با تحولات منطقه و جهان

تصویب ۲ طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا/ گشت زنی ناوهای روسیه و چین در اطراف آب های ژاپن/ جلسه امنیتی کابینه اسرائیل درباره حزب الله و جبهه لبنان/ حمله پهپادی ترکیه به شمال سوریه

تصویب ۲ طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا، گشت زنی ناوهای روسیه و چین در اطراف آب های ژاپن، جلسه امنیتی کابینه اسرائیل درباره حزب الله و جبهه لبنان، حمله پهپادی ترکیه به شمال سوریه و ادعای بایدن درباره احتمال توافق عربستان و اسرائیل برای عادی سازی روابط از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۸۵۳۵۸
|
۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸ 29 July 2023
|
5784 بازدید
|

تصویب ۲ طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا/ گشت زنی ناوهای روسیه و چین در اطراف آب های ژاپن/ جلسه امنیتی کابینه اسرائیل درباره حزب الله و جبهه لبنان/ حمله پهپادی ترکیه به شمال سوریه

بین الملل تابناک: تصویب ۲ طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا، گشت زنی ناوهای روسیه و چین در اطراف آب های ژاپن، جلسه امنیتی کابینه اسرائیل درباره حزب الله و جبهه لبنان، حمله پهپادی ترکیه به شمال سوریه و ادعای بایدن درباره احتمال توافق عربستان و اسرائیل برای عادی سازی روابط از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

تصویب ۲ طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا

کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه ۲ طرح را به تصویب رسانده که مورد حمایت لابی صهیونیستی آیپک است و خواستار تشدید تحریم‌ها علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران و همچنین نظردهی کنگره درباره هر گونه اقدام برای کاهش تحریم‌ها هستند. 

طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی طرح نخست «قانون بررسی کاهش تحریم‌های ایران» نام گرفته است. این طرح خواستار آن است که دولت آمریکا هیچ تحریمی را بدون مشورت با کنگره علیه ایران کاهش ندهد. طرح دوم خواستار تشدید تحریم‌ها علیه برنامه‌های پهپادی و موشکی ایران قبل از منقضی شدن محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل در اکتبر سال جاری میلادی است. 

کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان طرح نخست را با ۳۴ رأی موافق و ۱۶ رأی مخالف این طرح را به تصویب رساند و اکنون بایستی در میان کل قانونگذاران مجلس نمایندگان به رأی گذاشته شود. 

تصویب این طرح در صحن کلی مجلس نمایندگان- چنانچه این اتفاق رخ دهد- باز هم البته به معنای تبدیل شدن آن به قانون نخواهد بود. طرح‌های قانونی در آمریکا برای تبدیل شدن به قانون بایستی در هر دو مجلس نمایندگان و سنا به تصویب برسند و سپس توسط رئیس‌جمهور امضا شوند.

رئیس‌جمهور می‌تواند با استفاده از اختیارات قانونی خود برای وتوی یک مصوبه کنگره از تبدیل شدن آن به قانون جلوگیری کند. در صورت وتوی رئیس‌جمهور آن مصوبه به کنگره بازخواهد گشت و چنانچه دو سوم اعضای کنگره به شکستن وتوی رئیس‌جمهور رأی بدهند، بدون تأیید رئیس‌جمهور قانون خواهد شد. 

با آنکه انتظار می‌رود که طرح «بررسی کاهش تحریم‌های ایران» در مجلس نمایندگان به تصویب برسد برخی از قانونگذاران هم با آن مخالفت کرده‌اند. «گرگ میکس»، قانونگذار ایالات نیویورک به عنوان مثال روز چهارشنبه گفت که این طرح به توانایی دولت آمریکا برای پیشبرد دیپلماسی با ایران لطمه خواهد زد و تلاش‌ها برای کاستن از تنش‌ها با این کشور را تخریب خواهد کرد. 

تصویب این طرح در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان در حالی صورت گرفته که دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا تا کنون اراده‌ای برای رویگردانی از سیاست موسوم به فشار حداکثری علیه ایران از خودش نشان نداده است. این دولت، با آنکه ادعا می‌کرد قصد بازگشت به برجام را دارد تا کنون علی‌رغم برگزاری چندین دور مذاکره از انجام این کار خودداری کرد. 

