پانصد و پنجاه و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین

وقوع انفجار‌های مهیب در پایتخت اوکراین با حملات موشکی و پهپادی روسیه / افزایش گمانه زنی‌ها درباره بازگشت ژنرال آخرالزمان روسیه به ارتش

پانصد و پنجاه و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۹۲۳۸۶
|
۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵ 10 September 2023
|
11590 بازدید
|

وقوع انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین با حملات موشکی و پهپادی روسیه/افزایش گمانه زنی ها درباره بازگشت ژنرال آخرالزمان روسیه به ارتش

بین الملل تابناک: پانصد و پنجاه و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

اردوغان: بدون روسیه، هر تلاشی برای صادرات غلات محکوم به شکست است
۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - ۲۱:۱۲

رئیس‌جمهوری ترکیه امروز (یکشنبه) گفت که آنکارا توجه فراوانی به تضمین امنیت غذایی در آفریقا دارد، اما هر گزینه‌ای برای جایگزینی توافق غلات دریای سیاه که روسیه در آن نباشد، محکوم به شکست است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه پس از نشست گروه ۲۰ در هند گفت: در روند کریدور غلات، باور داریم هر طرحی که روسیه در آن حضور نداشته باشد، محکوم به شکست بوده و احتمال موفقیت آن بسیار ناچیز است.

رئیس‌جمهوری ترکیه همچنین بیان کرد که ترکیه و قطر اهمیت فراوانی برای تأمین غلات کشورهای آفریقایی قائل هستند؛ کشورهایی که از ناامنی غذایی رنج می‌برند.

اردوغان ادامه داد: در نشست با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پیشنهاد دادم که خودمان را به یک میلیون تن غلات برای آفریقا محدود نکرده و غلات بیشتری ارسال کنیم، چرا که این کشورها به آن نیاز دارند.

تدارکات نظامی آلمان در واکنش به جنگ اوکراین افزایش می‌یابد
۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - ۱۹:۵۵

رئیس تدارکات دفاعی آلمان گفت که سازمان او در حال "رهاسازی" خود از قید و بند بروکراسی است زیرا بزرگترین کشور اروپا در تلاش است تا نیروهای مسلح خود را که نادیده گرفته شده، در پاسخ به جنگ اوکراین مورد بازسازی اساسی قرار دهد.

به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، آنته لینیک-امدن، رئیس تدارکات دفاعی آلمان که در آوریل به ریاست اداره مسئول هزینه ۱۰۰ میلیارد یورویی برای ارتقاء تجهیزات نظامی منصوب شد، گفت که هدف او ایجاد یک "تغییر فرهنگی" چشمگیر برای تسریع روند خرید سلاح و مهمات است.

آنته لینیک-امدن که آژانس او نقش اصلی را در اجرای وعده اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در مورد تغییر رویکرد آلمان به امنیت و دفاع پس از حمله روسیه به اوکراین دارد، گفت که این نهاد در برابر مقررات بیش از حد و درخواست‌های پیچیده ارتش در حال عقب‌نشینی است.

او به فایننشال تایمز گفت، این تغییر در مورد "تشویق مردم به شجاع شدن و تصمیم‌گیری بود و اینکه پروژه‌ها را در تمام سطوح سازمان ۱۱۰۰۰ نفری سریع‌تر پیش ببرند." او افزود، به طور ناگهانی پروژه‌هایی که برای سال ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده بودند، می‌توانند به طور ناگهانی در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ تحویل شوند.

ارتش آلمان مدت‌هاست که با کمبودهای مختلف از تجهیزات شخصی اولیه برای نیروها گرفته تا کمبود سلاح‌های سنگین و مهمات روبه‌رو بوده است و فرآیند تهیه آن توسط کارشناسان گاهی مضحک توصیف شده است.

طبق گزارش اخیر پارلمان آلمان، یک بخش مرتبط با بالگردها مجبور شد ۹ سال برای تأیید کلاه ایمنی جدید با حفاظت بالستیک صبر کند؛ یک محصول تجاری در دسترس که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ درخواست شد. در نمونه‌ای دیگری، در این گزارش آمده است که ارتش آلمان از سال ۲۰۱۱ منتظر یک کیت آزمایش برای عوامل سمی اعصاب بوده است.

