بازدید 5265
مرور روزنامه‌های چهارشنبه ۱۳ تیرماه

اگر من پوپولیست بودم! /راستی‌آزمایی وزیر نفت/پل‌های پیش روی رئیس جمهور بعدی را تخریب نکنیم!

عجب مناظره ای!، نامزدهای ریاست جمهوری و بحران اخلاقی، مطالبات فرهنگیان در آستانه تسویه، راز گشایی از آتش افروزی جنایی!، دروغ‌های دشمن شادکن برای یک مشت رأی، وحشت تل آویو از کابوس دهه هشتم، کولاک دختران تکواندوکار در کره جنوبی، فرهنگی که در مناظرات مظلوم واقع شد و دلایل قفل بودن پول ایران به روایت معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۴۵۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۹ 03 July 2024

 


به گزارش «تابناک» روزنامه های امروز چهارشنبه 13 تیرماه درحالی چاپ و منتشر شد که دومین گفت‌وگوی داغ میان دو نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، وزیر نفت: به ۱۷ کشور جهان نفت می‌فروشیم با تخفیف کمتر از انگشتان یک دست و یک بام و دو هوای استانداردهای بنزین در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم: 

پل های پیش روی رئیس جمهور بعدی را تخریب نکنیم!


  مهدی حسن زاده طی یادداشتی در شماره امروز خراسان نوشت:  این متن ساعتی قبل از مناظره نخست دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نوشته شده است. نمی دانم در مناظره نخست و دومین مناظره چه خواهد گذشت اما به نظر می رسد ستادهای انتخاباتی (و نه لزوما خود نامزدهای محترم) استراتژی رقیب هراسی را در پیش گرفته اند. یکی از مصادیق این رقیب هراسی، در موضوع قیمت گذاری بنزین رخ داده است و روز گذشته افرادی از ستادهای هر دو نامزد انتخابات، رقیب را به برنامه ریزی برای گرانی بنزین متهم کردند.

این در حالی است که اگر به وضعیت فعلی بنزین بنگریم می بینیم که رئیس جمهور هر یک از دو نامزد مطرح فعلی باشند، حتی قبل از معرفی کابینه باید به سوال مهم نحوه تامین بنزین پاسخ دهد. براساس اظهارات معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکتی ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، تولید بنزین کشور در حال حاضر روزانه 107 میلیون لیتر و مصرف روزانه 118 میلیون لیتر است. این در حالی است که فعلا امکان افزایش تولید بنزین نیز وجود ندارد اما مصرف روز به روز در حال افزایش است. براساس اظهارات یک مقام سازمان برنامه، سال گذشته 3 میلیارد دلار به واردات بنزین اختصاص داشت و با ادامه این روند و افزایش مصرف انتظار می رود امسال رقم بیشتری به این موضوع اختصاص یابد و واضح است که تامین این رقم، فشار سنگینی به کشور وارد می کند و فارغ از هر اقدام غیرقیمتی ممکن که تاکنون انجام شده و پس از این می تواند در دولت بعد انجام شود، افزایش قیمت بنزین به احتمال فراوان تصمیمی گریزناپذیر است و هر یک از نامزدها و ستاد آن ها اگر قرار باشد این تصمیم احتمالی را تخطئه کند، فردا در برابر مردم چه پاسخی خواهد داشت؟
بیم آن می رود که رقیب هراسی امروز علاقه مندان به نامزدها، دست نامزد مدنظر آن ها را فردای پیروزی در انتخابات ببندد. مسائل مهمی پیش روی کشور وجود دارد که برخی از آن ها مستلزم اتخاذ تصمیمات سخت است. به عنوان مثال، اصلاح ساختار بودجه مستلزم اصلاحاتی در صندوق های بازنشستگی از جمله افزایش سن و یا کاهش مصادیق سخت و زیان آور است. مهار رشد روزافزون مصرف برق و گاز مستلزم اقدامات قیمتی و غیرقیمتی است. یکسان سازی نرخ ارز دیر یا زود مستلزم عبور از ارز 28500 است و ... .
فهرستی که در پاراگراف بالایی مطرح شد، کوتاه نیست و نامزدهای انتخابات در کنار وعده های درست و بجایی که می دهند، فردای انتخابات با تصمیمات سخت در هر یک از این مصادیق و موارد دیگر نیز رو به رو خواهند شد. اگر قرار باشد امروز هر اقدام در زمینه تغییر قیمت بنزین با تخطئه مواجه شود، فردای انتخابات، دست دولتمردان جدید و رئیس جمهور منتخب برای اقدام بسته خواهد شد. حتما هیچ کدام از منتخبان در وهله نخست سراغ تصمیمات سختی که کام ملت را تلخ کند نمی روند اما اقتضای شرایط اقتصاد ایران و تلنبار شدن چالش ها، ایجاب می کند که برخی تصمیمات سخت به تدریج اتخاذ شود و از این رو عاقلانه نیست که پل های پیش روی رئیس جمهور بعدی را تخریب کنیم.

