در بسته خبری امروز «تابناک» تیترهایی مانند مرعشی: مذاکرات از دولت روحانی گذشت / آیتالله علوی گرگانی: ربا با اسامی مختلفی از جمله دیرکرد در جامعه وجود دارد / درخواست جبهه اصلاحطلبان از رئیس قوه قضائیه و... را میخوانید.
واکنش جنیدی نسبت به پیشنهاد حضور در دولت سیزدهم
معاون حقوقی رئیسجمهور توضیحاتی درباره دیدارش با رئیسجمهور منتخب داد. لعیا جنیدی در گفتوگو با ایلنا، درباره دیدارش با سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور منتخب که این روزها از سوی اعضای دولت انجام میشود، گفت: من در دیداری که داشتیم، به ایشان توضیح دادم که در این دولت در چارچوب اجرای قانون اساسی چه اتفاقاتی افتاده و چه هشدارها و گزارشهایی نوشته و چه لوایحی برای قانون به ویژه فصل سوم قانون تنظیم، طراحی، ارائه شده است که باید پیگیری شود.
معاون حقوقی رئیسجمهور ادامه داد: به ایشان توضیح دادم در دعاوی مهم حفاظت از انفال اموالعمومی، جنگلها، دریاها، دریاچهها و تالابها چه خدمات و کارهایی انجام شده است و از ایشان خواستم حتماً به این مطالب توجه کنند تا پیگیری شود، به ویژه به منابع طبیعی ما و دعاویی که ترک کردیم و مشکلاتی که با وقف منابع طبیعی ایجاد شده بود، اشاره کردم. وی خاطرنشان کرد: در رابطه با تنقیح قوانین و مقررات به ویژه کسب و کار که هیچ وقت در نظام حقوقی ما به انجام نشده است، ما قوانین و مقررات و مصوباتی در هیات وزیران به جز آن تفاهم نامهای که با مجلس نوشتیم، پیش میبریم. جنیدی تاکید کرد: در تنقیح مقررات به طور مثال آمدیم حوزه کسب و کار را مقدم کردیم.
خواسته فعال اصلاحطلب از پیشکسوتان جریان اصلاحات
یک چهره سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: نباید انکار کرد که برخی نیروهای سیاسی اعتقاد و اعتنایی به حضور موثر و غیر ویترینی جوانترها در عرصه سیاست ندارند. من منکر این نیستم برخی از مسن ها از حضور جوان ترها تنها جنبه ای زینتی و ویترینی را می پسندند، ولی مجبور خواهند شد به تغییر و تحولات نسلی تن بدهند.«حسین نقاشی»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفت و گو با برنا در رابطه با الزام جوانگرایی در جریان اصلاحات اظهار کرد: فعالیت سیاسی و کار در حوزه گفتمان سیاسی و تشکیلات سیاسی مثل کار اداری نیست که بتوانیم بگوییم سن بازنشستگی دارد و مثل مدیریت نهادها و دستگاه ها و وزارتخانه هاست و نمی توان برایش حدی در نظر گرفت و محدودیتی برای افراد ایجاد کرد و مثلا گفت اگر افراد به 70 سال رسیدند، دیگر امکان گفتمان سازی در عرصه مسائل نظری سیاست و یا حضور در ارکان تشکیلاتی یک سازمان سیاسی را ندارند.
او افزود: این مساله را نمی توان به این صورت و به این ترتیب شامل محدودیت سنی کرد و در حقیقت به این صورت اصلا امکان پذیر نیست ولی آنچه موجب دغدغه است این که چه در حوزه گفتمان سازی و چه در مباحث نظری، عالم سیاست و چه در موقعیت ها و جایگاه های حزبی و یا سازمان های سیاسی باید جوانترها در کنار کسانی که از سابقه بیشتری برخوردارند، قرار بگیرند و از تجارب آنها استفاده کنند و با علمی که دارند و علم دانشگاهی مرتبط در این حوزه ها و یا تجارب سیاسی خود در این سن در کنار بزرگترها و افرادی در سنین بالاتر قرار بگیرند و به نوعی بالندگی برسند.
