معضل حساب‌های اجاره‌ای روی میز مدیران عامل بانک‌ها/ ضرب الاجل بانک مرکزی به بانک‌ها؛ تا دی ماه وقت دارید!

معاون نظارت بانک مرکزی اجرایی شدن «دستورالعمل نحوه امهال مطالبات موسسات اعتباری» را یکی از اولویت‌های حوزه نظارت عنوان کرد و گفت: بانک‌ها باید با جدیت هرچه بیشتر نسبت به پیاده سازی این امر اقدام کنند.
کد خبر: ۱۲۰۴۹۶۵
|
۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲ 16 November 2023
|
7591 بازدید
|
۴

معضل حساب‌های اجاره‌ای روی میز مدیران عامل بانک ها/ ضرب الاجل بانک مرکزی به بانکها؛ تا دی ماه وقت دارید!

معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرد تا زمانی که بانکها به نقطه مطلوب و کیفیت مناسبی در حوزه مبارزه با پولشویی دست یابند، به ارزیابی های مستمر خود ادامه و نتایج آن را نیز در اختیار شبکه بانکی قرار خواهیم داد.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ معاون نظارت بانک مرکزی در جلسه‌ای که به منظور تبادل نظر در رابطه با برنامه اجرایی شبکه بانکی برای ارتقای نظام مبارزه با پولشویی و رفع چالش‌های مرتبط با آن با حضور مدیران عامل بانکها، اعضای هیأت مدیره و نمایندگان مبارزه با پولشویی شبکه بانکی در محل بانک مرکزی برگزار شد، گفت: تا پایان سال  ۱۴۰۳، روند  پایش و ارائه گزارش‌های نظارتی  به شیوه کنونی ادامه خواهد داشت.

حساب‌های اجاره‌ای یکی از مهم‌ترین مباحثی است که اثرات مختلف منفی آن در حوزه‌های مختلف مشهود است و یکی از مهمترین آثار منفی  این پدیده در ماه‌های اخیر در زمینه کنترل بازار ارز به عینه مشاهده شد و لذا توجه ویژه به این موضوع ضرورت دارد.



وی با تاکید برضرورت نظارت جدی بانک‌ها در زمینه معضل حساب‌های اجاره ای، گفت: حساب‌های اجاره‌ای یکی از مهم‌ترین مباحثی است که اثرات مختلف منفی آن در حوزه‌های مختلف مشهود است و یکی از مهمترین آثار منفی  این پدیده در ماه‌های اخیر در زمینه کنترل بازار ارز به عینه مشاهده شد و لذا توجه ویژه به این موضوع ضرورت دارد. 

بیشتر بخوانید:

فرشاد محمدپور اجرایی شدن «دستورالعمل نحوه امهال مطالبات موسسات اعتباری» را یکی از اولویت‌های حوزه نظارت عنوان کرد و گفت: بانک‌ها باید با جدیت هرچه بیشتر نسبت به پیاده سازی این امر اقدام کنند. چراکه این موضوع در تعاملات بانک مرکزی  با بانک‌ها اثرگذار خواهد بود و تا دی ماه در بانک‌هایی که این مهم عملیاتی نشده باشد، برخورد متناسب و جدی صورت می‌گیرد. چراکه معتقدم عدم اجرای این دستورالعمل کیفیت درآمد و شناسایی درآمد و سود و طبقه بندی دارایی‌ها را در صورت‌های مالی بانک‌ها تحت تأثیر قرار می‌دهد.

معاون نظارت بانک مرکزی خاطرنشان کرد: در جلسه اخیر رئیس کل بانک مرکزی با مدیران عامل بانک‌ها به دلیل اهمیت مباحث نظارتی، مقرر شد در جلسه‌ای با تفصیل بیشتر مباحث مذکور بری نمایندگان شبکه بانکی ارائه شود. براین اساس پیش از این نیز بازرسی جامع نحوه اجرای مقررات و الزامات مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم با رویکرد ریسک محور توسط این بانک انجام و نتایج برای هر یک از موسسات اعتباری ارسال شده بود.  

بیشتر بخوانید:



وی در ادامه افزود: ضروری است گزارش‌های بانک مرکزی در هیأت مدیره بانک‌ها مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌ای منسجم و مدون توسط هیأت مدیره بانک‌ها ارائه شود که ارتقای کیفیت موضوعات نظارتی و به ویژه مبارزه با پولشویی را مورد توجه قرار دهد؛ لذا از حوزه مبارزه با پولشویی بانک مرکزی نیز خواسته ام که برنامه‌های شبکه بانکی از آن‌ها اخذ شود.  

معاون نظارت بانک مرکزی خاطرنشان کرد: در جریان این گزارش که تهیه آن بیش از یک سال به طول انجامید، حوزه‌های مبارزه با پولشویی بانک‌ها حضور فعالانه داشتند و از آن‌ها قدردانی می‌کنم. البته در این باره گام بعدی آن است که هیأت مدیره بانک‌ها این موضوع را جدی بگیرند و برنامه‌ای را برای آن تدوین کنند تا به واسطه این برنامه در گزارش بعدی، شاهد رشد کیفی فعالیت‌های نظارتی بانک‌ها باشیم.  

وی با بیان اینکه گزارش مذکور، اولین گزارش جامع درخصوص شرایط، جایگاه و نحوه رفتار بانک‌ها در حوزه مبارزه با پولشویی بود، تصریح کرد: این موضوع از ابعاد مختلفی برای بانک‌ها حائز اهمیت است. تا یک ماه آینده همه بانک‌ها برنامه اصلاحی و ارتقا را مبتنی بر گزارش بانک مرکزی ارائه کنند و تا پایان سال نیز گزارشی به روز از روند اصلاح، مجدداً تهیه خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
دغدغه اصلی مدیران بانکها فقط هزینه سازی برای پاداشها و امتیازات ویژه برای خود و کارمندان بانکها میباشد،مسائل کلان و مشکلات مردم برای ایشان اصلا اهمیتی ندارد،نمونه بسیار کوچک آن وام ازدواج میباشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
هر از گاهی یک اولتیماتوم داده میشه اما با توجه به این که هیچ اقدامی نمیشه، هیچ اهمیتی هم نمی‌دن!
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
متعصفانه بزرگترین معضل بانکها مانور روی وامها هستش که بجای حل مشکل مشکل ساز هستن مثل ضامنین که بخاطر عدم پرداخت اقساط وامها توسط وام گیرنده ها چنان ضامنین بیچاره رو تحت فشار قرار میدن که ضامنین رو فلج میکنن مسدود کردن حساب حقوق جریمه رو جریمه که یه وام جزیی تبدیل میشه به یه وام کلان که همین کارهای بانکها باعث اعتراض چندباره علمای قم و علمای اهل تسنن شده ولی کو گوش شنوا
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
باعرض سلام آقای محترم چرااین صحبت ها رامی کنیدبنده کارمندبانک هستم ۱۹ سال سابقه دارم ازکارافتادگی شدم ۱۸ مهره هام دیسک گرفته،میگرن دارم خونه هم دارم دریکی ازشهرهای غرب درمکان ضعیف ،که درآن زندگی میکنم که آن هم باهزارزرنگی صاحبش شدم،به سختی هرروز سرکارمیرم،منابع مالی ازما میخان،اینطور نیست برادر،زودقضاوت نکنید
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات