زولبیا و بامیه برشته‌تر ترکیبات مضر بیشتری دارند

متخصص بهداشت موادغذایی گفت: چربی‌های ترانس موجود در روغن‌های هیدروژنه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های جدی را در پی داشته باشند و هر چه زولبیا و بامیه برشته‌تر باشند ترکیبات مضر بیشتری دارند.
کد خبر: ۱۲۹۱۲۸۲
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۰ 28 February 2025
|
1158 بازدید
|
۲

زولبیا و بامیه برشته‌تر ترکیبات مضر بیشتری دارند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، زولبیا و بامیه از شیرینی‌های پرطرفدار به‌ویژه در ماه مبارک رمضان هستند، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینی‌ها، به‌ویژه زمانی که روغن در دمای بالا و چندین بار حرارت می‌بیند، ترکیبات سرطان‌زایی مانند آکریلامید و هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای تولید می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: آکریلامید، یک ماده سرطان‌زاست که هنگام حرارت دادن غذا‌های نشاسته‌ای در دمای بالا تولید می‌شود.

متخصص بهداشت موادغذایی اضافه کرد: هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل می‌شوند و می‌توانند سرطان‌زا باشند.

عسکری بیان کرد: بسیاری از مراکز غیرمعتبر از روغن‌های هیدروژنه و چند بار مصرف استفاده می‌کنند که حاوی چربی‌های ترانس هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Romania
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
شده کیلویی ۳۰۰ هزار تومان حالا میگن مضر هست
خخخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
وقتی میبینم مردم صف کشیده اند برای زولبیا بامبه عصبی میشم .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