 


اگر من پوپولیست بودم!


غلامرضا صادقیان در بخشی از سرمقاله امروز روزنامه جوان با عنوان اگر من پوپولیست بودم! نوشت: من اگر پوپولیست بودم وقتی آقای پزشکیان به رقیبش گفت که از رقابت کنار می‌رود، به‌شرطی‌که اگر رقیب رشد اقتصادی را نتوانست به ۸ درصد برساند، اعدامش کنند، می‌گفتم من هم از رقابت کنار می‌روم، به‌شرطی که اگر تو نتوانستی با امریکا توافق منتج به اجرا کنی، با همان چوبه دار اعدام شوی! و بعد آن سخنان پزشکیان را که وقتی نایب‌رئیس مجلس بود، نطق توفنده‌ای علیه مذاکره با امریکا و ممکن‌نبودن توافق با امریکا کرد، به او یادآوری می‌کردم و می‌گفتم چه کسی با چه فشاری از تو خواسته است که حالا طرفدار مذاکرات بی‌سرانجام بشوی؟! ولی من نه پوپولیست هستم و نه رقیب پزشکیان!


اگر من یک پوپولیست بودم، وقتی پزشکیان گفت نفت را با چه قیمت می‌فروشید؟ می‌گفتم با تخفیف، اما می‌فروشیم، نه مانند شما که هنوز دم از برجام می‌زنید، اما نفت را نمی‌فروختید و صد‌ها میلیون‌دلار هزینه نگهداری آن را روی آب در نفتکش‌های متوقف، می‌دادید، به این امید که روزی امضای کری یا ترامپ تضمین‌تان کند؛ و بعد از رقیب تعهد می‌خواستم که اگر او نتوانست نفت را به قیمت بهتر و واقعی بفروشد، دوباره اعدامش کنند!


اگر من یک پوپولیست بودم وقتی پزشکیان گفت «کشتن سلیمانی ربطی به برجام نداشت و، چون موی دماغ امریکایی‌ها شده بود، کشتندش» به یاد آن میلیون‌ها ایرانی از هر قشر و طرز تفکری که عاشقانه و با چشم گریان او را تشییع کردند، غوغایی می‌کردم. اما نمی‌دانم چرا رقیب پزشکیان چنین نکرد! شخصاً معتقدم پزشکیان که هم عربی و هم به‌تازگی انگلیسی زیاد بر زبان می‌آورد (و این هم از همان دستورالعمل‌های پوپولیستی گروه فشار اصلاح‌طلبی است)، اصطلاح مناسب فارسی را درباره دلیل شهادت حاج‌قاسم پیدا نکرد. هرچند من از اصلاح‌طلبان شبیه به این اصطلاح و بدتر از آن را شخصاً شنیده‌ام و حتی یکی از ایشان زمانی به من می‌گفت «مطمئنی که سلیمانی حقش نبود که کشته شود؟!»، اما با این حال من در مقام یک پوپولیست، فرصت را غنیمت می‌شمردم و مجلس مناظره را به هم می‌ریختم، چون می‌خواستم رأی جمع کنم! اما من نه پوپولیست هستم و نه رقیب پزشکیان! 


