عبور مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان از مرز ۳۷ میلیون تن
دقایقی پیش، شمار مبتلایانِ شناسایی شده ویروس کرونا در جهان یک میلیون تن دیگر افزایش یافت و به بیش از ۳۷ میلیون تن رسید. جمعیت بزرگی که دقت در آمارها نشان میدهد که حدود ۷.۹ میلیون نفر از ایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا هستند و نزدیک به ۷ میلیون نفرشان هندی.
کد خبر: ۱۰۰۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۷ 10 October 2020
کد خبر: ۱۰۰۸۰۵۹
|
۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۷ 10 October 2020
|
3703 بازدید
3703 بازدید
به فاصله سه روز و چند ساعت، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان یک میلیون نفر افزایش یافت؛ روندی پرشتاب و هراس آور!
به گزارش «تابناک»؛ دقایقی پیش، شمار مبتلایانِ شناسایی شده ویروس کرونا در جهان یک میلیون تن دیگر افزایش یافت و به بیش از ۳۷ میلیون تن رسید. جمعیت بزرگی که دقت در آمارها نشان میدهد که حدود ۷.۹ میلیون نفر از ایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا هستند و نزدیک به ۷ میلیون نفرشان هندی.
بعد از این دو کشور، برزیل با بیش از ۵ میلیون و روسیه با نزدیک به ۱.۳ میلیون مبتلای شناسایی شده، رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند و اسپانیا، کلمبیا، آرژانتین، پرو، مکزیک و فرانسه با مبتلایانی که هنوز شمارشان به یک میلیون نفر نرسیده، رتبههای پنجم تا دهم را به خود اختصاص داده اند. رتبه کشورمان هم در این جدول به مانند یکی دو ماه اخیر، سیزدهم است.
فارغ از آمار مبتلایان، شمار جان باختگان کووید ۱۹ در جهان نیز رو به افزایش است، اما با سرعتی کمتر از ماههای ابتدایی شیوع ویروس در جهانتا جایی که میبینیم نرخ مرگ در جهان از بیش از ۲۰ درصد حالا به کمتر از ۴ درصد رسیده است. اتفاقی که مرهون آگاهی بیشتر مردم و مسئولان و همچنین افزایش شمار تستهای تشخیصی است.
این در حالی است که بر اساس آمارها، شمار جان باختگان کووید-۱۹ در جهان از یک میلیون نفر فراتر رفته است؛ فوت شدگانی که حدود ۲۲۰ هزارتایشان شهروندان ایالات متحده آمریکا و نزدیک به ۱۵۰ هزار تن از ایشان از اهالی برزیل بوده اند. پس از این دو کشور، هند، مکزیک، بریتانیا، ایتالیا، پرو، اسپانیا، فرانسه و ایران در رتبههای سوم تا دهم قرار دارند.
نکته جالب توجه دیگر در آمارهای رو به رشد جهانی، افزایش خوشایند آمار بهبود یافتگان است که حالا در آستانه رسیدن به ۲۸ میلیون تن قرار دارد؛ آماری که رتبه اول آن در اختیار هند است که حدود ۶ میلیون بهبودیافته دارد و پس از آن آمریکا و برزیل با حدود ۵ و ۴.۵ میلیون بهبودیافته، رتبههای دوم و سوم را در اختیار دارند. جایگاه فعلی کشورمان در این آمار به مانند هفتهها و ماههای اخیر، رتبه یازدهم است.