رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

بیشتر بازداشتی‌ها در اتفاقات اخیر آزاد شدند

یک عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از سفر هیاتی از این کمیسیون به زاهدان خبر داد و درباره تعداد بازداشتی ها در ناآرامی‌های اخیر گفت: با توجه به اینکه اکثرا اولین بار بود که در صحنه حضور داشتند، آن‌ها با هماهنگی دستگاه‌های اطلاعاتی، انتظامی و قضایی با اخذ تعهد آزاد شدند.
کد خبر: ۱۱۴۳۲۰۵
|
۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵ 02 October 2022
|
4338 بازدید
                              بیشتر بازداشتی‌ها در اتفاقات اخیر آزاد شدند

به گزارش «تابناک» ایسنا، یعقوب رضازاده در توضیح علت سفر هیاتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: روز گذشته در هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس تصمیم گرفته شد که برای بررسی وقایع و حوادث زاهدان هیاتی از کمیسیون به زاهدان سفر کند. در این سفر دیدارهایی با اعضای شورای تامین، استاندار سیستان و بلوچستان و آقای مولوی عبدالحمید صورت می‌گیرد.

وی توضیح داد: این هیات مسایل امنیتی را بررسی می‌کند، البته با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی امنیت کامل در ۱۸۰۰ کیلومتر مرزهای مشترک با افغانستان و پاکستان برقرار است و مشکل خاصی وجود ندارد؛ اتفاق در زاهدان هم توسط تعدادی از عوامل نفاق و دشمن رخ داد که با استفاده از پوشش نمازجمعه و به صورت مسلحانه به مردم عزیز و اماکن شهرستان حمله مسلحانه کرده و ۴ نفر از نیروهای سپاهی و بسیجی و انتظامی به شهادت رسانده و تعدادی از مردم بیگناه جان خود از دست دادند.

این عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: با توجه به حمایت امروز مجلس از فرماندهی کل نیروی انتظامی و عزیزان بسیج و اطلاعاتی و انتظامی کشور، امیدواریم هر چه سریعتر عوامل نفوذی دشمن خودشان را تسلیم و معرفی کنند که در غیر این صورت با برخورد شدید دستگاه‌های انتظامی و امنیتی مواجه خواهند شد.

رضازاده درباره تعداد بازداشتی ها بعد از اعتراضات و ناآرامی های اخیر گفت: آمار دقیقی از تعداد بازداشتی‌ها ندارم اما با توجه به اینکه اکثرا اولین بار بود که در صحنه حضور داشتند، با هماهنگی دستگاه‌های اطلاعاتی، انتظامی و قضایی با اخذ تعهد آزاد شدند اما تعدادی که دست‌شان به خون نیروهای انتظامی آلوده شده و اموال مردم را از بین بردند، باید منتظر قانون و برخورد سیستم قضایی باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