اوایل هفته گذشته مردی با حضور در پلیس آگاهی تهران با طرح شکایتی گفت: خودرو تویوتا لندکروز من یک سال و نیم قبل در یکی از محلههای تهران به سرقت رفت و تاکنون پیدا نشده است. بعد از این همه مدت پیامکی دریافت کردم که نشان میداد، دستور رفع توقیف خودرو من صادر شده است. من که گمان کردم خودرویم پیدا شده برای پیگیری ماجرا به کلانتری رفتم که به من گفتند خودرویتان پیدا نشده و هنوز دستور توقیف آن فعال است. نمیدانم این پیامک چرا برایم ارسال شده و خواستار پیگیری این ماجرا هستم.
به گزارش «تابناک» به نقل از جام جم، ماموران درحال بررسی این شکایت بودند که همزمان مرد دیگری به اداره پلیس آمد و شکایت مشابهی را مطرح کرد و معلوم شد خودرو تویوتای لندکروز وی هم دو سال پیش سرقت شده بوده که پیامک رفع توقیف آن به دستش رسیده و وقتی خواسته خودرویش را از پلیس تحویل بگیرد متوجه شده خودرویی پیدا نشده و معلوم نیست چرا چنین پیامکی برای او ارسال شده است.
همچنین معلوم شد هر دو پیامک از سوی سامانه وابسته به پلیس راهور برای دو شاکی ارسال شده و بعداز آن دوباره در سامانه دستور توقیف خودروها ثبت شده است. بعد از اینکه دستور رفع توقیف در سیستم ثبت شده، قولنامهای برای هردو خودرو سرقتی به نام دو مرد روستایی ثبت شده تا از طریق آنها تعویض پلاک برای فرد خریدار خودرو صادر شود. ماموران با یافتن این دو مرد روستایی که هر دو بیسواد هستند به تحقیق از آنها پرداختند که معلوم شد سه مرد نزد آنها رفته و با پرداخت مبلغی مدارک هویتیشان را اجاره کردهاند تا با آن قولنامههای خودرو بنویسند.
با به دست آمدن مشخصات آن سه مرد با سابقه جعل و کلاهبرداری، هر سه چند روز پیش بازداشت شدند.
متهمان منکر جرایمشان بودند تا اینکه یکی از آنها اعتراف کرد و گفت: افرادی که خودرو خارجی از جمله تویوتا لندکروز یا خودروهای دیگر را خریده و نمیخواستند گمرکی پرداخت کنند شناسایی میکردیم. به کمک یک رابط در پلیس راهور و یک رابط در مرکز تعویض پلاک در یکی از شهرهای غربی و شرقی کشور، پولی به آنها پرداخت میکردیم. رابطمان در پلیس راهور خودروهایی را که مدتها بود سرقت شده و پیدا نشده بود برای ما شناسایی و مشخصات خودرو و مالک را در اختیارمان قرار میداد و بعد برای چند روز نام این خودروها را از فهرست توقیف خارج میکرد. روستاییانی پیدا میکردیم و با اجاره مدارکشان آنها را به جای مالکان اصلی خودروها جا زده و قولنامههای انتقال فروش مینوشتیم و در اختیار افراد قرار میدادیم. سپس آنها نزد رابط ما در تعویض پلاک میرفتند و با گرفتن پلاک جدید خودروی قاچاق خود را به جای خودروهای سرقتی وارد کشور میکردند و در برابر آن پول کلان میگرفتیم. سپس رابط ما دوباره دستور توقیف همان خودروهای رفع توقیف شده را در سیستم صادر میکرد.
متهم ادامه داد: حتی رفع توقیف دو خودروی تویوتای لندکروز تهرانی را هم صادر کردیم و قراربود به کمک مدارک آنها، دو خودروی قاچاق را از دبی به جای خودروهای سرقتی وارد کنیم. ما طوری رفتار میکردیم که انگار خودروهای دزدی پیدا شدهاند. از واردکننده خودرو دو میلیارتومان گرفتیم و قرار بود دو میلیارد تومان دیگر بعد از کار بدهد که ناکام ماندیم.
دو همدست وی نیز در جریان تحقیقات گفتههای او را تایید و به همدستی با وی اعتراف کردند. کوشکی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران با تایید این خبر به جامجم گفت: متهمان در بازداشت هستند و تحقیقات برای دستگیری همدستان آنها ادامه دارد. معلوم شد سارقان دو خودروی تویوتا لندکروز را که در تهران به سرقت رفته بود با مدارک جعلی به چند نفر فروخته و در اختیار افرادی در کرج قرار دادهاند که هر دو خودرو توقیف و قرار شد تحویل مالکان اصلیشان شوند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.