اگر من پوپولیست بودم، وقتی پزشکیان آن فراز نهج‌البلاغه را فراموش کرد، برخلاف رقیب که به او یادآوری و کمک کرد، سکوت می‌کردم؛ و بعد به‌جای هر سخن دیگری در چارچوب مناظره، همین را بر سر او می‌کوبیدم که در این مناظره‌ها چندبرابر سید رضی و ابن ابی‌الحدید نهج‌البلاغه خواندی! و اگر این پوپولیسم نیست، پس چیست؟! بهتر نیست درباره برنامه‌ها سخن بگوییم؟ ولی چه کنیم که رقیب پزشکیان، پوپولیست نبود! 


اگر من پوپولیست بودم، اصلاً اینجا نبودم و اکنون مثل آن اصلاح‌طلبی که مشغول کمک به پزشکیان است و گفت «ببخشید این روز‌ها نه سرمقاله نوشتم و نه توییت زدم، چون مشغول مطالعه بودم»، من هم مانند جماعت پوپولیست‌ها در ستاد پزشکیان در صدر می‌نشستم و اگر کسی می‌گفت که کجایی و چرا چیزی نمی‌نویسی، می‌گفتم مشغول مطالعه هستم!

 

راستی‌آزمایی وزیر نفت


جهان‌صنعت طی یادداشتی در شماره امروز خود با عنوان راستی‌آزمایی وزیر نفت نوشت: محمدجواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم در همه سه سال تازه‌سپری‌شده و در مقام وزیر، آمار و اطلاعات پرشماری از روزگار صنعت نفت و گاز ایران و کارنامه دولت سیزدهم ارائه کرده و خبرهایی داده که هرگز از سوی کارشناسان پذیرفته نشده است. او دیروز و در پاسخ به برخی نکات مطرح شده درباره داستان نفت در ایران اطلاعاتی را ارائه کرده که نیازمند راستی‌آزمایی از سوی نهادهای نظارتی است. البته کارشناسان و نیز مدیران دلسوز به این مرز‌وبوم نیز می‌توانند در این‌باره داوری کنند. واقعیت این است اگر اطلاعات و آمارهای ارائه‌شده از سوی وزیر نفت مخدوش باشد یا بزرگ‌نمایی‌ شده باشد می‌تواند برای این صنعت خطرناک باشد.


به طور مثال وزیر نفت می‌گوید در حال حاضر به 17کشور دنیا نفت صادر می‌کند ولی کارشناسان و نیز نهادهای بین‌المللی باور دارند ایران فقط به چین نفت صادر می‌کند. برای برطرف شدن این اختلاف خبر باید وزیر نفت بتواند دست‌کم اسم دو یا سه کشور را بیاورد که حالا یا در سه سال فعالیت دولت سیزدهم به آن کشورها نفت صادر کرده است. البته وزیر نفت نباید از تبصره محرمانه بودن اطلاعات بهره‌برداری ناقص کند.


آقای اوجی می‌گوید میزان تخفیف نفت به خریدار اصلی نفت ایران یعنی حزب کمونیست چین از شمار انگشتان دو دست‌ کمتر است. به این ترتیب وی بازی با انگشت‌ها را به جای دادن عدد صریح در دستور کار قرار می‌دهد تا ذهن‌ها را به بیراهه بکشاند. با توجه به اینکه در خبرهای پرشمار میزان تخفیف صادرات نفت به چین با ‌درصد اعلام شده بهتر است وزیر نیز ‌درصد تخفیف هر بشکه صادرات را بگوید.


