این نماینده مجلس گفت:این کار خلاف آیین نامه ی اجرایی است.طرح ساماندهی فیلترینگ بدین شکل است که اگر در شهری مشکل امنیتی وجود نداشته باشد فیلتر هم برداشته شود.
وی تاکید کرد: فیلتر را انحصارا باید زمانی که مشکل امنیتی به وجود می آید، اعمال شود.
نماینده مردم بوکان در مجلس ادامه داد:در شهرستان ها، اگر ناامنی شد شورای تامین نامه بدهد و شورای امنیت ملی دستور فیلترینگ را بدهد و چنانچه رفع شد آن را برطرف کنند چرا که هزینه ها و مضرات زیادی متوجه مردم و جامعه شده است.
وی مدعی شد اکثر نمایندگان از این طرح را تایید می کنند و افزود:اگر طرح ما مشکلی دارد، بگویند تا برطرف کنیم و همه قبول دارند که طرح خوبی است، اما اینکه چرا نمی گذارید مطرح بشود جای سوال دارد؟لذا باید آیین نامه داخلی در مجلس حاکم باشد نه سلیقه ی فرد،آیین نامه به رئیس مجلس اجازه نداده که جلوی طرحی را بگیرد وی حق وتو ندارد.
این عضو فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم اظهار داشت: طرح من در بین همه ی طرحهای دوفوریتی اولین طرح دو فوریتی بوده است.اعصاب خوردی های مربوط به فیلترینگ و هزینه های آن مردم را کلافه کرده است به طوری که بطورمتوسط مردم سالانه پنج میلیون تومان پول فیلترینگ می دهند.
عثمانی افزود:ما برای عدم تداوم فیلترینگ راهکار عملی در این طرح ارائه داده ایم.
این نماینده مجلس اظهار داشت:در این طرح فیلترینگ صفحات مجازی و پیامرسان ها به طور کامل برداشته باید شود.
وی با اشاره به مشکل فیلترشکن ها باعث شده نوجوان ها به محتواهای غیراخلاقی دسترسی داشته باشند، گفت: اگر فیلترینگ برداشته شود کسی برای فرزندش فیلترشکن نمیخرد.این مجرای مخرب باید بسته شود، من برای پسرم فیلترشکن میخرم چون واتساپ و پیام رسان ها را لازم دارد.ولی اگر فیلتر برداشته شود دیگر قطعا نمیخرم، باید فیلتر برداشته شود و هرکس فیتلرشکنا فروخت باید پیگرد قانونی داشته باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.