آنته لینیک-امدن گفت که آژانس او در گذشته از "زمان زیاد و پول کم" رنج برده است و افزود که این رویکرد راه‌حل‌های آماده را که می‌توانستند ساده‌تر و سریع‌تر ارائه کنند، نادیده گرفته بود.

این مقام آلمانی گفت که نهاد زیرنظر او حدود ۶۰ میلیارد یورو (۱۰۰ میلیارد دلار) اعتبار تا پایان سال جاری میلادی اختصاص خواهد داد و قراردادهای بزرگی از جمله خرید جنگنده‌های اف-۳۵ و بالگردهای شینوک ساخت آمریکا و سامانه دفاع موشکی آرو ساخت رژیم صهیونیستی در راه خواهد بود.

وعده اوکراین برای پیروزی بر روسیه تا پایان سال 2024
۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - ۱۹:۴۹

 رئیس اطلاعات ارتش اوکراین در نشست سران اروپایی «یالتا» مدعی شد که ارتش روسیه نمی‌تواند تا یک سال دیگر دوام بیاورد و کی‌یف تا پیش از پایان سال آینده میلادی پیروز میدان می‌شود.

 نشریه نیوزویک نوشت: سرلشکر کایرلو بودانوف رئیس اطلاعات ارتش اوکراین (GUR)، در اظهاراتی ادعا کرد «نیروهای روسیه تا یک سال دیگر قادر به ادامه جنگ نیستند و ارتش آن به طرز فجیعی در سطح استراتژیک شکست خورده است».

وی که این اظهارات را در نشست روز گذشته (شنبه) سران راهبرد اروپایی «یالتا» (کنفرانس یالتا یا کنفرانس کریمه که چند ماه پیش از پایان جنگ جهانی دوم از چهارم تا یازدهم فوریه سال ۱۹۴۵ برگزار شد و محور اصلی آن سرنوشت کشورهای اروپایی پس از پایان جنگ میان آمریکا و بریتانیا از یک سو و شوروی از سوی دیگر بود) در کی‌یف گفت که جنگ روسیه به نفع کرملین نبوده و به کاهش نیروهای مسلح و تنزل سطح اقتصاد این کشور منجر شده است.

بودانف علیرغم دفاع قابل توجه روسیه و تاکتیک های آن در جنوب اوکراین، در ادامه مدعی شد که کشورش می تواند تا قبل از پایان سال ۲۰۲۴ پیروز جنگ می شود.

این مقام ارشد اطلاعاتی ارتش اوکراین در پاسخ به سوالی در خصوص آماده بودن کشورش برای یک جنگ طولانی مدت گفت: من اعتقاد ندارم که جنگ جاری طولانی باشد. وی سپس ادامه داد: این موضع شخصی من براساس تجزیه و تحلیل داده هایی که در اختیار داریم است». وی سپس بار دیگر ادعا کرد که ارتش روسیه نمی تواند از نظر فیزیکی برای مدت طولانی مقاومت کند.

این مقام اطلاعاتی اوکراین در حالی این اظهارات را مطرح کرد که ضدحملات کند کی‌یف در جبهه های جنوب شرق نگرانی هایی را در غرب برای بدست آوردن حداقل انتظارات، ایجاد کرده است.

بودانوف سپس خاطرنشان کرد که چنانچه اوکراین به مرزهایی که در سطح بین المللی به رسمیت شناخته شده، برنگردد، حملات هواپیماهای بدون سرنشین همچنان ادامه خواهد یافت.

تغییرات آب‌وهوایی و سرما مانعی برای ضدحمله اوکراین است
۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - ۱۹:۴۸

 ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا امروز در گفت‌وگویی با شبکه خبری «بی‌بی‌سی» اظهار داشت: شرایط آب و هوایی سرد، حرکت ارتش اوکراین را بسیار سخت‌تر می‌کند.

این افسر آمریکایی با اذعان به اینکه ضدحمله اوکراین کندتر از انتظارات پیش رفته است، گفت: هنوز درگیری‌های سنگینی در جریان است.

میلی افزود: اوکراینی‌ها با روند پیشرفت ثابتی، همچنان در تلاش هستند.