انتقادات روحانی اصلاحطلب از نهاد اجماعساز اصلاحطلبان
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: نهاد اجماع ساز نه تنها انسجامی ایجاد نکرد، بلکه موجب تفرقه هم شد. اگر انسجام بود، چرا یک عده گفتند رای ندهید یک عده گفتند، ما کاندیدا نداریم و یک عده گفتند بروید به آقای همتی رای بدهید. این چه اتحادی بود؟ «ناصر قوامی»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفت و گو با برنا در خصوص چالش های پسا انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: برای اصلاح طلبان زمینه انسجام و اتحاد بهتر فراهم شده است. در دولت آقای روحانی یک عده ای اصلاحات را برای خاطر رفتن در پست ها، مقامات و گرفتن موقعیت ها می خواستند که گاهی به این موقعیت ها دست پیدا نمی کردند و گاهی هم که می رسیدند، خوب عمل نمی کردند که این از جمله مشکلات اصلاح طلبان در این دوره هشت ساله آقای روحانی بود.
او افزود: حالا اصلاح طلبان یک دست شدند و در بین اصلاح طلبان دیگر هیچ کسی نیست که سهم خواهی کند یا پشت سر پست و مقامی باشد، چون می داند که دیگر به آن نمی رسد. من فکر می کنم که زمینه برای اتحاد و انسجام اصلاح طلبان و بازسازی موقعیت و پایگاه اجتماعی آنها فراهم شده که مدت ریاست آقای رئیسی، دوران خوبی است. یک دست شدن قوا زمینه خوبی برای اتحاد و انسجام اصلاح طلبان فراهم کرده است، چون الان کسی نیست که ادعا کند چرا من به جایی نرسیدم.
حجت الاسلام قوامی در خصوص برخی اظهارات مبنی بر اتمام نقش نهاد اجماع ساز عنوان کرد: من فکر می کنم نهاد اجماع ساز نقش آن چنانی نمی تواند داشته باشد و باید به صورت آزاد، اصلاح طلبان در هر شهرستان و استان کار کنند، چون این نهاد با دموکراسی برقرار نشده و چند نفری در تهران به عنوان سران احزاب نشستند و تعیین تکلیف کردند، حضور احزاب در استان ها و شهرستان ها صفر است. برای مثال یک نفر در تهران نشسته که آقای کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران است و در قزوین هم یک نفر را گذاشتند و هیچ پایگاه و هیچ فعالیتی هم ندارند و نهاد اجماع ساز یک نهاد خیلی مهمی نیست.
اختیارات رئیسی در مذاکرات هستهای بیشتر از روحانی است؟
محمد سلامتی از چهره های سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که موضوع حل وفصل مساله هسته ای در محدوده سیاست های کلی نظام قرار گرفته و از حدود اختیارات دولت خارج شده است.محمد سلامتی از چهره های سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این که بعضی ها می گویند ممکن است قدرت و اختیارات رییسی در مذاکرات هسته ای بیشتر باشد، آیا به نظرتان چنین چیزی ممکن است یا خیر، گفت: همانطور که رهبری گفته، دیپلماسی و سیاست خارجی فقط در وزارت خارجه و دولت نیست. چون موضوع حل وفصل مساله هسته ای در محدوده سیاست های کلی نظام قرار گرفته و از حدود اختیارات دولت خارج شده، لذا به نظر من، موضوع قدرت و اختیارات جدید برای ریاست جمهور در این زمینه موضوعیت ندارد.
پیشبینی هشدار دهنده مسعود نیلی در حضور رئیسی
مسعود نیلی اقتصاددان برجسته در حضور ابراهیم رئیسی یک پیش بیش بینی هشدار دهنده داشت:ا قتصاد ایران در آستانه وقوع یک شرایط تورمی شدید غیرقابل کنترل است.به گزارش روابط عمومی دفتر رئیس جمهور منتخب، در نشست سه ساعته ابراهیم رئیسی رئیس دولت آینده با مسعود نیلی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف به ارائه دیدگاه های خود پرداخت.در این نشست، مسعود نیلی خطاب به ابراهیم رئیسی گفت: در مواجهه با مشکلات و چالش های اقتصادی پیش روی، چهار سوال باید طرح شود.
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، با طرح این چهار سوال که مشکل چیست، دلایل بروز آن چیست، راهکارهای رفع مشکل کدامند و از کجا باید شروع به حل مشکل کرد، اظهار داشت: در حال حاضر اقتصاد ایران با شش مشکل اولویت دار روبه رو هستند.این اقتصاددان تامین مالی، تامین انرژی، تامین خدمات و بودجه عمومی، خدمات اجتماعی و نظام مبادله با دنیا را شش مشکل اولویتدار کشور دانست و افزود: کارکردهای این زنجیره در حال حاضر به طور کامل مختل است. نیلی پیش بینی کرد: اقتصاد ایران در آستانه وقوع یک شرایط تورمی شدید غیرقابل کنترل است.
