ابطحی در پیامی معنادار به جنجال این روزهای ذوالنور واکنش نشان داد. ابطحی در این پیام توئیتی نوشت: آقای ذوالنوری نمایندگان محترم تند و تیز مجلس ما خیلی بیشتر از شما دلمان از آقای روحانی خون است؛ به این دلیل که شعارهای انتخاباتی اش را کنار گذاشت و به تفکر تندروهایی مثل شماها نزدیک شد.
راه حل آشنا برای مقابله با تندروها
مشاور رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه تندروهای صاحب منصب با تذکر و هشدار دست از تندروی برنمیدارند، گفت: تندروها را تنها میتوان با بیاعتنایی جدی یا برخورد جدی ادب کرد، والا از بیادبی پلکانی برای ترقی میسازند. حسامالدین آشنا، مشاور رئیس جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «کسی که با تندروی به پست و مقامی رسیده است با تذکر و هشدار دست از تندروی برنمیدارد، بلکه تصور میکند، دیگران را مجبور کرده برای او اهمیت بیشتری قائل شوند. تندروها را تنها میتوان با بیاعتنایی جدی یا برخورد جدی ادب کرد، والا از بیادبی پلکانی برای ترقی میسازند.»
توصیه تسلیحاتی محسن رضایی به دولت
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از دولت خواست با صادرات تسلیحات پیشرفته ایران، به درآمدهای ارزی جدیدی دست یابد. محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به اتمام تحریمهای تسلیحاتی ایران نوشت: هر چند تحریمهای تسلیحاتی ایران یک اقدام ظالمانه بوده و الان هم با آزاد شدن و رفع تحریمهای تسلیحاتی، آمریکا و اروپا به آن پایبند نخواهند شد، دولت با برنامهریزی درست، باید از شکافهای بینالمللی و همچنین نیاز بسیاری از کشورهای جهان به تسلیحات پیشرفته ایرانی استفاده کند و به درآمدهای ارزی جدیدی دست یابد.
واکنش سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان درباره اظهارات ذوالنوری
سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات نماینده مردم قم علیه رییس جمهوری گفت: اگر شکایتی درباره اتفاقات اخیر به هیات واصل شود، آن را بررسی میکنیم. حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه هیات نظارت بر رفتار نمایندگان چه واکنشی درباره اظهارات حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم علیه رییس جمهوری داشته است، گفت: اگر شکایتی در این باره واصل شود، هیات به آن رسیدگی میکند. هیات نگاه فردی به شکایات و به ویژه این موضوع ندارد و هر شکایتی رسیدگی، بررسی و رای گیری میشود و بر اساس آرا، گفته میشود که آیا این رفتار در راستای وظایف نمایندگی هست یا نیست. عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این شکایت را قاعدتا باید از طرف فرد یا گروهی که علیه او اهانتی صورت گرفته است، انجام شود. غضنفرآبادی با تاکید بر اینکه بهتر است این موضوع در یک فضای آرام تری حل شود، تصریح کرد: فکر نمیکنم فضای رسانهای بتواند کمکی به حل چنین مسائلی کند.وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: ایشان همیشه گفتهاند که باید تعامل و هماهنگی میان قوا وجود داشته باشد؛ البته مجلس نیز باید در چارچوب اختیاراتی که دارد، به وظایف خود عمل کند.
عضو خبرگان رهبری: صلح امام حسن(ع) تحمیلی بود نه انتخابی
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: صلح امام حسن(ع) تحمیلی بود و امام برای حق و پاسداری از اسلام این صلح را پذیرفت؛ سندی برای این ادعا که امام حسن(ع) به خواست اکثریت تن به صلح داد، در دسترس نیست. آیتالله محسن حیدری اظهار داشت: صحبتهای اخیر رئیس جمهور محترم، مجموعههایی از صحبتهای درست و نادرست بود.وی افزود: اسلام در سایه مجاهدتها و رشادتهای پیامبر اسلام و صحابه به بار نشسته است و اگر جانفشانیها و جنگ پیامبر با دشمنان نبود، اکنون اسمی از اسلام نمانده بود. نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: پیامبر اسلام صلح هم داشت، ولی صلح پیامبر اسلام برای تکمیل جهاد و برای اسلام بود. جنگ و جهاد پیامبر(ص) برای حق و دفاع از موجودیت اسلام در برابر لشکر کفر بود. وی درباره صلح امام حسن(ع) ادامه داد: این یکی از مظلومیتهای امام است که هنوز از درک عظمت "صلح حسنی" بیاطلاع هستیم و آن نرمش قهرمانانه و شکوهمندانه را قادر به تحلیل درست نیستیم. حیدری افزود: اینکه رئیس جمهور گفتند امام حسن(ع) به خواست اکثریت تن به صلح دادند، برای این ادعا سندی در دسترس نیست و اگر ایشان مدارکی دارند، ارائه دهند. وی گفت: رفتار و سلوک ائمه بر محور حق است و نه اکثریت. صلح و پذیرش آن از سوی امام برای حفظ اسلام بوده و این رفتاری است که اگر هر یک از ائمه هم بودند، انجام میدادند.
باقریکنی: گزارشگر داخلی حقوق بشر ایجاد میشود
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه به ایجاد نهادی با نام گزارشگر داخلی حقوق بشر اشاره کرد و گفت: به دنبال تاسیس چنین نهادی هستیم تا مسائل حقوق بشری حوزههای مختلف در داخل کشور را همراه با مستندات ارائه دهند و ما نیز این گزارشها را به مردم بدهیم. علی باقریکنی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در دیدار با رییس پژوهشگاه قوه قضاییه، تعامل این ستاد با پژوهشگاه قوهقضاییه را یک ضرورت دانست و گفت: ستاد حقوق بشر باید از توانمندی و ظرفیتهای پژوهشگاه قوه قضاییه استفاده کند. وی تأکید کرد: متاسفانه بحث حقوق بشر در بعد داخلی (حقوق مردم) و بیرونی (حقوق ملت) و همچنین مباحث بینالمللی در کشور ما مهجور واقع شده و جایگاه واقعی خود را ندارد. باقریکنی افزود: بر عکس تصور بسیاری افراد، معتقدیم در عرصه مباحث بینالمللی فضای خوبی برای تحقق اهداف و مقاصد نظام وجود دارد، اما به آن بیتوجهی میشود.
امیر حاتمی: هرگز درخصوص موشک با آمریکا گفتوگو نمیکنیم
وزیر دفاع گفت: ایران هیچ زمانی در خصوص موشکهای خود با آمریکا گفتوگو نخواهد کرد و هیچ کسی حق چنین درخواستی را ندارد. به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مصاحبهای در خصوص پایان تحریم تسلیحاتی، جنگ قرهباغ کوهستانی و سازش برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به گفتوگو نشست. میر حاتمی به شبکه الجزیره گفت: ایران آماده امضای معاهدات نظامی و امنیتی با کشورهای حوزه خلیج فارس در راستای حفظ ثبات و امنیت منطقه است. وی سازش کشورهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی را تهدید مستقیمی برای امنیت منطقه و خلیج فارس دانست و افزود: «هر تهدیدی از جانب اسرائیل که از مبدأ خلیج فارس باشد، فورا با پاسخ روشن و مستقیم مواجه خواهد شد.» وزیر دفاع در خصوص جنگ قرهباغ کوهستانی نیز گفت که ایران هیچ زمانی مرز و خاک خود را برای انتقال سلاحهای روسی به ارمنستان به کار نگرفته و این مسائل صرفا اتهام است.
کنایههای سنگین عباس عبدی به حملهکنندگان به روحانی
عباس عبدی در یادداشتی به حملات علیه رئیس جمهور واکنش نشان داد. اصولگرایانی که تا حد خواهان اعدام و اثبات خیانت او جلو رفتهاند و هیچ دادگاهی هم از آنان سوال نمیکند به چه چیزی جز خودشان حمله میکنند؟ این حمله به کل سابقهای است که از آن میخواهید دفاع کنید. این حمله به ساختاری است که او بر اساس ضوابط آن برآمده است. این حمله به مردمی است که به درخواست خودتان پای صندوق رای آمدند و آنان را حداقل در سخن ارج مینهید. این حمله به ساختاری است که نمیتواند بر عملکرد مسئولان خودش نظارت کافی و موثر داشته باشد. این حمله به تشخیص شورای نگهبان است که دروازه ورود به حکومت در این سطح است. این حملات هیچ یک به اصلاحطلبان نیست و نخواهد بود. چون اصلاحطلبان به همه این موارد گفته شده، نقد دارند و مشارکت انتخاباتی آنان نیز مشروط است. حداکثر انتقاد به اصلاحطلبان این است که چرا به فرآیند انتخاباتی موجود اعتماد کرده و تن دادند. پس این حملات شما علیه روحانی، ببخشید، تف سربالاست که مثل بومرنگ عمل کرده و اعتبار و کارایی تمام موارد گفته شده را نقض و رد میکند. حالا فرض کنیم که این حملات علیه خودتان نباشد، چه فایدهای دارد؟ اینکه او تا 9 ماه دیگر هست و تمام میشود، شما میمانید و وضعیتی که قادر به انجام کوچکترین اصلاحی هم در آن نیستید. شاهدش مجلس فعلی است. قویترین شما طی 1384 تا 1392 آمد، چه کرد؟ جز اینکه الان مثل استخوان در گلویتان گیر کرده و علیه سیستم شده است؟ جز اینکه صدها میلیارد دلار پول نفت را گرفت، روزی که رفت جز سیاهی و بدبختی اثری از خود نگذاشت؟
خباز: غیر از عارف و جهانگیری هم کاندیدا داریم
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی: اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ از ادعاهای بزرگ بپرهیزند. اصلاحطلبان دو آرزو دارند؛ یکی اینکه انتخابات پرشور و دشمن شکن برگزار شود. آرزوی دوم این است که کاندیدای ما رأی بیاورد. بیتوجهی به محرومان برای رئیس جمهور نقص است. کاندیدای ریاست جمهوری باید اول ایده و مانیفست خود را مشخص کند. چنددستگی در جریان اصلاحات وجود ندارد؛ اما این به معنی نبودن اختلاف سلیقه در طیف اصلاحطلب نیست. برخی دوستان به خاطر رفتارهایی که در دولت روحانی و مجلس دهم اتفاق افتاد، دلخورند و فهرست اشتراکی را به صلاح نمی دانند و معتقدند یا باید کاندیدای اصلاح طلب داشته باشیم یا اصلاً حضور پیدا نکنیم.
نوید محمدزاده هم کرونا گرفت!
نوید محمدزاده بازیگر سینما با انتشار تصویری در صفحه شخصیاش در اینستاگرام از ابتلای خود به کرونا خبر داد و برای این بیماری خط و نشان کشید! محمدزاده که در سریال «قورباغه» تازهترین محصول شبکه نمایش خانگی ایفای نقش کرده، در ماههای گذشته با حضور در چندین پروژه سینمایی روزهای شلوغی را از سر گذرانده است. /خبر آنلاین