وی با بیان اینکه اوکراین «با سرعت ثابتی در خطوط مقدم روسیه پیش می‌رود»، گفت: هنوز خیلی زود است که بگوییم ضدحمله شکست خورده یا خیر.

وی ادامه داد: در همان نقطه شروع این جنگ گفته بودم که [ضدحمله] قرار است طولانی، آهسته، سخت و با تلفات زیادی همراه باشد و بدرستی چنین بوده است.

این گزارش می‌افزاید: ضد حمله کی‌یف که در تابستان با هدف بازپس‌گیری سرزمین های تحت تصرف روسیه در اوکراین آغاز شد، تاکنون دستاوردهای اندکی داشته است.

اما مقام‌های اوکراینی ادعا کرده‌اند که اولین خط مستحکم دفاعی روسیه در جبهه جنوب را شکسته‌اند.

پیشتر مایکل کلارک تحلیلگر دفاعی گفته بود یکی از مهم‌ترین محدودیت‌هایی که با تغییرات اجتناب‌ناپذیر آب و هوا ایجاد می‌شود و حمله را در فصل پاییز بسیار چالش‌ برانگیزتر می‌کند، زمین‌های گل‌آلود است که در واقع، گاهی عبور از جاده‌ها و زمین‌ها را غیر ممکن می‌کند.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه به تازگی گفته است که نیروهای مسلح اوکراین در دستیابی به اهدافشان در تمام جبهه‌ها طی ۳ ماه ضدحمله شکست خوردند.

روزنامه نیویورک تایمز چندی پیش به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که تعداد کشته‌ها و زخمی‌های نظامیان روسیه و اوکراین از آغاز جنگ تاکنون به حدود ۵۰۰ هزار نفر رسیده است.

وقوع انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین با حملات موشکی و پهپادی روسیه

رسانه‌های غربی بامداد یکشنبه از حملات هوایی گسترده روسیه به پایتخت اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و موشک خبر دادند.

خبرگزاری «تاس» به نقل از شاهدان در کی‌یف نوشت، دست کم شش انفجار در ساعات اولیه روز یکشنبه در پایتخت اوکراین شنیده شد.

این منابع گفتند: «حداقل شش انفجار در مدت ۴۰ دقیقه رخ داده است. صدای فعالیت سامانه‌های پدافند هوایی در مناطق شمالی شهر برای مقابله با حملات شنیده می‌شود.»

به نوشته تاس، مقامات اوکراینی هشدار قرمز حمله هوایی در کی‌یف و تعدادی از مناطق دیگر در این کشور را صادر کردند.

مسئولان شهر کی‌یف نیز با درخواست از شهروندان برای رفتن به پناهگاه‌ها در سریع ترین زمان ممکن، گفتند که سامانه‌های پدافند هوایی در حال مقابله با حملات پهپادی و موشکی روسیه هستند.

در این گزارش آمده است: منطقه کیف! اهدافی در حریم هوایی شناسایی شده اند و پدافند هوایی با آنها درگیر است.

تاس همچنین نوشت، بامداد یکشنبه انفجارهایی در مناطق سومی و چرنیهوف نیز گزارش شده بود.

بر اساس درگاه رسمی هشدار حملات هوایی در اوکراین، هم‌اکنون مناطق ژیتومیر، کی‌یف، پولتاوا، چرکاسی، سومی، چرنیهوف، دنیپرو پتروفسک، خارکیف، کرووگراد و همچنین مناطق تحت کنترل نیروهای اوکراینی در دونتسک و زاپروژیا در وضعیت قرمز قرار دارند.

توافق ژاپن و اوکراین برای کمک های امنیتی

 «یوشیماسا هایاشی» وزیر امور خارجه ژاپن که به کی‌یف سفر کرده، شامگاه شنبه با «ولودیمر زلنسکی‌» رئیس جمهور اوکراین دیدار و رایزنی کرد.

وزارت خارجه ژاپن اعلام کرد، هایاشی و زلنسکی درباره آغاز گفت‌وگوها پیرامون تضمین‌های امنیتی و همکاری دو کشور برای بازسازی اقتصاد اوکراین به توافق رسیدند.

به نوشته «رویترز»، گفت‌وگوی ژاپن و اوکراین درباره تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف پس از آن صورت می‌گیرد که اعضای گروه ۷ در ماه ژوئیه گفته بودند که مذاکرات در این زمینه را با اوکراین آغاز خواهند کرد.