مذاکرات برای رفع تحریم‌ها علیه ایران از سال گذشته دچار وقفه شد.  آخرین دور این گفت‌وگوها مردادماه سال گذشته در وین برگزار شد. به گفته کارشناسان، برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام، از زمان در دست گرفتن قدرت در کاخ سفید بوده است. 

کشورهای غربی از طریق به راه انداختن جنگ رسانه‌ای-تبلیغاتی طی ماه‌های گذشته در تلاش بوده‌اند مقاومت ایران برای پافشاری در خصوص منافع این کشور را بشکنند. 

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد.

در این میان، کنگره آمریکا که برخی از قانونگذاران آن تحت حمایت‌های مالی مستقیم لابی‌های حامی رژیم صهیونیستی قرار دارند از اصلی‌ترین عوامل پشت کردن دولت بایدن به مذاکرات بوده است. 

گرگ میکس در جلسه روز چهارشنبه بر سر طرح جدید گفت: «این خطر وجود دارد که توافق‌هایی که به دقت مذاکره شده‌اند در کنگره ایالات متحده در معرض اختلافات حزبی قرار بگیرند. چنین رویدادی برای من نگران‌کننده است.»

این نماینده کنگره آمریکا علاوه بر این تصریح کرد که چنین طرح‌هایی با اهدف گسترده‌تری که تحریم‌های ایالات متحده به دنبال آن هستند منافات دارند. 

او تأکید کرد: «تحریم‌ها قرار است اگر ما به اهدافمان دست پیدا کردیم رفع شوند. هدف تحریم‌های هسته‌ای ما تغییر حکومت در ایران نبود، صرفنظر از اینکه چقدر امیدمان را به این بسته باشیم که هدفش همین باشد. این تحریم‌ها برای آوردن آنها به میز مذاکره و گفت‌وگو با آنها بر سر پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته‌ایشان طراحی شده‌اند.»

اظهارات این قانونگذار آمریکایی بخشی از نگرانی‌های گسترده‌تری است که از بی‌اثر شدن تحریم‌ها در اثر وابستگی مفرط آمریکا به این تدابیر تنبیهی ناشی می‌شود. 

همین چند روز پیش مجله آمریکایی فارن‌پالیسی از توسل مفرط دولت واشنگتن به تحریم‌ها در مقابله با سایر کشورها انتقاد کرده و ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر یک پنجم اقتصاد دنیا به نوعی مشمول تحریم‌های آمریکا شده تصریح کرده ادامه این رویکرد زوال قدرت سیاسی و اقتصادی آمریکا را رقم خواهد شد.

مجله فارن‌پالیسی در یادداشتی با عنوان «عشق آمریکا به تحریم‌ها موجب زوال [قدرت] این کشور خواهد شد» تصریح کرده است: «تدابیری که برای تنبیه کردن کشورهای مستبد طراحی شده‌اند در حال از بین بردن همان نظم غربی هستند که این تحریم‌ها قرار بود حفظ کنند.»

بر اساس گزارش وزارت خزانه داری ایالات متحده این کشور تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۹۰۰۰ شخص، شرکت و بخش از اقتصاد کشورهای هدف را تحریم کرده است. در سال ۲۰۲۱ که  اولین سال ریاست جمهوری جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده بود دولت او ۷۶۵ مورد تحریم جدید در سراسر جهان اضافه کرده است.

در حال حاضر، ائتلاف رو به رشدی از کشورهایی که هدف  تحریم قرار گرفته‌اند به دنبال ایجاد تغییر در نظام مالی دنیا هستند. مجله فارن‌پالیسی بر همین اساس نوشت: «وقت آن رسیده در خصوص اینکه این تدابیر تنبیهی چطور در حال از بین بردن همان نظم غربی که آنها قصد حفظ آن را داشتند، تدبیری دوباره بکنیم.»

کیث سلف، نماینده جمهوری‌خواه در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان که طراح «قانون بررسی کاهش تحریم‌های ایران» است از اینکه دولت بایدن ممکن است کنگره را به هنگام توافق احتمالی با ایران نادیده بگیرد ابراز نگرانی کرده است. 

او گفت: «این طرح برای تأکید بر نقش مهم کنگره برای تصمیم‌گیری در خصوص این است که آیا تحریم‌ها تخفیف پیدا کنند یا نه و چه موقع این کار انجام شود.»

