دسته اول چه سخنی داریم؟ چه بگوییم که بفهمند؟ چگونه بگوییم؟ اصلا دسته اول آیا به سخن من و شما چگونه اعتماد میکنند؟
چند نکته:
اول آنکه ما "غربگرایان داخل نظام" را دشمن میدانیم یا بخشی از هویت ایرانی که باید با آنها وحدت داشت، رشد داد، و البته از مختصاتشان نیز بهره برد؟ این یعنی بنا است در جایگاه رهبری صحنه را تحلیل کنیم و کنش کنیم یا در جایگاه حزب و گروه و باند بازی و این حرفها؟
دوم آنکه در ماجرای برجام رهبری تلاش میکرد اعتماد به جریان ظریف را جدی کند، عدهای سعی میکردند آنها را خائن جلوه دهند، کلان پروژه رهبر این بود، دنیا کنش ایران را باور کند، در داخل هم مردم تجربه واقعی کنند، تا کسی نگوید ایران نخواست یا نتوانست، بلکه دشمن را همه لمس کنند. حالا به نظرتان کدام کنش این پروژه را تکمیل میکرد و کدام خراب؟
سوم آنکه رهبری از خواص جهان اسلام خواست مردم کشورهایشان را همراه کنند. ما برای همراه کردن بدنه مردم چه طرحی داریم؟ چه زبانی را اختیار میکنیم؟ سعی میکنیم کلمات همراه کننده مردم از زبان ما بیرون بیاید یا امثال پزشکیان و ظریف؟ انتظار داریم آنها چگونه دیگران را همراه کنند؟
رفقا! مراقب باشید، برخی از دوستان انقلابی ما بدجوری در گارد حزب بازی و رقابت و جناح بازی افتاده اند، این سخنان را هم نمیشنوند و نمیفهمند، همانطور که تاکیدات مکرر رهبری بر وحدت را نمیفهمند، همانطور که پشتیبانی مکرر رهبری از دولت را نمیفهمند، همانطور که در قصه برجام هم طرح رهبری را خراب میکردند و فکر میکردند ما ضعفهای تیم ظریف را نمیدانیم، اینها یک ایراد دارند و آن اینکه گارد حزب اللهی که گارد رهبری و حاج قاسم و رییسی و اینها بود درک نمیکنند. گارد هماهنگی با رهبری برای همراه کردن مردم با اهداف انقلاب را. اینها عملا من و شما را تبدیل به یک "مشکل" در مسیر رهبری کشور میکنند، به جای "راه حل".