وزارت خارجه ژاپن درباره سفر غیرمنتظره هایاشی به اوکراین توضیح داد، مدیران شرکت‌های ژاپنی او را همراهی کرده و از طرف بخش دولتی و خصوصی ژاپن برای بازسازی اقتصاد اوکراین تعهد دادند.

به نوشته رویترز، ژاپن در نظر دارد، اوایل سال آینده میزبان نشستی در مورد بازسازی اقتصادی اوکراین باشد.

این وزارتخانه همچنین افزود که وزیر خارجه ژاپن در گفت‌وگو با «دمیترو کولِبا»، همتای اوکراینی خود بر حمایت قاطع توکیو از کی‌یف و فوریت پایان دادن به تهاجم روسیه با کمک جامعه بین‌المللی تاکید کرد.

دولت ژاپن در همراهی با کشورهای غربی به بهانه عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، تاکنون تحریم‌های مختلفی را برای محدود کردن صادرات کالاهای دارای کاربرد دوگانه به مسکو تصویب کرده است.

افزایش گمانه زنی ها درباره بازگشت ژنرال آخرالزمان روسیه به ارتش

یک نویسنده روس در کانال تلگرامی خود مدعی شد که ژنرال سوروویکین، رئیس برکنار شده هوافضای روسیه به عنوان رئیس کمیته هماهنگی کشورهای همسود در امور دفاع هوایی انتخاب شده است. این خبر هنوز از سوی مقامات رسمی روسیه تایید نشده است.

زاخار پریلپین، نویسنده مشهور روس در کانال تلگرامی خود به نقل از منابع خود گزارش داد: تمامی نمایندگان شورای وزیران دفاع کشورهای مستقل همسود (استقلال یافته از شوروی سابق) به نامزدی ژنرال سوروویکین، فرمانده سابق نیروهای هوافضای روسیه  رای دادند.

چند روز پیش، سرهنگ ژنرال زوارزین، یکی از اعضای کمیته دومای دولتی، گفت که یک "مقام خوب" برای جانشینی ژنرال سوروویکین انتخاب خواهد شد.

در هشتم اکتبر ۲۰۲۲ پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، ژنرال سوروویکین را به عنوان فرمانده کل «عملیات نظامی ویژه» خود در اوکراین منصوب کرد - او اولین کسی بود که این سمت را پیدا کرد.

گزارش نیویورک تایمز، بر اساس یک جلسه توجیهی اطلاعاتی ایالات متحده، حاکی از آن بود که ژنرال سوروویکین از قبل از شورش واگنر اطلاع داشته و مقامات از او بازجویی می‌کنند تا ببینند آیا او با آن‌ها همدست بوده است یا نه؟

چندی پیش عکسی از سوروویکین و همسرش در شبکه‌های اجتماعی با این عنوان که وضعیت ژنرال خوب و اکنون در مسکو است، منتشر شد.

این ژنرال روس از زمان شورش گروه واگنر در ماه ژوئن در انظار عمومی دیده نشده بود. شایعاتی وجود داشت مبنی بر اینکه سرگئی سوروویکین با یوگنی پریگوژین، فرمانده واگنر، که ماه گذشته در یک سانحه هوایی جان خود را از دست داد، ارتباط نزدیکی داشته است.

پریگوژین و ۹ تن دیگر در سانحه سقوط هلی‌کوپترشان در نزدیکی مسکو کشته شدند.

ژنرال سوروویکین در شهر نووسیبیرسک سیبری متولد شده و ۵۶ ساله است.

