به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیتالله جواد مروی در پایان درس خارج فقه خود با با تسلیت ایام فاطمیه و بیان نکاتی در این زمینه و با اشاره به لزوم روشنگری نسبت به حوادث اخیر اظهار کرد: کسانی که موفق بر تبلیغ هستند واقعا با زبان درست و استدلالی مردم را به خطرات و حوادث کشور توجه دهید، اعتقاد من این است که چنانکه مردم هم نشان دادند وقتی احساس کردند این حرکت اغتشاش است نه اعتراض مردم، همراهی نکردند. جمع زیادی از مردم ممکن است از عملکرد حکومت نارضایتی داشته باشند، اما به جهت حفظ کشور همراهی نکردند. این برای مردم تبیین شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: ضمن اینکه اعتراض بهجا است و قانون اساسی اعتراض به حاکمیت را مشروع میداند و کسی مانع نمیشود اما وقتی تبدیل به اغتشاش شود سلطنتطلبها، چهرههای سیاه منافق و عملههای صهیونیستها و تجزیهطلبها میداندار میشوند و دستور به اغتشاش میدهند باید به مردم توجه داد که اگر بخواهید از تمامیت ارضی این کشور دفاع کنید الان وقت دفاع است. این ربطی به اقتصاد و سیاست ندارد.
مروی با بیان اینکه بارها تاکید کردهام دوستان به تبلیغ رودررو و همراهی با جوانها و نوجوانها توجه کنند، افزود: اگر بخواهیم حرکتی ادامه پیدا کند، باید در مسیر این حرکت، همراهی جوانان را داشته باشیم. بعضی مطالب را شاید روی منبر نمیشود گفت، اما باید محور اصلی فعالیت ما پای منبر باشد نه روی منبر، برای جذب افکار جوانان به مکتب باید مراوده و گفتوگو با جوانان داشته باشیم. خطیب روی منبر مطالبی را که به ذهنش مفید میرسد آماده می کند، اما نمیداند چه در ذهن مردم میگذرد و این مطالب چه میزان برای آنان مفید است، پس مهم گفتوگوی پای منبر است.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه خطاب به وعاظ و خطیبان مساجد، ادامه داد: اولا بشنوید که شنیدن مهم است. همیشه متکلم وحده بودن فایده ندارد. دستاورد هر سفر را اگر میخواهید محاسبه کنید این است که چند رفیق جوان پیدا کردید که به حرف شما دل بدهند. اگر به این مسئله توجه کنیم و مهارت کیفی ارتباط گیری را یاد بگیریم تبلیغ بسیار مؤثری خواهیم داشت.
وی با اشاره به سفر ایام محرم خود به استرالیا یادآور شد: در این سفر مثل همیشه دیدم اگر به جوانها میدان داده شود، آماده پذیرش هستند. البته جوان حرف دارد، شبهه دارد، سوال دارد، نباید عصبانی شویم بلکه باید سخنش را بشنویم. همینکه کسی به شما اقبال کرد ارزش دارد. جوانی از نسل دوم مهاجران به استرالیا که انبوه انواع افکار در ذهنش هست آمد حرفهایش را زد، برخی اخم میکردند اما گفتم بگذارید هر چه میخواهد بگوید. بعد چند جلسه جوری شد که الآن دائم پیام میدهد که من امتحانات مهندسی معماریام را دادم و میخواهم طلبه شوم؛ به دنبال گمشدهام هستم که در طلبگی است، بگویید چگونه اقدام کنم.
مروی تاکید کرد: باید قدرت تحمل را بالا ببرید، البته باید مطالب بنیادی علمی داشته باشید، انسان باید بتواند پاسخ دهد، بسیاری از عصبانیتها عاملش نداشتن مطلب و نداشتن دانش لازم است.