پیشنهاد یک اصولگرا به رئیسی برای تشکیل کابینه
عضو حزب موتلفه گفت: در میان عامه مردم توجه چندانی به سن و سال کابینه نیست. برای عموم مردم، دستگاه اجرایی کارآمد مهم است که میتواند اعضای آن از سنین مختلف باشند. حمیدرضا ترقی، عضو حزب موتلفه اسلامی درباره ضرورتهای بهرهگیری کابینه سیزدهم از متولدین دهه ۶۰ گفت: دولت رئیسی بر اساس شاخصهای مقام معظم رهبری، باید جوانان حزباللهی و انقلابی با روحیه جهادی را در کابینه و دولت به کار بگیرد؛ این روحیه چه در دهه شصتیها باشد و چه در دهه هفتادیها مهم نیست، اما به طور طبیعی متولدین دهه ۶۰ که الان ۴۰ سال را رد کردهاند و از نظر تخصص و تجربه نیز از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، میتوانند نقش بسزایی در این شرایط کشور در مدیریتهای اجرایی ایفا کنند.وی با اشاره به اولویت کارآمدی و تجربه در انتخاب کابینه برای عبور از بحرانهای کنونی گفت: در میان عامه مردم توجه چندانی به سن و سال کابینه نیست. برای عموم مردم، دستگاه اجرایی کارآمد مهم است که میتواند اعضای آن از سنین مختلف باشند. عناصر کارآمد که روحیه جهادی و انقلابی دارند بهترین انتخابها برای شرایط امروز کشور هستند اما بیشک نسل جوان و به ویژه متولدین دهه ۶۰ امروز مطالبه استفاده از توان آنها در مدیریت کشور را دارند و قطعا نشاط، توان، تخصص و خلاقیت آنها میتواند برای کشور کارگشا باشد.
آیتالله علوی گرگانی: ربا با اسامی مختلفی از جمله دیرکرد در جامعه وجود دارد
آیت الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید گفت: متاسفانه ربا با اسامی مختلفی از جمله دیرکرد در جامعه وجود دارد و دستگاه قضایی باید با تمام توان در رفع این آسیب تلاش کند. وی در دیدار حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه با آرزوی موفقیت برای وی در این مسئولیت مهم، با بیان این که انتظار داریم دستگاه قضا ربا را از جامعه حذف کند، گفت: متاسفانه ربا با اسامی مختلفی از جمله دیرکرد در جامعه وجود دارد و دستگاه قضایی باید با تمام توان در رفع این آسیب تلاش کند. وی ضمن تاکید بر رفع هر چه سریعتر این مشکل خاطرنشان کرد: در روحیات رئیس جدید دستگاه قضا میبینیم که در حد توان این مشکل را بتواند مرتفع کند. این مرجع تقلید در پایان سخنانش به اجرای طرح تحول قضایی اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح شاهد موفقیت روز افزون دستگاه قضایی خواهیم بود.
کانون انبوهسازان: قطع برق کارخانجات، سیمان را کمیاب کرد
فرشید پورحاجت درباره افزایش قیمت مصالح ساختمانی خصوصاً سیمان و میلگرد در روزهای اخیر، با بیان اینکه قیمت سیمان برای انبوهساز کمرشکن شده است، گفت: یک سال است که انبوهسازان نسبت به وجود دلالان در بازار سیمان و فولاد هشدار میدهند، ولی هیچکس توجه نمیکند.دبیر کانون سراسری انبوهسازان با اشاره به قطع برق صنایع سیمان و تعطیل شدن برخی کارخانجات سیمان یادآور شد: یک هفته است که سیمان در بازار نایاب شده و اگر کسی بتواند سیمان از عامل فروش تهیه کند، ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان برای هر پاکت میپردازد.