مطبوعات روسیه به سوروویکین به دلیل تاکتیک‌های شدیدا تهاجمی که در جریان جنگ در سوریه به کار برد، لقب «ژنرال آخرالزمان» را داده‌ بودند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴۲
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
ایا دوستان پوتینی فلسفه لصلی پاگرد در پلکان خانه ها و برجها را میدانند؟ قطعا خیر چون اگر می دانستند هرگز رکود اقتصادی یا رقابتهای پر سر و صدا اما واقعی انتخابات و رفراندوم های سیستمهای غربی را نتیجه ضعف انها تلقی نمی گردند. اگر از پله های برج قدیمی یا هرم های باستانی یا دیوار چین بالا رفته باشید که چند صد پله را بدون پا گرد تعبیه کردند متوجه میشوید چرا پاگرد بسیار مهم هست. پاگرد ضمن اینکه در فضا ساختمان صرفه جویی میکند فرصت تنفس و تامل و شروع دوباره با تمرکز و انرژی بهتر به شخص می دهد و از ان مهمتر اگر کسی از پله به هر دلیل سقوط کند تا انتها سقوط نخواهد کرد و در پاگرد متوقف میشود.رکود اقتصادی یا تغییر تیم مدیریت در کشورهای غربی و توسعه یافته و چرخش قدرت حداکثر در هر هشت سال یا ده سال با انتخابات و رفراندوم همین اهمبت را در حکمرانی مدرن دارد .دقیقا مانند خواب و استراحت بدن بعد از ۱۶ ساعت بیداری و فعالیت ا. ولی سیستمهایی مانند چین و روسیه و کره شمالی و.. فاقد پا گرد هستند. انفدر در پله قدرت باقی می مانند و بالا میروند یا در رونق اقتصادی دستوری خود ساخته مانند بخش ساختمان چین باقی می مانند تا یا از نفس بیافتند و سکته کنند مانند اقتصاد چین یا بدتر سقوط کنند مانند روسیه که تا ته باتلاق غرور کور و عدم خرد جمعی نتیجه نداشتن انتخابات شفاف و چرخش فدرت و برنامه های بروز شده در اگراین سقوط کرد!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
برگ چنار خشکی عزیز یه مقدار در مورد کیفیت نان بنویس خیلی بد شده
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
همبن جا بد نیست اشاره ای هم به پلکان و پاگردهای باشکوه پرسپولیس شیراز کنیم که نه تنها در دنیای باستان منحصر بفرد بود و هست شاید اولین پاگرد ها در معماری دنیا باشد و نشان نبوغ اجداد پاک ما دارد و تا همین امروز بهترین و استاندارد ترین ارتفاع و عمق پله و پاگرد در معماری و مهندسی یناهای بزرگ مطابق همان اندازه های معماران اجدادمان در‌ پرسپولیس هست ولی برخی از ما چشم بسته طرفدار یا دشمن پوتین یا یایدن شدیم. اطمینان داشته باشید که یک ژاپنی یا کره ای یا تایوانی یا ویتنامی و حتی هندی و کانادایی اگر یک روز صلاح کشور و ملتش را در عدم همراهی با امریکا ببیند حتی یک لحظه در تغییر استراتژی و سیاست کلان نزدیکی به امریکا تعلل نخواهد کرد و بر عکس کما اینکه کانادا از امریکا در جنگ عراق تبعیت نگرد و ویتنام و هند که بهترین روابط را با روسیه داشتند جالا برای تامین منافع ملی خود که ایجاد بازدارندگی در برابر چین هست بهترین روابط را با امریکا برقرار کردند ولی پوتینی ها از بس نگران از دست رفتن فرصت خدمت هستند در سیاستهای ضد غربی خود قفل شدند و ملتهایشان را هم قفل و محصور کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
بایدنگی در مورد چرخ و فلک هم نکات مهمی میتونی بلغور کنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
هر بار که ارتش پوشالی روسیه در جبهه شکست خفت بار می خورد، پوتین دستور می دهد تا شهروندان اوکراینی به خاک و خون کشیده شوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
داداش .جوری اظهار نظر نکن که عالیحناب پوتین ناراخت شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
روسوفیلها از پوتین قطع امید کنید هیچ امیدی به پیروزی پوتین نیست
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
دوستان پوتیتی. هر چه دوست دارید بار این برگ چنار کنید ولی خواهشا کمی مروت داشته باشید و او را البانی نشین یا اصلاح طلب ننامید. البانی نشین ها که همان ورژن مرذهبی نوکران استالین و روسیه مانند کیم و کاسترو و انور خوجه و صدام و قذافی و و مادودور و توده ای ها و داعشی ها و پوتین جدید هستند. همه از اذناب و تولیدات مکتب استالین که کیش شخصیت بود و همه باید پبشوا و خانواده او را بپرستند. اصلاح طلبها هم همونهایی هستند که تا وزیر و ربس بانک مرکزی بودند می گفتند خودتون انتخاب کردید یا خودتون اولتراسون کنید یا بورس و بانکداری کشور را برای حفظ پست متلاشی کردند. تصور نکنید که دنیا یا شما هستید یا اصلاح طلبها. ما هم شما را دیدیم هم برادران اصلاح طلبتون را. دیگر نخ نما شده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