میکس در جلسه روز چهارشنبه خواستار اضافه شدن متممی به این طرح شده بود که از رأی‌گیری در کنگره بر سر رفع تحریم‌های ایران جلوگیری می‌کرد. اعضای مجلس نمایندگان اضافه شدن این متمم به طرح سلف را رد کردند. 

سلف گفت: «اضافه شدن این متمم در واقع باعث می‌شد که این طرح بی‌فایده و بی‌اثر شود.»

موازی این طرح در مجلس سنا آینده نامعلومی دارد.  ابتدا نمایندگان جمهوری‌خواه هم در مجلس نمایندگان و هم در مجلس سنا آن را معرفی کردند اما در سنا هنوز اقدامی برای پیشبرد آن صورت نگرفته است. 

طرح دیگری به نام «قانون مبارزه با جنایت» که خواستار تشدید تحریم‌ها علیه برنامه پهپادی و موشکی ایران قبل از انقضای محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل است  با حمایت نمایندگان هر دو حزب به تصویب کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان رسید. 

مایکل مک‌کال، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان گفت: «اگر محدودیت‌های سازمان ملل منقضی شوند ایران مجاز خواهد بود به صورت آزادانه این سلاح‌های مرگبار را در اختیار طرف‌های مستبد، جنایتکاران جنگی، نائبان تروریستی در سراسر دنیا قرار دهد.»

مطابق مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که حدود ۸ سال پیش برای تأیید برجام صادر شد  محدودیت‌های اعمال‌شده این سازمان در خصوص فعالیت‌های مربوط به موشک‌هالی بالیستیک ایران اکتبر ۲۰۲۳ منقضی خواهند شد. 

فعالیت‌های موشکی ایران تا قبل از این هم تناقضی با مفاد قطعنامه 2231 نداشته‌اند زیرا در این قطعنامه با ادبیاتی غیرالزام‌آور از ایران «خواسته شده» از کار بر روی موشک‌هایی که «برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای» طراحی شده‌اند، خودداری کند.

جمهوری اسلامی ایران همواره تأکید کرده هیچ‌یک از موشک‌های این کشور برای داشتن قابلیت حمل کلاهک طراحی نشده و بنابراین فعالیت‌های موشکی این کشور ممنوعیتی از نظر قطعنامه 2231 ندارد. با وجود این، همین محدودیت‌های توصیه‌ای علیه برنامه موشکی ایران هم طبق مفاد قطعنامه بایستی از اکتبر 2023 به طور کامل لغو شود.

گشت زنی ناوهای روسیه و چین در اطراف آب های ژاپن

وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد امروز شنبه ۵ ناوهای روسی و ۵ ناوهای چینی از تنگه سویا میان هوکایدو و ساخالین به سوی دریای اوختسک گذر کردند.

 وزارت دفاع ژاپن با اعلام اینکه حرکات این کشتی ها را با دقت زیرنظر گرفته و از نزدیک دنبال می کند افزود ۹ ناو در رزمایش مشترک در دریای ژاپن از ۱۸ تا ۲۳ ژوئیه (۲۷ تیر تا اول مرداد) شرکت کرده بودند.

سال گذشته میلادی نیز ناوهای جنگی روسیه و چین به گشتزنی اطراف آب های ژاپن پرداختند که منجر به انتقاد توکیو از این نمایش قدرت شد.

ناوشکن های شناور، ناوچه و کشتی های پشتیبانی روسی و چینی در حدود ۲۰۰ کیلومتری جنوب غربی جزیره ربون در هوکایدو دیده شدند که به سوی شرق حرکت می کردند.

جلسه امنیتی کابینه اسرائیل درباره حزب الله و جبهه لبنان

منابع صهیونیستی خبر دادند که قرار است بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی به همراه شماری از مسئولان عالیرتبه نظامی، اطلاعاتی و امنیتی این رژیم، یکشنبه آینده جلسه برگزار کنند که عنوان آن، حزب الله و جبهه لبنان است.

یارون آبراهام تحلیلگر مسائل سیاسی در شبکه۱۲ رژیم صهیونیستی خبر داد که این جلسه بنا به درخواست مسئولان سیاسی اسرائیلی برگزار می‌شود و در جریان آن، فرماندهان ارتش، وضعیت داخلی لبنان و مسائل مربوط به کرانه باختری فلسطین را برای نتانیاهو و مسئولان امنیتی این رژیم شرح خواهند داد.

