نانواهای متخلف تهران جریمه‌های ۱۰ برابری می‌پردازند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از تشدید نظارت بر رعایت قیمت‌های مصوب نان در این استان خبر داد و گفت: با اختیارات جدید، جریمه تخلف نانواها ۱۰ برابر افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۲۹۲۲۴۱
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴ 04 March 2025
|
776 بازدید
|
۱

نانواهای متخلف تهران جریمه‌های ۱۰ برابری می‌پردازند

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، حشمت‌الله عسگری روز سه‌شنبه در حاشیه جلسه آرد و نان استان تهران با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌های مصوب نان، افزود: اختیارات جدیدی از سوی سران سه قوه ابلاغ شده که از این ظرفیت‌ها برای افزایش قدرت بازدارندگی در برابر جرایم نانوا‌ها استفاده خواهیم کرد.

معاون اقتصادی استاندار تهران اظهار کرد: پیش از این امکان پلمب نانوایی‌ها وجود نداشت، اما اکنون این امکان فراهم شده است همچنین جرایم مربوط به تخلفات نانوا‌ها تا ۱۰ برابر افزایش یافته است.

عسگری ادامه داد: از ظرفیت‌های قانونی جدید استفاده خواهیم کرد تا نظارت‌های خود را تشدید کنیم و از بروز تخلفات جلوگیری کنیم.

وی در ادامه به مشکلات تامین آرد نانوا‌ها اشاره کرد و گفت: تامین آرد بر اساس تراکنش‌های نانینو انجام می‌شود، اما به دلیل اشکالات موجود در سامانه، مجبور هستیم کمبود‌ها و کسری‌های آرد را در ستاد تامین آرد جبران کنیم تا مشکلی برای نانوا‌ها و مردم پیش نیاید.

به گفته وی، در این راستا، الگوی جدیدی برای تامین آرد در دست تدوین است که احتمالا در جلسه بعدی نهایی می‌شود تا مشکلات نانوا‌ها در این زمینه کاهش یابد.

وی همچنین به موضوع سوخت دوم نانوا‌ها اشاره کرد و یادآور شد: برای مواقع بحرانی مانند قطع گاز یا برق، مقرر شد نانوا‌ها تدبید سوخت دوم داشته باشند تا در مواقع ضروری بتوانند نان مردم را تامین کنند.

عسگری به موضوع تامین آرد صنف و صنعت نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص نیز چاره‌اندیشی‌های لازم انجام شده تا مشکلات موجود برطرف شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
مهدی پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
با سلام لطفا درخواسا فرمایید تمام نانوایی ها موظف شوند نرخ نامه نان را در دید مردم قرار دهند و وزن هر نان چونکه من به تعزیرات تخلف کم فروشی و گران فروشی نانوایی را اعلام کردم و در کمال ناباوری تخلف آشکار را قبول نکردند .نه قیمت ناموایی مشخص هست نه وزن .
ممنونم.تابناک جان امیدوارم این موضوع را پیگیری بفرمایید.

سپاس
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