دوست مشتیتی عزیز هر چی که شایسته هستی همون لقب میگیری
منظور از آلبانی نشین ها مردم محترم آلبانی نیستن بلکه منافقین غربدوست هستن که مردم ایران رو کشتند بعد به آلبانی فرار کردند و در حال انتقال به کانادا هستن
در آینده میشن کانادا نشین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
بایدنگی آن است که خود بگوید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
تو مگه ایرانی هستی که بخواهند عضو حزب خاصی محصوبت کنن؟
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
دادا هرکی ایرانی بنویسه که ایرانی نیست
گوگلم میتونه فارسی بنویسه
بدون ضد فیلتر نفرستاد فکر کنم سایت فیلتر شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
تابستان داغ اوکراین تقریبا تمام شده و نتوانسته روسیه را به شکست بکشاند
ببینیم زمستان سرد با ناتو چه خواهد کرد
سال گذشته که چندان سرما نداشت
امسال چگونه خواهد بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
گمان می کنم با پایان یافتن تابستان و ازدست رفتن امید ها به پیروزی اوکراین در جنگ... زبان غرب در برابر ایران کمی نرم‌تر خواهد شد
ترس از زمستان سرد و گرانی سوخت در آمریکا که موجب سقوط حزب بایدن می شود گردنکشی غرب را کمتر خواهد کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
از این توهمات زمستان سرد هنوز دست بر نداشتین ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
۷:۴۴
باور گن زمستان سرده
سلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
امیدوارم ک اکراین پیروز و متجاوز عاقبت صدام را پیدا بکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
متجاوز اصلی که امریکا جونت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
چی به من ایرانی میرسه جز تحریم بیشتر و قوی تر شدن غرب؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
امید و آرزو بر جوانان عیب نیست
ناشناس
|
Germany
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
تیترای کلیک بایتی
ناشناس
|
Romania
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
اوکراین همین امروز جنگ رو تموم کنه به نظر من پیروزه چون به هدفش که جدا شدن از مدار شوروی بوده رسیده , از لحاظ نظامی و اقتصادی در مدار غرب و ناتو خواهد بود و قوی تر خوهد شد , پوتین هم دنبال لقمه های آسونه نه چیزی که تو گلوش گیر کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
سرزمین‌های از دست رفته را چه کند
ناشناس
| Poland |
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
پاسخ ناشناس ، روسیه با خیلی کشورها اختلاف ارضی داره مخصوصا ۸۰ سال اخیر مثل ژاپن فنلاند گرجستان و حتی آلمان و این لیست میتونه طولانی تر بشه حتی ایران رو هم توش بیاریم اگر زمان رو طولانی تر در نظر بگیریم خب اوکراین هم میشه مثل این کشورها فقط مهم اینه که اجازه تکرار شدن ندن که اون هم راهش قوی شدنه
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۹
به امید خدا تا هفته دیگه اوکراین به مادرش روسیه ضمیمه میشه و عملیات الحاق فرزند به مادر پایان میابد سپس نوبت برلین به عنوان مقر نازی ها نابود میشه بعد پاریس به عنوان مقر تروریست ها و در نهایت آمریکا به عنوان مقر شیاطین نابود میشه. دنیا باید به ریاست پوتین و نایب رئیس ایران عادت کند. گول چین رو هم نخورید چین یعنی آمریکا یکم تاریخ قدرت مند شدن چین رو بخونید متوجه میشوید. چین زاده فکر کسینجر است
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
خط آخر در مورد چین نشون میده اهل مطالعه و تاریخ هستی، ما بقیش نشون میده اهل معامله و فروش هستی، فروش مغز، کسی که می‌دونه کسینجر معمار چین نوین هست نمیتونه پرت و پلاهای دو خط اول رو بگه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
نگران نباش. قرصهات رو سر ساعت بخور، خوب میشی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۰
انشاالله
ولی تو درست بشو نیستی بچه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