به گفته آبراهام، چادرهای حزب الله و تحولات کرانه باختری که باعث شده بر بازدارندگی تل‌آویو در برابر حزب الله اثر گذاشته است، در این جلسه بررسی خواهد شد. هدف این جلسه همچنین بررسی تهدید روزافزون از جبهه شمالی در ماههای اخیر است و  ارتش صهیونیست هم جدول زمانی ارائه خواهد کرد و نشان خواهد داد که چگونه اعتماد به نفس سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله در پی این رخدادها افزایش پیدا کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی اوایل تیر ماه گذشته خبر دادند که نیروهای حزب‌الله در عمق ۳۰ متری فلسطین اشغالی دو چادر برپا کرده‌اند و «تکاوران رضوان» در این چادرها مستقر بودند.

موشه داویدوویچ رئیس انجمن روسا و مسئولان شهرک های صهیونیست نشین شمال فلسطین اشغالی گفت که شهرک‌نشینان اسرائیلی به خاطر نصب این چادرها، به شدت دچار نگرانی شده‌اند و وحشت زیادی را در میان آنان به وجود آورده است. وی خبر داد که ارتش رژیم صهیونیستی این چادرها را جمع‌آوری نکرده و این مسئله نشانگر این است که جبهه داخلی این رژیم، برای جنگ آماده نیست؛ کما اینکه ارتش صهیونیست، از نصب این چادرها توسط حزب الله جلوگیری نکرده است.

آبراهام در ادامه خاطر نشان کرد، ارتش صهیونیست به مسئولان سیاسی این رژیم خواهد گفت که احتمال درگیری در مناطق شمالی فلسطین، از سال ۲۰۰۶ بیشترین افزایش را داشته است. به گفته آبراهام، رژیم صهیونیستی «مجبور خواهد شد در آینده نزدیک، درباره حزب الله تصمیم راهبردی اتخاذ کند».

وبسایت صهیونیستی «وای نت» هم گزارش داد، حزب الله و جمهوری اسلامی ایران ترجیح می‌دهند رژیم صهیونیستی از درون ضعیف شود، ولی در عین حال باید اذعان کرد که بازدارندگی این رژیم تا حدود زیادی از بین رفته است و احتمال درگیری نیز به بالاترین حد خود رسیده است.

وای نت با بیان اینکه بخش اطلاعات ارتش صهیونیستی، طی ماههای اخیر درباره وضعیت داخلی این رژیم، چهار پیام هشدارآمیز به نتانیاهو داده است، خبر داد، آخرین پیام، اواخر هفته گذشته و چند روز پیش از تصویب طرح تغییرات قضایی در پارلمان این رژیم بوده است.

به گزارش این پایگاه خبری، دشمنان رژیم صهیونیستی، به خوبی از فرصت تاریخی اطلاع دارند که برای تغییر وضعیت راهبردی منطقه ایجاد شده است؛ به ویژه پس از بحران بزرگی که تل‌آویو پیش از این، به خود ندیده است. مقصود این پایگاه، وضعیت متشنج داخلی صهیونیستهاست که با تغییرات قضایی به شدت وخیم شده است.

حمله پهپادی ترکیه به شمال سوریه

یک پهپادی ترکیه‌ای، شامگاه روز (جمعه)، روستای «خربی خوی» از توابع شهر «قامشلی» در شمال شرق سوریه را هدف قرار داد.

روابط عمومی شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی این حمله، ۴ نیروی این گروه شبه‌نظامی کشته‌شده‌اند.

قسد با اعلام اینکه جزئیات تکمیلی این حمله متعاقبا اعلام خواهد شد، خبر داد که این حمله ساعت ۱۹ به وقت محلی انجام شده است.

همزمان با این گزارش، وبگاه گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» -نزدیک به معارضان- گزارش داد که ۸ نفر دیگر در این حمله مجروح شده‌اند.

این حمله در حالی انجام شده است که لحظاتی قبل، رسانه‌های کُردی مستقر در شمال عراق نیز از حمله پهپادهای ترکیه‌ به سلیمانیه خبر دادند.