روایت ناطق نوری از آوردن محتشمیپور به وزارت کشور با ماشین زرهی
ناطق نوری به مناسبت چهلمین روز درگذشت محتشمیپور: بعد از انقلاب ایشان با امام به تهران آمدند و به اعتبار سوابقی که با هم داشتیم، سلام و علیک معمولی داشتیم تا دورانی که بنا شد ایشان بعد از من وزیر کشور شود. ایشان به اعتبار رفاقتی که داشتیم به من زنگ زد و شاید برای اولین و آخرین بار تا امروز چنین حادثه ای در جمهوری اسلامی رخ داده است. ایشان بعد از اینکه در مجلس رأی آورد و به عنوان وزیر انتخاب شد، شب به من زنگ زد که من فردا می خواهم به وزارت کشور بروم؛ چه کار باید بکنم؟ من به ایشان گفتم راهش این است که فردا صبح صبحانه به منزل ما بیایی، با هم صبحانه بخوریم و بعد هم من ماشین زرهی(ضد گلوله) دارم و با ماشین زرهی خودم شما را به وزارت کشور می برم و خودم هم معرفی تان می کنم. شاید نمونه دومی در جمهوری اسلامی سراغ ندارید که وزیر بعدی را خود وزیر قبلی ببرد و معرفی کند. آقای محتشمی صبح به منزل ما در خیابان فخرآباد آمد و بعد از صبحانه با هم به وزارت کشور رفتیم. آقای آخوندی معاون سیاسی و امنیتی و آقای پورنجاتی مدیرکل سیاسی بودند. همه معاونین و مدیران کل را جمع کردیم و یک گزارش کار اجمالی خودم به ایشان دادم که وزارت کشوری که تحویل شما می شود، ارتباطش با دستگاه های مختلف امنیتی، اطلاعاتی، وزارت خارجه و جاهای دیگر این طور است و یادم هست این جمله را هم با خنده و شوخی گفتم ما از همه دستگاه ها طلب داریم و بدهکار هیچ دستگاهی نیستیم و این مدیران و معاونین در خدمت شما هستند.
فوت ۷۷ کودک بر اثر کرونا فقط در یک بیمارستان
رییس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید گفت: کودکان بیشتر ممکن است به ویروس کرونای دلتا مبتلا شوند و به تبع آن در زنجیره انتقال هم قرار میگیرند و به راحتی میتوانند بیماری را به دیگران نیز منتقل کنند.کریمی رییس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید با بیان اینکه کرونا میتواند در کودکان هم منجر به بیماری شدید و حتی مرگ و میر شود، گفت: در یک سال و نیم گذشته یعنی از زمان آغاز پاندمی کرونا تاکنون ۷۷ مورد مرگ در کودکان ناشی از کرونا در بیمارستان مفید داشتیم که البته ۹۲ درصد آنها یک بیماری زمینهای داشتند، اما ۸ درصدشان بیماری زمینهای نداشتهاند.
وزیر بهداشت: کسی گوش به حرف نمیدهد
سعید نمکی در گفت وگو با ایسنا در حاشیه بازدید سرزده از مرکز واکسیناسیون ایرانمال در غرب تهران، اظهار کرد: به دلیل عدم رعایت پروتکلها بسیار نگرانیم، همکاران در بخش سلامت بسیار تحت فشار هستند. وی تاکید کرد: عدم رعایت پروتکلها ما را گرفتار کرده است و اگر رعایت رعایت نکنند گرفتارتر خواهد کرد. وزیر بهداشت افزود: وقتی جایی را قرمز اعلام میکنیم، گویی شرایط آبی است و کسی گوش به حرف نمیدهد. نه مردم عزیز، مردم همیشه همراه بودند و ما از باقی بخشها که باید کمک مان کنند انتظار داریم که بیشتر از این کمک کنند و ما را در این معرکه تنها نگذارند. نمکی در خاتمه درباره تکلیف بازگشایی مدارس با توجه به خیز پنجم کرونا و سفرهای تابستانی احتمالی هموطنان، گفت: بازگشایی مدارس اکنون قابل پیش بینی نیست، امیدواریم بتوانیم با واکسیناسیون معلمان به عنوان یک گروه آسیب پذیر و رعایت پروتکلها بتوانیم مدارس را باز نگه داریم، امیدواریم.
