پلتفرمهای فروش طلای آنلاین این روزها با انواعی از شگردهای جدید خالی فروشی، فروش سکههایی با عیار پایین و یا فروش طلایی با ناخالصی دیده شده است اقدام به کلاهبرداری و سوء استفاده از مردم کردهاند که همین مسئله بسیاری از خریداران را نقره داغ کرده است.
به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، برخی از سایتهای فروش آنلاین طلا نه عضو اتحادیه طلا و جواهر بوده و نه دارای نشان اینماد یا نشان تجارت الکترونیک از وزارت صمت هستند یا اگر هم دارای مجوز باشند مجوزشان برای مردم در سایت قابل مشاهده نیست.
برخی از سایتها، حتی امکان خرید طلای آبشده کمتر از ۱۰۰ هزار تومان را برای مشتریان فراهم میکنند. درحالی که خبری از تحویل طلا به صورت فیزیکی نیست ازسویی دیگر، برخی دیگر از این پلتفرمها در صفحات مجازی اقدام به فروش طلا با عیار پایین کرده و دراین میان هیچ کس هم پاسخگو نیست.
به تازگی، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، روز گذشته در یک برنامه تلویزیونی نسبت به خرید طلا از این پلتفرمها هشدار داد و اعلام کرد: با پیگیری ویژه پلیس و دستور مقامات قضائی، بیش از یک و نیم تن طلا را از شرکتها گرفته و در اختیار بانکهای عامل ازجمله کارگشا و ملت قرار داده شد و آمارها نشان میدهند که بیش از ۱۰ میلیون نفر از این پلتفرمها طلای آبشده خریداری کردهاند که مشخص نیست تضمین سرمایهای که مردم در این پلتفرمها گذاشتهاند چه مبنایی دارد؟