منابع کُردی گزارش دادند که یک پهپاد احتمالا متعلق به ارتش ترکیه خودرویی را در مجاورت روستای «رنگیا» هدف حمله قرار داده‌اند که در پی آن تمام سرنشینان آن کشته‌ شده‌اند.

رسانه‌های کُردی خبر دادند که به دنبال حمله ترکیه به شمال عراق، هر ۴ سرنشین خودروی مذکور کشته شده‌اند و خودرو به طور کامل در آتش سوخته است.

ادعای بایدن درباره احتمال توافق عربستان و اسرائیل برای عادی سازی روابط

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا جمعه شب به وقت محلی پس از گفتگوهای جیک سالیوان مشاور امنیت ملی خود با مقامات عربستان ادعا کرد احتمال توافق با ریاض برای عادی سازی روابط اسرائیل وجود دارد.

رئیس جمهور آمریکا در جمع هواداران خود در فری ‌پورت ایالت مین مدعی شد: "شاید عادی ‌سازی روابط در حال انجام‌ باشد."

بایدن درعین حال جزئیاتی درباره توافق احتمالی ارائه نکرد.

هیات آمریکایی به ریاست جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید بار دیگر به عربستان سعودی سفر کرده است تا پیش از آغاز رقابت های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده آمریکا، روابط سرد میان ریاض – واشنگتن را در دولت جو بایدن ارتقا بخشد.

 بر اساس گزارش رسانه ها، برت مک گورک نماینده آمریکا در امور خاورمیانه و آموس هوخشتاین مشاور ارشد بایدن در امور انرژی و زیرساخت در این سفر همراه سالیوان هستند.

دو منبع آمریکایی به پایگاه خبری آمریکایی – اسرائیلی آکسیوس گفتند که جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه برای گفتگو با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان وارد عربستان شد.

این دو منبع گفتند که سفر سالیوان با هدف ادامه گفت‌وگوها بر سر توافق احتمالی برای ارتقای روابط آمریکا و عربستان است که شامل عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و اسرائیل نیز می‌شود.

آکسیوس نوشت مقامات آمریکا پیش از این اعلام کرده بودند که دولت این کشور می خواهد تلاش کند تا عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل را قبل از آغاز کارزار انتخابات ریاست جمهوری بایدن، به نتیجه برساند.

این رسانه آمریکایی – اسرائیلی ادامه داد: اگرچه چنین توافقی احتمالا میان دموکرات ها محبوب نخواهد بود اما می تواند برای بایدن دستاورد سیاسی زیادی به همراه داشته باشد. یک توافق میان عربستان و اسرائیل نیز می تواند یک پیشرفت تاریخی در صلح خاورمیانه باشد و منجر به تشویق سایر کشورهای عرب منطقه برای عادی سازی روابط با اسرائیل و کاهش تنش میان آمریکا و عربستان شود.

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد: سالیوان با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان و دیگر مقامات ارشد سعودی دیدار کرد تا درباره موضوعات دوجانبه و منطقه ای، از جمله ابتکارات برای پیشبرد دیدگاه مشترک ایجاد منطقه ای صلح آمیز، امن، مرفه و باثبات در خاورمیانه گفتگو کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: «سالیوان همچنین پیشرفت‌های قابل توجه در زمینه آتش‌بس در یمن را که در ۱۶ ماه گذشته ادامه داشته است، بررسی کرد و از تلاش‌های مستمر سازمان ملل برای پایان دادن به جنگ استقبال کرد. هر دو طرف توافق کردند که رایزنی های منظم را حفظ کنند.»

این در حالی است که مقامات آمریکایی ماه هاست که به دنبال دستیابی به این توافق هستند، اما سعودی‌ها در برابر آن مقاومت کرده‌اند. جو بایدن رییس جمهور آمریکا در اوایل این ماه گفته بود که اسرائیل و عربستان سعودی تا یک توافق عادی سازی با اسرائیل فاصله زیادی دارند.

رئیس جمهور دموکرات آمریکا برای رسیدن به این توافق مذاکراتی جداگانه با بن سلمان و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل داشته است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ۱۸ اردیبهشت ماه نیز با ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد. در آن زمان نیز گفته شد که بن سلمان و سالیوان در جلسه‌ای که سایر مقام‌های آمریکایی نیز در آن حضور داشتند، روابط استراتژیک را بررسی کرده بودند.

