داور جنجالی بازی پرسپولیس به لیگ برتر بازگشت

داور جنجالی لیگ برتر دوباره به این عرصه باز می‌گردد.
کد خبر: ۱۲۹۲۲۶۹
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵ 04 March 2025
|
1328 بازدید
|
۲

داور جنجالی بازی پرسپولیس به لیگ برتر بازگشت

به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی، وحید زمانی قضاوت بازی خبرساز ذوب آهن - پرسپولیس را در اصفهان بر عهده داشت و در دقیقه ۹۰ آن مسابقه وقتی اتاق کمک داور ویدیویی به او اعلام کرد برای دیدن صحنه خطای مدافع پرسپولیس روی مهاجم ذوب آهن مراجعه کند، با وجود تصاویر واضحی که وجود داشت، حاضر به اعلام پنالتی برای میزبان و جریمه کردن مدافع پرسپولیس نشد و تاکید کرد تصمیمی که اتخاذ کرده کاملاً درست بوده است! این اشتباه موجب شد او مدتی را در محرومیت سپری کرده و حتی به قضاوت در لیگ امید‌های تهران هم محکوم شود ولی حالا دوباره به لیگ برتر بازگشته و اتفاقاً کارش را مجدداً از اصفهان استارت می‌زند.

طبق اعلام فدراسیون، زمانی قرار است به عنوان کمک داور اتاق VAR جدال سپاهان- استقلال خوزستان در اصفهان حاضر شود. قضاوت این بازی بر عهده رضا مهدوی بوده و داور اتاق وی.‌ای. آر نیز محمدرضا تارخ خواهد بود. زمانی نیز به عنوان یکی از کمک داوران این اتاق انجام وظیفه کرده و در واقع دوباره به لیگ برتر باز می‌گردد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
تاسف به این فوتبال
ناشناس
|
China
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
به به الحق والانصاف که در همه زمینه‌ها بجز نظامی همه چیزها هماهنگ و یک شکل هستند مخصوصاً مدیریتها و انتصابات و پستها!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