آخرین خبرطلا و سکه دوباره گران شدند؛ سکه امامی به ۲۶۵ میلیون تومان رسید
4بازدید
۳

دستگیری دو کارمند شهرداری و یک کارچاقکن در کنگان

موسوی پور از دستگیری دو نفر از کارمندان شهرداری کنگان و یک متهم که نقش کار چاق کنی داشت، خبر داد و گفت: اتهامات این افراد، ارتشاء، جعل اسناد دولتی و تحصیل مال از طریق نامشروع است.

دستگیری دو کارمند شهرداری و یک کارچاقکن در کنگان

به گزارش «تابناک»، سید احمد موسوی پور، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کنگان در استان بوشهر در گفت‌وگو با میزان عنوان کرد: در پی رصد‌های اطلاعاتی و گزارش اداره اطلاعات شهرستان و دستور قضایی صادره از پازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب کنگان، دو نفر از کارمندان شهرداری کنگان و یک متهم که نقش کار چاق کنی داشت دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کنگان با اشاره به اتهامات متهمان بیان کرد: اتهامات این افراد، ارتشاء، جعل اسناد دولتی و تحصیل مال از طریق نامشروع است

وی اظهار کرد: متهمان به ازای دریافت مبالغی از اشخاص و یا سهیم شدن در املاک، اقدام به جعل مهر و نامه‌های اداری و مکاتبات غیر واقعی می‌کردند.

موسوی پور تصریح کرد: تاکنون ۱۳ مورد اسناد جعلی کشف شده و ارزش ریالی املاک موضوع جرم بیش از صد میلیارد ریال است و تحقیقات جهت مشخص شدن نقش هر یک از متهمان و میزان وجوه یا امتیازات مالی اخذ شده و شناسایی سایر متهمان احتمالی ادامه دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

hamid۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۵۳

اگر می خواهید بگیرید . برید شیراز . بخصوص اداره ثبت شیراز که علنا برای یک ملک دارای سند منگوله دار باری کلاهبردارها سند جعلی صادر می کنن

h۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۳۹

با سیستمی که اقایون پیش گرفتند همه شدن دزد به نوعی همه دستشون تو جیب دیگری هست.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۰۸:۲۸

چرا کار شهرداری ها ساماندهی نمی شود مردم همه می دانند که شهرداری های مرکز رشوه بسیار دارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.