مشاور امنیت ملی بایدن ۲۳ فروردین ماه نیز درباره جنگ یمن و ایران با بن سلمان رایزنی کرده بود.

 

 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
وای بر پوتین جنایتکار که روزی میلیونها آفریقایی را با مشکل روبرو کرده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
قرار بوده در مقابل صادرات گندم اکراین تحریم محصولات کشاورزی روسیه از تحریم بیرون بیاد که غربیها اجرا نکردند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
روسیه فعلا به آفریقاییها گندم رایگان میده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
تصویب دو طرح علیه ایران در کمیته کنگره آمریکا در زمینه برجام و قدرت دفاعی کشور، تنها گره برجامی را که در بسیاری از بندها، آفتاب عمرش کمتر از سه ماه دیگر غروب می کند، کورتر می کند هر چند که خبری منتشر شده مبنی بر این که هدف آمریکایی ها از تصویب همان برجام هم تشدید تحریم های بیشتر بر علیه ملت ایران بوده است و تا وقتی که این سیاست های اشتباه در دستگاه دیپلماسی آمریکا ادامه داشته باشد به فرجام برجام و برجام های آینده امیدی نیست مگر این که آمریکا اشتباهات گذشته دستگاه دیپلماسی اش را اصلاح کنید و به جای فریب کاری سیاسی روی به مذاکره منطقی و گفتگوی متقابل بیاورد ولی فعلا نه تنها چنین منطقی در دستگاه دیپلماسی آمریکا دیده نمی شود بلکه آنها امروز به دنبال ایجاد روابط رژیم نامشروع اسرائیل با اعراب هستند ولی کشورهای عربی نباید در دام چنین سیاست اشتباهی گرفتار شوند که اگر گرفتار شدند هر چند امروز تاوانش را مردم مظلوم فلسطین می دهند ولی در آینده کل منطقه خاورمیانه خواهد داد زیرا رژیمی که علاوه بر غصب سرزمین مظلوم ترین مردمان تاریخ، قانون قضایی خود را ترور می کند در آینده هیچ ابایی از انجام اقدامات ضد بشری در منطقه و دنیا نخواهد داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
مرگ بر آمریکا و جنبش فواحشش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
متاسفانه مسئولان کشور فرصت بازگشت به برجام را از دست دادند و حالا به دنبال توافق موقت که حکم نفت در برابر غذا را دارد هستند!!
پاسخ ها
عادل
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
امروز دولت لایحه ای را به مجلس ارسال کرد تحت عنوان ارجاع اختلاف ایران با کره جنوبی در مورد بدهی
هفت میلیاردی کره به ایران به داوری تا امروز که دولتی ها با بوق و کرنا و سورنا که پول های بلوکه شده ایران آزاد می شود یا آزاد شده است با هدف تسلط بر بازار ارز حالا فهمیدید که همه آن اخبار جعلی بوده بدهی عراق به ایران هم از دست انداز عراق به گودال عمان ارجاع شده یعنی پرداخت بدهی عراق به ایران هم پوچ تست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
این آمریکا بود که تمایلی نداشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
شماها که موافق تحریم هستید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
بخاطر تحلیلهای نادرست تیم سیاست خارجی، فرصت توافق با بایدن که تحریمها را شل کرده بود از بین رفت و سیاست فعلی غرب مذاکره همراه با فشار است که البته متاسفانه تاریخ نشان داده که مسئولان در برابر این سیاست تسلیم شده اند!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
ترکیه در مقابله با تروریست های تحزیه طلب اقدامات مستمر و خوبی داره انجام میده . بهتره نیروهای مسلح ما هم بدین شیوه عمل کنند و با تروریست ها مماشات نکنند. ما چقدر از این تروریست های تحزیه طلب ضربه خوردیم بهتره که مار رو یکسره و پناهگاهشون را رو سرشون خراب کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
اگر در طول این چهل سال کشورمان را از نظر فشار تحریم و مشکلات اقتصادی با محاصره شعب ابی طالب مقایسه کنیم،اکثریت مردم زیر فشارهای طاقت فرسا قرار گرفته و در عوض دولت مردان فقط با ایجاد دشمن فرضی و شعارهای تنش افرین خودشان با در امدهای نجومی زندگی انچنانی داشته و مردم را به حال خود رها کرده اند!!!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