وزیر نفت می‌گوید در سه سال گذشته بیش از 30‌میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت انجام شده است. آیا وزیر می‌تواند جزئیات این میزان سرمایه‌گذاری را به شهروندان بگوید. او باید به طور دقیق بگوید این میزان سرمایه‌گذاری از کدام منابع تامین شده و نیز باید بگوید کدام طرح بزرگ در این مدت با سرمایه مشخص داخلی یا خارجی به بار نشسته است. وزیر نفت بارها گفته است که دلارهای نفتی به داخل منتقل شده اما کارشناسان باور دارند تهاتر نفت با انواع کالاهای چینی در دستور کار بوده و هست. از سوی دیگر وزیر باید بتواند اطلاعات را بدون لکنت‌زبان با مردم در میان بگذارد. در این‌باره باز هم خواهیم نوشت.

تور تابستان ۱۴۰۳
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۳۶
اردوگاه اصولگرایی با جلیلی بازنده شد. جلیلی کاریزماتیک نیست. جذاب نیست. چنگی به دل نمی زند. بعد از دو مناظره رای جلیلی ریزش کرد. در حقیقت سران اصولگرا دچار اشتباه محاسباتی شدند و فکر کردند انتخابات دو مرحله ای می شود اما نه بین جلیلی و پزشکیان بلکه بین جلیلی و قالیباف. ماندن هر دو در رقابت هم فقط برای همین هدف بود. اما اشتباه کردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
جلیلی در جلسه ای به قاآنی قول اجماع داده بود که بعداً
اطرافیان نگذاشتند
جلیلی =خودشیفتگی و لجبازی
اسدالله شیواری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
جلیلی دیشب ثابت کرد که دستش و چنته اش کاملا خالیست
او با نداشتن برنامه و تنها پریدن وسط حرفهای پزشکیان و با دستها و صدای لرزان
و خنده های مصنوعی و عصبی و
زدن اتهامات واهی مکرر
و دادن شعارهای نشدنی و پر هزینه و سعی بیجا در شراکت پزشکیان در اشتباهات دولت روحانی نشان داد که واقعا و اصلا ،نمی‌تواند کشور را اداره کند

واقعا چرا اصولگرایان چنین اشتباه بزرگی را کردند ؟
که به جای قالیباف ، جلیلی که هیچ نکته مثبت و هیچ تجربه اجرایی و حتی هیچ جاذبه شخصیتی ندارد
را ترجیح دادند ؟؟
شاید و فقط هدفشان ، ترساندن مردم و افزایش آراء بوده !!؟؟

بهر حال ، جلیلی با مناظره دیشب
خیلی ها ، از جمله خودی ها را ناامید کرد
وبا توجه به ثابت بودن آراء اش
و امکان ریزش رای هایش
و چنانچه فقط کمی مردم هوادار پزشکیان بیشتر از دوره اول شرکت کنند
شکست جلیلی حتمی است
انتخاب بین سعید و مسعود
طفلی مردم ایران
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
جلیلی هم بیاد بد نیست یکی دو ساله تکلیف مردم و مملکت روشن می شود!!
واقعیت ایران تقریبا تمام ظرفیت های توسعه خودش رو از دست داده نیروی انسانی در حال مهاجرت خزانه دولت خالی صندوق های پس انداز خالی و منابع روزمینی و زیرزمینی به پایان رسیده یا از سوی همسایگان در حال غارت مثل منابع نفت و گاز در خلیج فارس با هیچ کشور مهمی رابطه درستی ندارد ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
با جلیلی این وضعیت چندبن برابر بدتر میسه.
جالبه هم از افزایش مصرف بنزین و لاجرم نیاز به افزایش قیمت آن دم می زنند
ولی چرا کسی نمی گوید باید خودروهای تولیدی را بهینه کرد که به جای ۱۰ و ۱۵ لیتر ۴ لیتر مصرف کنند؟
پاسخ ها
عاشق ایران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
تبدیل سه خودرو ساز اصلی مان به سازندگان برندهای روز جهانی و کم مصرف و استاندارد نیاز به
اولا : رفع تحریم ها و امصا اف ای تی اف دارد
دوما ، عقد قرار داد با چند برند جهانی چون تویوتا و کیا و فولکس و فیات و رنو و پژو و فورد وووو دارد
که از نطر زمانی دو سال و از مالی ۴ میلیارد دلار نیاز دارد

ولی با توجه به ظرفیت های زیرساخت‌های متعدد و نیروی انسانی کافی و دسترسی به بازار داخلی و منطقه و جهانی

می‌توانیم هر ساله تا سه میلیون خودروی عالی تولید و بیش از ده میلیارد دلار درآمد
برای کشور بهمراه ایمنی و هوای پاک و ایجاد اشتغال تا دو میلیون نفر مستقیم و عیر مستقیم را کسب نماییم

البته بدون وجود امثال جلیلی ها در ریاست جمهوری و امثالهم میسر میباشد
روزنامه جوان چرا اینقدر داغ شده است ؟!
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
خراسان هم مرتب میگه اگر پوپولیستی بودم ..... ولی جوابهاش همه پوپولیستی است و بخشی از واقعیات را حذف میکند!!
آقای اوجی البته شما چند دست دارید عجب هوای گرمی میشه امسال برای اروپا مگه نه!
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
بزودی اونی میره و حرف هاش راستی آزمایشی می شود تا بدانیم چه کسی به او دستور داده و با چه توجیهی اخبار را با هدف انتخاباتی نادرست و ناقص منتشر می کند.
به روزنامه خراسان میگویم اتفاقا پوپولیستی هستی !! چون حقیقت را تغییر میدهی! زمانی که نفتکش های پر روی آب بودند ترامپ اجازه فروش نمیداد و چینی های برادر هم از ترس ترامپ نفت نمی خریدند
روزنامه خراسان با برخورد کاملا پوپولیستی دو شرایط متفاوت تحریم ترامپ با بایدن را مقایسه میکند! برو فروش نفت دولت قبل در زمان بایدن را ببین که منجر به رشد فصلی بالای ۵درصد در بهار ۱۴۰۰ شد که هیچوقت دولت رئیسی به آن نرسید. (گزارش بانک مرکزی)
پزشکیان برنامه ندارد فقط میگه کارشناس بعد میخواد بنزین رو 25 تومان بکنه یک تورم 250درصد در جامعه درست کنه ملت رو به خاک سیاه بنشونه بعد میگه کارشناس ها گفتند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
پزشکیان دروغ گفتن و وعده های دروغ دادن را گناه می‌داند
روزنامه خراسان عزیز تو کاملا پوپولیست هستی ولی میدانی که دوران بهم زدن میز و غوغا کردن سپری شده و این تفکر حداکثر ۲۱درصد واجدان شرایط رای را با خود دارد!
روزنامه خراسان تو و وزیر نفت قطعا پوپولیست هستید چون همه واقعیات را نمی گویید و اعداد و ارقام را بدون پشتوانه و مبهم ذکر میکنید و تفکر هر دو اینستکه مردم به اطلاعات دسترسی ندارند
احتمالا اوجی مبالغی از ارزش فروش نفت را که هرگز وارد کشور نشده به حساب سرمایه گذاری در نفت گذاشته والا چکار قراره بکنی که ۳۰میلیارد هزینه داره!
پاسخهای جلیلی به گونه ای بود که آخرش هیچکس نفهمید چکار خواهد کرد فکر می کند خیلی زرنگ‌بوده از پاسخ در رفته !!!!!!!! واردات خودرو، تورم، بنزین، ....
پاسخ ها
اهل قیطریه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
جلیلی مگر کار اجرایی کرده است که بلد باشد !!!؟؟