واکنش ظریف به ماجرای ادعای آدمربایی ایران در آمریکا
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی به اتهامزنی اخیر آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد. ظریف در اشاره به دست داشتن عوامل آمریکایی در ترور رئیسجمهور هائیتی و تلاشی مشابه علیه رئیسجمهور ونزوئلا نوشت: افراد مسلح وابسته به آمریکا برای ترور رهبران در ونزوئلا و هائیتی در خاک آمریکا طرحریزی میکنند، در حالی که دولت آمریکا فعالانه روابط مجرمانه خود را با متهم کردن دیگران به عملیاتِ آدمربایی به وضوح مضحک و کودکانه پرورده شده، مخفی میکند. وی در پایان تاکید کرد: پیش از متهم کردن دیگران به وضعیت خودتان بپردازید.
ذوالنور: بانیان برجام باید از مردم عذرخواهی کنند
مجتبی ذوالنور: آقای ظریف در پایانبندی این گزارش «اگر»هایی را مطرح کرده است. به عنوان مثال در این گزارش گفته شده؛ «اگر به سمت غرب شیفتگی حاصل نمیشد»، «اگر دوستانمان را ناراحت نمیکردیم» اگر فلان، اگر فلان، اگر فلان ... سوال این است که چه کسی باید این اقدامات را انجام میداد؟ مجلس شورای اسلامی باید میرفت و با چین و روسیه ارتباط برقرار میکرد؟ مگر این مجلس شورای اسلامی بود که رفت و با غرب ارتباط برقرار کرد؟ یا این که مگر سپاه و یا بنیاد شهید به سمت غرب رفت و چین و روسیه را رها گذاشت؟ مگر سکاندار این عرصه وزیر امور خارجه نبود؟ این اگرها درباره چه کسی است؟ نکته دیگر این است که اگر برجام در دولت دوم آقای روحانی به توافق ختم میشد این جا ممکن بود که برخی مسئولین بعدها بتوانند فرافکنی کنند و بگویند ما نیمه راه را طی کردیم، اما دولت بعدی آمد و برجام را ادامه نداد، اما ما دیدیم که در دو سال اول دولت آقای روحانی، مذاکرات برجام آغاز شد و شش سال هم این توافق به اجرا درآمد، سوال این است که چرا این اتفاق رخ داد و مسئولین این اتفاقات را قرار است به گردن چه کسی بیندازند؟ بنابراین دولت همان دولت بوده و تیم مذاکره کننده و دستگاه دیپلماسی هم همان دستگاه دیپلماسی بوده که از همان ابتدای دولت فعالیت کرده است. با این حال سوال این است که در این مقطع چه کسی مقصر کار است؛ بنابراین اگر ما از مردم عادی کوچه و بازار و از تجار، بخش خصوصی و صنعتگرانمان، و یا از سیاسیون و یا از خود آقای روحانی سوال کنیم که ماموریت برجام غیر از بحث رفع تحریمها، چه بوده؟ و اینکه آیا تحریمها رفع شده است و یا خیر؟ حتما کسی پیدا نمیشود که بگوید تحریمها رفع شده است؛ لذا کسی که باید بیشترین طرفداری را از برجام داشته باشد، شخص آقای رئیس جمهور است، اما ما میبینیم که ایشان هم بارها گفته است که در طول تاریخ این حجم از تحریم را نداشتهایم؛ بنابراین، برجام موفق نبوده و آقایان به جای این که بیایند و این اگرها را مطرح کنند باید خیلی شجاعانه و صادقانه به مردم بگویند: دولتی که متکفل این امور بود نتوانست کاری انجام دهد. بنده معتقدم مسئولین باید پیرو عدم اجرای توافق برجام از مردم عذرخواهی کنند و پاسخگوی این حجم از مشکلات مردم باشند.
خیابانخوابی ایرانیها در ارمنستان به امید واکسن زدن
تصویری که میبینید، مربوط به ایرانیانی است که به امید واکسن زدن راهی کشور ارمنستان شدهاند. گفته میشود تعداد زیادی از ایرانیها تا وقتی نوبت واکسنشان برسد، در خیابانها میخوابند. این تصویر، بازتاب زیادی در شبکههای اجتماعی داشته است. در حالی که تاکنون تنها حدود ۷ درصد از مردم ایران واکسن کرونا را دریافت کردهاند و واکسیناسیون به کندی در کشور پیش میرود و بسیاری از مردم برای واکسنزدن راهی کشورهای دیگر ازجمله ارمنستان شدهاند، سعید نمکی وزیر بهداشت امروز در بازدید از مراکز واکسیناسیون تهران گفت: «اکثر مردم ایران از سرعت واکسیناسیون راضی هستند.»/همشهری
گزارشهایی از اعتراض مردم خوزستان
خبر گزاری فارس گزارشی از اعتراض مردم در خوزستان منتشر کرده و در بخشی از آن آمده است: در پی مشکلات بیآبی در خوزستان، مردم با برگزاری تجمعاتی در برخی شهرها خواستار رسیدگی به این مشکل و تامین حقآبه رودخانهها شدند.مشکل کمآبی رودخانههای خوزستان به ویژه کرخه در روزهای اخیر منجر به بروز مشکل کمبود آب کشاورزی و آب شرب در مناطق روستایی شد. در حمیدیه، شادگان، سوسنگرد و منطقه زرگان اهواز تعدادی از اهالی با اعلام نارضایتی از وضعیت موجود، نسبت به عدم تامین حقآبه تالابها و رودخانهها وهمچنین پروژههای انتقال آب کارون ابراز نگرانی کردند. همچنین چندین جوان در برخی از جادهها در ماهشهر، کوت عبدالله، خرمشهر و ملاثانی اقدام به آتش زدن لاستیک و بستن جاده کردند که عبور و مرور خودروها برای دقایقی مختل شد؛ اما با حضور نیروهای انتظامی بدون هر گونه درگیری اکنون ترافیک در همه جادهها روان شده است.
علم الهدی: مجلس شر برجام را کند، تشکر میکنم
امام جمعه مشهد گفت: به عنوان تشکر از خادمان ملت، از مجلس شورای اسلامی تشکر میکنیم که شر برجام را کندند و امید است پای این قانون بایستند و مسئولان آینده کشور پای موعظههای پیامبر گونه رهبری باشند؛ پس از این مسئولان اگر بخواهند برجام را ادامه دهند، باید گوش به حرف مقام عظمای ولایت و مجلس شورای اسلامی باشند.
درخواست جبهه اصلاحطلبان از رئیس قوه قضائیه
جبهه اصلاحات ایران در بیانیهای ضمن انتقاد از مفاد آییننامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری از رئیس قوه قضائیه درخواست کرد تا دستور توقف اجرای آن را صادر کند. آییننامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری که اخیراً در قوه قضائیه به تصویب رسیده، باعث انتقاد بخش زیادی از وکلا و فعالان حوزه قضایی در کشور شده است. این موضوع در بیانیهای از جانب جبهه اصلاحطلبان ایران نیز به نقد گذاشته شده است.محمود صادقی، نماینده سابق مجلس و عضو جبهه اصلاحطلبان با به بیانیه این تشکل سیاسی درباره آییننامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری اشاره کرد و گفت: در این بیانیه ضمن انتقاد از این اقدام قوه قضائیه از رئیس این قوه درخواست شده است تا دستور توقف هرچه سریعتر اجرای این آییننامه را صادر کنند.
مرعشی: مذاکرات از دولت روحانی گذشت
مرعشی: به هر حال دولت آقای روحانی نتوانست موافقت آن کمیته تطبیق که از سوی رهبری تعیین شده باشند را جلب کند و از آن عبور کند؛ بنابراین از دولت آقای روحانی گذشت. اینکه می گوییم از دولت آقای روحانی گذشت، بدین معنا که شش ماه از سال ۱۴۰۰ را از دست دادیم و نتوانستیم نفت بفروشیم، ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسی مان را تامین کنیم، نتوانستیم نیازهای بودجه ای را تامین کنیم و این به معنای فشار بیشتر به مردم و اقتصاد کشور بود. اکنون مذاکرات به دولت آقای رئیسی رسید. این مساله بستگی دارد همانطور که گفتم شرایط آماده است، دولت می تواند بر پایه گفت و گوهایی که در دولت روحانی انجام شده است، با اصلاحات جزئی جلو ببرد و یا می تواند در این باره سخت گیری کند.
احمد توکلی به رئیسی: کارت هوشمند غذا بین مردم توزیع کن
حمد توکلی از رئیس جمهور منتخب خواست، کارت هوشمند غذا، دارو و درمان و آموزش بین مردم توزیع کند. احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در نشست اقتصادی با ابراهیم رئیس جمهور منتخب اظهار کرد: سی سال است هر چه اجرا شده فقط وضعیت را بدتر کرده است. او از رئیس جمهور منتخب خواست در اولین اقدام کارت هوشمند غذا، دارو و درمان و آموزش بین مردم توزیع کند تا اندکی فشارها از روی مردم کاسته شود.