این روزنامه نگار اصولگرا اظهار داشت: چه بسا در ابتدای امر قابل توجیه بوده باشئد مثلا وقتی جنبه های منفی آن بیشتر بوده است وقتی آن کار انجام شده صحیح است به نتایج دلخواه رسیده باشند در حالی که اینگونه نیست.چرا که باید دید چه مقداری از ایرانی ها در اپلیکیشن خارجی هستند؟ درآمدهای هنگفت ناشی از فیلترشکن ها به جیب چه کسانی می رود؟ باید تعصبات را کنار گذاشت، نباید بگوییم قانون است و نمی توانیم کاری انجام دهیم.چون قوانینی هم هستند که رها شدند و اجرا نمی شوند زیرا که می دانند مردم به این عقلانیت رسیده اند و حق انتخاب دارند.
بیژن مقدم با اشاره به راهکارهای عملی رفع فیلترینگ گفت:باید تصمیماتی گرفته شود هم شخص رئیس جمهور و هم در مجلس چون مردم گرفتارند مراودات فردی افراد هم به مشکل خورده است. شبکه های داخلی آن مقدار که میتوانستند رشد کرده اند و اگر بیش از این نبوده طبعا ظرفیتش رانداشته اند یا ناتوان بوده اند.
مدیر مسئول سایت الف ادامه داد:برخی هم می گویند پیام رسان های خارجی در داخل کشورباید نمایندگی داشته باشند مثل سایر کشورها و پاسخگو باشند که البته این هم درست است.بحث های جدی می شود درباره ی فیلترینگ کرد، چون نوع نگاه به آن باید عوض بشود چون علاوه بر زیرساخت فنی زیرساخت فکری هم بعد دیگری از آن است.موضوع فیلترینگ به طور جدی نیازمند بازنگری است.خود مقام های مسئول از اپلیکیشن های فیلتر شده استفاده می کنند،چه بسا جز قانون گذارها هم باشند و این دوگانگی آزار دهنده است. اگر واقعیت این است که آنها نیاز دارید خب مردم هم نیاز دارند.
وی گفت:زمانی بود که روی ام ام اس هم بحث های زیادی بود.اما انقدر سرعت تحولات زیاد بود و اساسا ازآن عبور شد و به شبکه های اجتماعی رسیدند،پس این قضیه نمی تواند برای دوسال دیگر مسکوت بماند.با بحث های اقناعی و استدلالی می توان باب گفتگو را باز کرد و اراده ی دولت درتغییر روش های عملیاتی بی تاثیر نیست.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.