آیا شما حاضر هستید تا کار تعمیر لوله کشی منزل تان را به یک دکتر فلسفه از دانشگاه که انسان مومن و خوب و سالمی هم هست بدهید ؟
ولی تا بحال حتی یک آچار لوله گیر را لمس نکرده است !!!؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
اشتباه جلیلی ومشاوران وهوادارانش اینه که فکر می کنندبا حمله وانتقاد شبانه روزی در تلویزیون ، مساجد، سخرانیها به دولت خاتمی وروحانی می توانند رای مردم را عوض کنند درحالی که امروز با وجود وسایل ارتباط جمعی مردم همه چیز را مدانند ولحظه به لحظه عملکرد مسئولین را زیر نظردارند وحتی آمار همه چیز رادارند
سوال از کسانی که به جلیلی و پزشکیان رای دادند
چرا قالی‌باف نه؟
آیا بار منفی اشتباهات خانوادگی از نا کارآمدی بی سوادی بیشتر ست ؟
پ.ن کاشکی همان دور اول دو به دو مناظره پخش میشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
دیشب واقعا افسوس خوردم که چرا بجای قالیباف ، جلیلی

را بالا کشیدند ؟؟؟
حداقل او ۱۲ سال کارنامه اجرایی ولو با خطاها و اشتباهات
را در شهرداری تهران را داشت
از قالیباف به جلیلی
از توسعه گرایی به نابودی گرایی
غلامرضا صادقیان احتمالا این مطلب را قبل از مناظره دوم نوشته. جلیلی هم در خصوص قاسم سلیمانی و هم درباره حدیث خوانیِ پزشکیان دقیقاً به همین پوپولیسمی که صادقیات مدعیست جلیلی به آن مبتلا نشده، متوسل شد. و اصولاً فضای غالب مناظره همین شیوه از کنشگری ها بود.
من در دوره اول به دکتر پزشکیان رای دادم ولی الان به شدت نگران آینده دخترم شدم و همش به این فکر میکنم که بعد از پیروزی پزشکیان چه خواهد شد؟!! ای کاش نگرانی ما را جناب پزشکیان برطرف کنند تا دوره دوم هم با خیال راحت به ایشان رای بدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
هر موضوعی را می خوانی این کامنت وجود دارد. بودار نیست؟
هر دو کاندید بدون برنامه هستن
پاسخ ها
بازنشسته حداقلی بگیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
پزشکیان اتفاقا برنامه های خیلی خوبی دارد
ولی اهل دروغ گفتن و وعده توخالی دروغ دادن نیست

پزشکیان حتی تعداد زیادی کارشناسان خبره و کاربلد مجرب کارکشته
را که استادان مسلم و واقعی و مشهور دانشگاه که اکثرا از دانش آموخته های بهترین دانشگاه های امریکا و اروپا هستند
را در کنار خود دارد و می‌تواند با نگاه ملی و رفع تنش و عادی سازی روابط با جهان
، کشور و مردم را از این اوضاع اسفبار و فلاکت بار اقتصادی فرهنگی اجتماعی سیاسی نجات بدهد
از دید حسین اقا کیهان همه چی عالیه نباید بگی چرا این همه معیشت مردم سخت شده؟ حاج حسین برای خدا یارانه نقدی در کشورهای عراق و کویت و امارات ووو کشورهای همسایه را یکبار بنویس و از مسئولین و خودت بپرس چرا مردم ما با داشتن این همه ثروت باید اینهمه سختی بکشند
روزنامه جوان تو چرا می سوزی؟
یکی باید از این دو کاندید عزیز بپرسه فقط دو تا کتاب در مورد مدیریت که تا حالا خوندین نام ببرید. مناظره در حد افتضاح بود. از هر دو کاندید
خیلی دلم می خواد جلیلی بیاد بنزین رو گرون کنه. اونوقت عوام بفهمن که نباید گول دروغ های طرفدار های جلیلی رو بخورن
آقای صادقیان نویسنده مقاله روزنامه جوان اگر می خواهی پوپولیستی آقای جلیلی را ببینی اول شعارهای ایشان را مرورکن دوم تمام ارکان دولت و روحانیت و بسیج و ... را روانه روستاها و شهرها نموده تا ازامکانات بیت المال برایش تبلیغ کنند .
برچسب منتخب
# انتخابات ریاست جمهوری # مسعود پزشکیان # سعید جلیلی # دور دوم انتخابات